Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.fredag 27. august 2010

Kulturrevolusjonen.

Da ble det oppstyr igjen. Noen fra Frp våget å ta bladet fra munnen, og forsvare norsk kultur.
Slikt gjør man da ikke!

Etter min mening er den norske kulturen verdens beste.

Det antar jeg at jeg enn så lenge står fritt til å mene, og jeg antar også at mange nordmenn er enige med meg.

Og hva mener jeg med norsk kultur?

Likestilling, frihet, fred, omtanke, ærlighet, respekt, samhold er ting jeg forbinder med norsk kultur, og verdier jeg føler det er viktig å ta vare på, som jeg også har vært inne på før.

Men nordmenn skal ikke, som alle andre faktisk har lov til, få være fornøyde med sin kultur og ønske å bevare den.

Nei, for vi skal aller helst berikes av andre kulturer. Jeg hørte faktisk Jonas Gahr Støre bruke dette belastede og meningsløse uttrykket i en debatt på TV denne uken. Den mannen blir bare mer og mer usmakelig, hovmodig og virkelighetsfjern.

Vi skal berikes. Og vi er blitt beriket. Kulturrelativistene mener det er så flott! Drømmen er i ferd med å gå i oppfyllelse.

Vi har fått mer kriminalitet, grovere vold, mer voldtekter, mer drap.
Vi har fått tilført skikker som jeg aldri i mitt liv hadde trodd ville kunne krysse den norske landegrensen, noensinne:
Kjønnslemlestelse, tvangsekteskap, æresdrap, systematisk undertrykkelse av kvinner gjennom apartheid som tilsier at de skal kle seg på spesielle måter, og ikke kan delta i undervisning på linje med gutter.

Dette er den berikelsen store deler av landets befolkning i stadig større grad opplever. Samt syting og klaging over hvor slemme vi er, som ikke går mye lenger i vårt knefall, mye raskere.

Joda, det finnes positive ting ved andre kulturer: Mat, musikk, klær, kunst, det er mye som er bra, men det viktigste i en kultur, måten man ser på andre mennesker, måten man behandler andre mennesker, det er den som er den viktige.

Og det er ingen overdrivelse å si at vi har sett kulturers bakside mye mer enn vi har sett det positive de siste årene.

Det er blitt så ille at det faktisk er mennesker som seriøst foreslår å verne det norske og den norske urbefolkningen, på samme måte som man verner samisk kultur og samene som urbefolkning.

Ennå ler man av dette, men for hvor lenge?

Vi er under 5 millioner nordmenn som lever med den norske kulturen, og vi blir stadig færre. For stadig flere «nordmenn», det vil altså si personer med norsk statsborgerskap i disse tider, ønsker ikke å leve med norsk kultur, i Norge, men tvilholder på sin egen. Kulturen fra landet de måtte flykte fra, fordi det ble ulevelig der.

Så nå skal de heller leve den ut her. Som om fjell, daler og midnattssol gjør den noe bedre.

Det blir ikke bedre i andre land, fordi det blir verre i vårt. Vi ofrer oss selv og vår kultur til ingen nytte.

75 % av VGs lesere er enige med utspillet om bevaring av norsk kultur.

Og i Tyskland er det ballade fordi en tysk sosialdemokrat har skrevet bok og påpekt hvilke problemer Tyskland sliter med, slikt gjør man ikke ustraffet i Tyskland heller.

Og SV sutrer, og mener det er et spill for å komme på offensiven.
Så rart da, at også andre enn SV ønsker oppmerksomhet om sin politikk.

Trodde de at de skulle få være alene om det?
De er tross alt et parti med rundt 5-6 % oppslutning, så det ville vel ikke være annet enn fortjent at de skulle få bestemme hvordan dette landet skal styres, helt alene.

Så får vi vel heller ofre den norske kulturen, siden SV mener at den ikke er verdt å ta vare på?

19 kommentarer:

 1. Det jeg lurer på er hvorfor venstresiden forsvarer islam.

  Islam er jo alt venstresiden hevder de kjemper imot?

  Er det jødehatet som binder de sammen?

  SV er etter min mening noen av de største landssvikerne vi har hatt her i landet.De må konfronteres og bekjempes før det er for sent.

