Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.fredag 8. april 2011

Jeg sliter med toleransen..

Jeg innser og innrømmer at jeg har et problem med toleransen.

Jeg sliter med å tolerere at norske kvinner i stadig mindre grad kan gå trygt på våre gater, og at tryggheten er omvendt proporsjonal med antall ikke-vestlige (i praksis stort sett muslimske) innvandrere.

Jeg sliter med å tolerere at mennesker halshugger norske kvinner som er sendt ut for å hjelpe andre i Afghanistan, fordi noen brenner «papir med blekk på», for å sitere Ann Barnhardt, i USA.
For Siri Skare ble, i likhet med sin svenske kollega ikke bare «drept», men rett og slett halshugget. Dette føler dog ikke norske aviser noe ansvar for å fortelle oss, vi kunne jo få et inntrykk av at det var barbarer vi hadde med å gjøre der borte..

Jeg sliter med å tolerere at tilsynelatende oppegående mennesker midt i blant oss, oppvokst i vestlige land, med eller uten etnisk europeisk bakgrunn, mener at den som er ansvarlig for drap på mennesker på den andre siden av jorden er en mann i USA som har brent en bok. Jeg sliter med å akseptere at man likestiller en morder med en bokbrenner og kaller begge to ekstremister, som om de var likeverdige.

Jeg sliter med å tolerere at hver gang det begås nye groteske overfallsvoldtekter i landet vårt, som de siste årene så å si utelukkende er begått av tidligere nevnte ikke-vestlige (muslimske) innvandrere, så kommer den politisk korrekte bermen på banen og flytter fokus totalt, for der i gården vil man helst snakke om mørketallene hjemme og på fest osv.. For DER skal det, i følge deres uforståelige og merkelige logikk tydeligvis befinne seg utelukkende norske menn om jeg forstår dem rett. Nei det er selvsagt ingen grunn til å tro at menn fra kulturer som overfaller ukjente kvinner på gaten også er tilbøyelig til å gjøre det samme hjemme, og i andre egnede situasjoner. Eller at i de miljøene man finner kjønnslemlestelse og tvangsekteskap vil det også finnes svært høye tall på voldtekt innen ekteskapet. Spesielt siden dette ikke en gang er ulovlig i følge det lovverket disse menneskene helst ønsker å følge.

Det skjer f.eks ikke store mengder overgrep mot unge engelske jenter fra lavere sosiale lag, utført av voksne, gifte menn av asiatisk opphav. Eller forresten jo, det gjør det visst, men vi prøver å late som det ikke skjer, politiet legger lokk på saken.

Jeg sliter med å tolerere at norske politikere snakker så varmt om det flerkulturelle samfunnet, samtidig som de sørger for at egne unger går på privatskoler hvor det knapt nok befinner seg en svenske. At politikerne flytter bort sine barn til skoler med flere etnisk norske elever finner man utallige eksempler på, jeg kan jo nevne Erik Solheim og Jonas Gahr Støre som en start.

Ann Barnhardt heter en modig kvinne som inntil nylig var totalt ukjent for meg.
Hun har nå beseglet sin skjebne, hun har antagelig underskrevet sin dødsdom.

I følgende to youtube-klipp kan man høre en svært provosert og reflektert kvinne si sin sanne mening, først om kongressmannen Lindsey Graham, som ønsker å endre grunnloven i USA for å kunne straffe brannstiftere man ikke liker, altså mennesker som brenner noe de ikke liker, men helt forsvarlig, og uten at det i dag på noen måte er straffbart.
Men damen slutter ikke der. I neste klipp leser hun opp sitat etter sitat fra en bok som oppfordrer til drap på vanntro, underkastelse og overgrep, og brenner side etter side. Hvilken bok hun brenner kan man vel bryne hjernen sin en gang eller to med å finne ut, så veldig vanskelig er det vel dog ikke.

I dagens absurde verden er det altså ikke sett på som akseptabelt å kritisere, (ref. Ayaan Hirsi Ali, Geert Wilders osv.) brenne, (ref Ann Barnhardt, Terry Jones osv.) karikere (ref. Kurt Westergaard, Lars Wilks osv.) «fredens religion» eller dens symboler, men det er derimot fullt forståelig at noen dreper tilfeldig om det så skulle skje. Det finnes ikke så reint få mennesker som er hjernevasket inn i den forestillingen om at provokasjonen er den virkelige forbrytelsen, ikke reaksjonen, og flere blir det tilsynelatende for hver uke som går. 
Det lover jo bra for alle konebankere der ute, det er vel dette de har ment i alle år.

