Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.fredag 20. august 2010

Som lyn fra klar himmel.

Jeg skrev tidligere om at vi i sommer mistet internett på grunn av torden, mens vi var på feire. Vi hadde et voldsomt plunder med routere, modem, nettverkskort og diverse telefoner til support, før vi omsider var oppe og gikk igjen.

Men hvor lenge var Adam i Paradis?

Som lyn fra klar himmel, faktisk, kom et lyn fra relativt uklar himmel, med torden i samme sekund, og bang, strømmen ble borte. Og internett ble borte. Trodde vi. Men etter at våre modemer og bokser hadde summet seg litt, så klarte de faktisk å kreke seg i gang igjen, denne gangen.

Men telefonen er visst død.

Så hva gjør min mann da? Jo han finner frem koranen, som han nylig lånte på biblioteket, setter seg ned for å lese litt, og leser dette:

«Tordenen forkynner Hans pris, og englene, av ærefrykt for Ham. Han sender lynstrålen og rammer med den hvem Han vil. Allikevel strides de om Gud. Han er sterk i voldsomhet!»

Vel, vel. Skal man liksom føle seg truffet?

Vi med vikingblod i årene vet jo at det er Tor som er på vei forbi, han er sterk i voldsomhet han og, men det er bare for å markere seg, en smule oppmerksomhetssyk, den karen der.

Modemet vårt klarte han i alle fall ikke å få has på denne gang.

2 kommentarer:

 1. Ynskjer mannen din lukke til med visdomsord frå koranen.
  Det er meir i linken nedenfor. Synes me av og til treng info frå begge sider.

  Roald frå Dåfjorden


  http://islam-i-norge.blogspot.com/2010/01/bydel-gamle-oslo-er-ikke-en-muslimsk.html

  SvarSlett
 2. Tror ikke han finner så mange visdomsord dessverre, det er stort sett ganske usammenhengende og uforståelig.

  Selvsagt skal man lytte til de moderate muslimene, som dessverre ikke så ofte får komme frem med sine meninger. Her er media flinke til å dra frem de samme få hver gang, som ofte ikke er det man vil kalle spesielt moderate.

  Men fakta er at for homofile og normalt kledde kvinner finner man i stadig flere byer i Europa, også i Oslo, steder det er svært ubehagelig å bevege seg, på grunn av tilrop, og også direkte overfall. I Sverige må til og med politi og hjelpemannskap passe seg.

  Og det er hovedsaklig muslimske menn som står for denne oppførselen, uavhengig av hva som måtte stå i koranen om hvordan oppføre seg, å skylde på økonomi er en vanlig taktikk, men man man blir neppe homohater av å mangle penger.

  SvarSlett