  SvarSlett
 2. Er det snart på tide å danne et forbund for å forsvare norsk kultur?
  Etter min mening har innvandring av fremmedkulturelle gått langt over streken,og flere skal de bli hvis ikke vi nordmenn setter foten ned.

  SvarSlett
 3. Ja jeg lurer også på hvorfor venstresiden har lagt sin elsk på islam, det er ikke til å tro at det har skjedd, de som har hatt som hjertesak å jobbe for likestilling ser ikke ut til å mene at kvinner med annen hudfarge fortjener de samme rettighetene som de selv har. Men nå har jo venstresiden stort sett konsekvent valgt feil kamerater, så hvorfor skulle dette være unntaket?

  Et forbund for forsvar av norsk kultur vil nok komme ja. Men det kommer til å bli latterliggjort, kalt nasjonalistisk, og sett ned på, for det er ikke bra at VI også ønsker å bevare vår kultur. Merkelig hvor viktig det derimot er å kjempe for at andre skal få bevare sin.
  Innvandringen vil selvsagt bare øke på, først og fremst på grunn av familiegjenforeningen, som mange ikke tenker på, men som er et stort bidrag til innvandringen, og som utnyttes for alt den er verdt av svært mange. I noen innvandrermiljøer importerer man nesten konsekvent ektefelle fra hjemlandet, og barna deres igjen gjør det samme.

  SvarSlett
 4. Venstresiden har gått til sengs med islam på grunn av deres felles sverming for autoriteter. Sosialistene mener de vet hva som er best for alle andre, det gjør også muslimene. Men jeg tror ikke det har så mye med menneskekjærlighet å gjøre, men mer med god, gammeldags herskesyke.

  Og du har rett; det som foregår i Norge er en kulturrevolusjon, hvor norsk kultur konsekvent skal dekonstrueres. For hva skal vi med bunad og hardingsfele, når vi kan få burka og bønnerop i stede?

  SvarSlett
 5. I Norge har ni i alla fall en öppen debatt. I Sverige är man enligt våra politiker och journalister (som själva lever långt från mångkulturen) rasist, främlingsfientlig och islamofob om man kritiserar svensk invandringspolitik. Kan man söka asyl i Norge?

  SvarSlett
 6. Ja det er mye verre i Sverige. (jeg har skrevet en del om Sverige tidligere)Ikke bare har man mye verre problemer knyttet til innvandringen og fremmede kulturers påvirkning, men man skal for alt i verden ikke snakke om det.

  Og man har så godt som alle politikerne og hele pressen mot seg, av en eller annen uforståelig grunn skal de på død og liv dekke over alt av problemer, og late som det ikke eksisterer.

  Man må bare slutte å la seg affisere av hersketeknikken til de som elsker å slenge om seg med ord som rasist og islamofob hver gang de slipper opp for argumenter.
  La det prelle av som vann på gåsen. For det er ikke rasistisk å forsvare frihet og egen kultur, samt å kritisere undertrykkende ideologier. Og islamofobi er en ikke-eksisterende sykdom, oppfunnet for å ha noe å slå i hodet på sine motstandere. Tenker de tier om de blir stemplet som syke ja!

  Kan man søke asyl i Norge? Ja, det er mye som tyder på det, men om det gjelder for svensker, det er en annen sak..
  Men det hadde vært morsomt om noen prøvde, bare for å sette fokus på hvor stort problem mange mener man har i Sverige.

  SvarSlett
 7. Anonym 22:53:
  Svenskene skal vite at dere er velkomne til Norge, kjempers fødeland. Og det er faktisk en svenske som har søkt asyl i Danmark, nettopp på grunn av tilstandene i Sverige. Saken hans er ikke avgjort ennå.

  SvarSlett
 8. Litt fra Sverige, skrevet av Julia Cæsar:

  http://www.document.no/2010/08/mina_drommars_stad.html

  SvarSlett
 9. Bra skrevet. Blir glad når jeg ser at folk faktisk har fått nok. Hver gang jeg forsiktig nevner innvandring blir jeg automatisk stemplet som rasist og fordomsfull... Hvorfor det?