Hva er man mest redd for egentlig? At sannheten om ondskapen denne religionen formidler skal komme frem og åpne øyne, eller at rabiate tilhengere skal gå amok, som vanlig?
Hvorfor spør ikke flere seg hvordan "fredens religion" konstant kan være på krigsstien?

Hvorfor spør ikke flere seg om det er fornuftig å akseptere at dette en en hellig bok man skal ha stor respekt for, uten å sette seg inn i innholdet eller stille noen kritiske spørsmål angående om man i år 2011 skal holde hellig oppfordringer om drap, undertrykkelse eller groteske straffemetoder for å selv velge å bestemme over sitt kjærlighetsliv.
Hvor mange nordmenn med vår livsstil i dag ville overlevd sharias straffemetoder tro? Ikke mange jeg kjenner i alle fall.
Man kan jo begynne med alle samboerne i dette landet... de begår jo en dødssynd, er du en av disse synderne bør du kanskje sette deg litt mer inn i hvilken straff du har i vente, det er alltid greit å være forberedt.

Jeg sliter mildt sagt med å tolerere islams fremgang i Europa, helt uimotsagt fra politikerne som med åpne armer tar imot og hevder å respektere en religion, nei en ideologi, som ikke på noen måte respekterer våre verdier tilbake.

Er det tilfeldig at det få dager etter den omtalte brenningen plutselig oppstod en voldtektsepidemi i vår hovedstad?
Jeg er ikke så sikker på det. Voldtekt er en vel utprøvd metode i krig, man fornedrer vel sjelden fienden mer enn når man skamferer og ødelegger deres kvinner.

Jeg sliter med toleransen, jeg innser at jeg har mye å jobbe med.

Pat Condell, her har du en utfordrer!

49 kommentarer:

 1. Du tror kanskje at alle mørkehude er muslimske... jeg reagerer dette veldig sterkt og jeg er muslim selv..

  SvarSlett
 2. Nei det tror jeg selvsagt ikke, hvor skrev jeg det?
  Det er bra at flest mulig reagerer, men det må være lov å påpeke sannheten, og statistikken viser at menn fra enkelte muslimske land er ekstremt overrepresentert på voldtektsstatistikkene.

  SvarSlett
 3. hva med nordmenn som misbruker barn i utlandet og her i norge?de er overreprentert på pedofilistatistikken.gjør det alle kristne til pedofile?eller alle nordmenn? hvorfor blander alle relgion? nordmenn ligger på topp i konedrap.du får lese stattestikken,nordmenn er ikkenoe bedre....

  SvarSlett
 4. Ofrene er etnisk norske, og overfallsmennene er utenlandske i en slik grad at vi her snakker om hatforbrytelser mot våre norske kvinner.

  Kvinnene jages nedover gatene i vår hovedstad og gruppevoldtas av menn fra laverestående kulturer, mens de mer taleføre innvandrerne bortforklarer og bagatelliserer det hele i media på mandag.

  Disse mennene NYTER å drite på det norske samfunnet. Og pisset fra den norske "eliten" om at vi må "psykoanalysere" de traumatiserte voldtektsmennene ler de godt av.

  Politiet nekter å advare for ikke å spre "frykt". Og våre politikere nekter å vise ansikt. Kristin Halvorsen var fort nok ute i media da ali farah ikke fikk kjøre taxi.

  Hvor er rasismestempelet hennes nå? SKAM PÅ HENNE for løgnene hun har servert norske ungdommer om likeverdigheten til råtne kulturer i afrika og midtøsten.

  Spør dere hva som ville skjedd om 4 minoritetskvinner ble voldtatt av norske menn i løpet av en helg?!?!?!??! NOK ER NOK.

  Siden ingen ivaretar våre interesser som etniske norske, får vi forme egne interessegrupper, som NDL. Rasismen vi utsettes for av afrikanerne og arabberne er bare en forsmak på hva som vil skje når det er flere av dem i landet.