  SvarSlett
 10. Hvorfor det? Jo fordi noen har funnet ut at det er en effektiv måte å få andre til å tie på. For hvem vil kunne leve med å "være" rasist? Nei da heller tie.

  Men man blir ikke rasist bare fordi noen kaller en rasist, like lite som er blir dum, bare fordi noen kaller en dum. Eller hva som helst annet noen måtte finne på å kalle andre.

  Det kalles hersketeknikk, det er utbredt, og man må slutte å la slikt gå inn på seg.

  Det blir som å rope ulv, ulv. Ordet rasist er brukt så mye i utide, at den gang man faktisk får bruk for ordet, er det ingen som bryr seg lenger.

  SvarSlett
 11. Egentlig er det i seneste laget å bekymre seg for slikt. Det vil dessverre ende i en blodig kamp om fysisk overlevelse for etnisk norske med kristen norsk kulturbakgrunn. Og det er slett ikke sikkert at vi vi norske vil klare å vinne denne kampen, vi blir så alt for få og alt for mange av oss gjør som Chamberlain, de vifter med verdiløse papirer og roper peace in our time!

  Jeg ser følgende på siden til Human Rights Service angående Osloskoler der etnisk norske barn er i mindretall. SV forslår "bussing" etter Amerikansk modell. Pussig egentlig at de som er antiUSA velger en modell oppfunnet hos "Hovedfienden"?

  "SVs Heikki Holmås, som er leder av integreringsarbeidet på Stortinget, vil ha bussing av minoritetselever i Oslo øst til skoler i vest der norske elever er i flertall. Dette for at minoritetselever skal få styrket norskkunnskapene. Athar Ali i partiet Rødt synes ikke dette er en god idé fordi den demografiske utviklingen tilsier at nordmenn blir i mindretall. Sånn er det med den saken."

  Athar Ali både ser og tør si høyt det som etnisk norske politikere ikke tør viske til hverandre om. Før 2025 er etnisk norske en minoritet i Oslo!

  Spiralis.

  SvarSlett
 12. Ja det er for seint å bekymre seg, det har gått for langt, personlig har jeg bekymret meg i mange år, fordi jeg har lest om dette de steder de har våget å skrive om problemene, men "folk flest" er først nå i ferd med å våkne, når det er for seint å stoppe.

  Nordmenn blir i mindretall, det er bare et spørsmål om når. Her har HRS og SSB kranglet i mange år, og det ser nok ut som det er HRS som får rett, om ikke kanskje de også har vært for optimistiske, og det går enda raskere.

  Man har sett store kulturer gå under før. Det er ingen grunn til å tro at den ekstremtolerante, selvutslettende norske kulturen skulle klare seg noe bedre.

  Og den dagen det skulle ende i kamp, legger vi oss nok heller flate, vi så hva som skjedde i karikaturstriden, ingen grunn til å tro at vi er blitt noe modigere de siste år.

  Bussing... et desperat forsøk på å skjule symptomer, for en sykdom man ikke ønsker å helbrede.

  SvarSlett
 13. Selv om jeg er erklært ateist, hevder jeg ved enhver anledning at jeg er kristenkulturell. For å understreke dette har jeg den siste tiden begynt å bære et kors som halssmykke. Det minner kanskje litt om bruken av binders under krigen, og en måte å vise at man står for den etikken og humanismen som kjennetegner Vest-Europa.
  Kampen mot den islamistiske koloniseringen begynner nå.
  Flere og flere tar bladet fra munnen, senest i dagens VG. Statsviter Karl-Erik Kval tar et elegant oppgjør med meningspolitiet i kronikken: Det handler om humanisme.

  Han avslutter slik:
  "Mange journalister, kommentatorer, politikere og andre besserwissere kommer ikke til å forstå hva det er som egentlig skjer før andelen med innvandrerbakgrunn i Bogstadveien blir like stor som på Holmlia."

  SvarSlett
 14. Ja om man ikke regner seg som kristen, er det tross alt den kristenkulturelle bakgrunnen som har skapt det samfunnet vi har i dag. Vi og våre verdier er en del av den, enten vi liker det eller ei. Det er verdt å merke seg at de aller fleste land i verden som har et samfunn som vårt, har jødisk/kristenkulturell bakgrunn.

  Kors som symbol for hvilke verdier man foretrekker var ikke dumt.. kanskje jeg også burde begynne med det.

  Ja det er lett å akseptere det som ikke rammer en selv, man er tolerant på andres bekostning. La de som så godt vet hvordan "det nye vi" skal være, for all del få kjenne på kroppen hva de utsetter andre, og ikke minst andres unger, for.

  Var det ikke Erik Solheim som flyttet sine unger til en annen skole på grunn av for mange fremmedkulturelle?
  Og hvor går Jonas Gahr Støre sine unger på skole?

  SvarSlett
 15. Gahr Støre sendte sine barn til privatskole. Det stod å lese på Wikipedia, men ble fjernet for noen år siden:

  Barn og skolegang [rediger]

  Jeg fjernet hvor barna går på skole. Litt for nærgående å gå så eett inn i privatsfæren. Ctande 19. nov 2005 kl.12:14 (UTC)

  I den buffrede versjonen står dette:

  trent 85 300 resultater (0,26 sekunder)
  Søkeresultater
  Jonas Gahr Støre - Wikipedia
  Jonas Gahr Støre (født 25. august 1960 i Oslo) er en norsk politiker (Ap) og ... og sender barna sine på privatskole istedenfor den offentlige skolen. ...
  no.wikipedia.org/wiki/Jonas_Gahr_Støre - Bufret

  Det er den flerkulturelle gutten sin det.

  [url]http://no.wikipedia.org/wiki/Diskusjon:Jonas_Gahr_Støre[/url]

  SvarSlett
 16. Det var det jeg trodde jeg hadde hørt ja.
  Fant nettopp en diskusjonstråd hvor dette var tema, ikke nok med at han bor i byens "beste strøk", men norsk skole er ikke godt nok for ungene hans.

  Og han skal fortelle OSS hvordan vi skal ha det.

  Jeg FATTER ikke at en sånn person kan være landets kanskje mest populære politiker, ser ikke folk rett igjennom hans falske ytre?

  Jeg får frysninger av den fyren. All respekt for ham forsvant som dugg for solen under den løgnaktige og ynkelige seansen hans under karikaturstriden. Og siden har det bare gått nedover.

  SvarSlett
 17. Den rødgrønne tåke/rus legger seg så de blir blinde og forstår ikke at vi betaler i dyre dommer for å bli kolonialisert.
  Norge er "krigens hus " for Islam.I "krigens hus" jobber man frem mot jihad, hellig krig.Ergo kolonisere:verb kolonisere [kulunɪˈseːɾə] gjøre til koloni, besette og grunnlegge en koloni, et nybyggersamfunn

  SvarSlett
 18. Jeg er mest skeptisk til den pågående islamiseringen, men samtidig ser jeg at vi nordmenn bare blir rikere og rikere på bekostning av hverandre, det er snart bare egoismen og grådigheten tilbake blandt oss, vi er blitt kyniske utnyttere i et kapitalistisk nådeløst kappløp mellom hverandre så da tenker jeg, fortjener vi et eget land? Er det ikke greit at det snart er slutt?

  SvarSlett
 19. Fortjener vi et eget land mindre enn andre?
  Vi har vært heldige ja, som fant oljen og tjente oss rike på den, men om man ser på andre land i verden som har opplevd det samme, som Saudi-Arabia, så har vi klart å utvikle oss til et velfungerende, demokratisk og humant samfunn, det er vel det siste man kan si om SA.

  De fleste nordmenn jeg kjenner jobber, tjener egne penger, kjøper seg hus og lever bra, men ikke i ekstrem luksus, og jeg vil ikke si at dette skjer på bekostning av andre.

  Det triste er at det er ikke penger som hindrer humanisme og det å ha et godt liv i mange land, det er menneskelig ondskap, behovet for å herske og undertrykke andre, ofte begrunnet i religion og idioti. Og da hjelper det ingen om vi lar vårt samfunn gå til grunne, gir bort alle pengene og utslette oss selv, verden blir ikke et bedre sted av den grunn.

  SvarSlett