  Og hva mener afrikanske menn selv om voldtektsbølgen utført av asylinnvandrerne? Jo, det kan du lese om på P4: http://www.p4.no/story.aspx?id=272134

  SvarSlett
 5. Jeg har ikke sett noen statistikker som viser at nordmenn er overrepresentert på pedofilistatistikker, tvert imot, i en del muslimske land er giftealderen for jenter 9 år!!
  Men vis meg gjerne statistikkene dine Anonym 22.43.Også når det kommer til konedrap.

  Hvem dreper helst sine døtre forresten?

  Det gjør ikke kristne til pedofile nei, for det er ingenting i bibelen som legitimerer pedofili, mens det derimot er i Muhammeds ånd å gifte seg med unger, siden han gjorde det selv.

  Hvorfor man blander religion? Ja si det? Hvorfor er det så viktig for så mange av våre nye landsmenn å fokusere på sin tro og markere den hele tiden, som hvordan man kler seg, hva man spiser, hva man kan og ikke kan gjøre osv?
  Hvorfor er det så viktig å bli dødelig fornærmet når noen kritiserer, tegner osv noe som man kan oppfatte som en krenkelse av ens tro, man er jo ute og leter etter provokasjoner hele tiden.

  På tide å løsrive seg fra åket og tenke selv?

  SvarSlett
 6. Norske regjeringspolitikere hører hjemme i fengsel i påvente av en rettsak som evt kunne ende med dødsstraff. Et trekk er også at nettopp alle de massemordtilbedende kommunistene som i noen år har skjult seg bak "sosialdemokratiske" jobber i media, akademia og andre steder er de som har skjønt at Islam er et like godt redskap for sine perverse lyster til totalitær kontroll og drap på annerledestenkende som kommunismen. Derfor skriver de hysterisk om å tolerere Islam. Islam skal selvsagt ikke tolereres noe mer enn kommunismen og nazismen. Den skal tilintetgjøres med de midler som trengs.

  SvarSlett
 7. mulig det er flere en meg som har tekt det, men hvorfor ikke innføre borgervern(vanligvis brukt om frivillig ordensvern eller lignende privat virksomhet som har som formål å opprettholde ro og orden eller drive andre former for rettshåndhevelse på offentlig sted) de aller fleste er klar over at vårt stolte politi ikke kan være overalt alltid. borgervern er forbudt men det skulle ikke forundre meg om det ville vært mye mere effektivt en det såkalte forebyggende arbeide til politiet å myndighetene.

  SvarSlett
 8. Noen spm man kan stille til en muslim dersom man treffer en:  1. Hvor mange nobelpriser har muslimer mottatt i kjemi, fysikk, medisin eller økonomi?

  2. I følge ********* ved Nobel Instituttet publiseres det tilnærmet lik null med vitenskaplige avhandlinger i de muslimske, spesielt arabiske land, hvordan kan det ha seg?

  3 Hvorfor flytter ingen muslimer frivillig fra Israel til nabolandene?

  4. Hvert år oversettes det like mange bøker fra Engelsk til Spansk som det noen gang til sammen i hele historien har blitt gjort fra Engelsk til Arabisk. Hvordan henger dette sammen?

  De arabiske land står for ca 0,8% av bokproduksjonen i verden.

  5. I flere muslimske land blir voldtatte jenter steinet til døde i Allahs navn fordi de har hatt sex utenfor ekteskapet. Er ikke dette krenkende for islam?

  6. Bør sharia lover innføres i Norge?

  7. I hvilket muslimsk land praktiseres den rette islam?

  8. Er det demokrati og respekt for menneskerettigheter og kvinners rettigheter i Iran og Saudi Arabia?

  9. Hvorfor gjør muslimske elever på skolen det radikalt dårligere sammenlignet med andre innvandrer grupper som Indere, Tamiler, Kinesere etc?

  10. I byen Mekka har kun muslimer adgang. Hva om en by i vesten kun hadde adgang for kristne, ville det ha vært rasistisk?

  11. Hvorfor protesterte ingen muslimer når Taliban ødela tusen år gamle Budda statuer i Afghanistan? (men muslimene vet og protestere når noen driver ap med deres religion)

  12. Muslimer i Norge krever full respekt og trosfrihet. I mange muslimske land er det forbudt å praktisere kristendom, hvorfor det?

  13. Hvorfor må bare kvinner og ikke menn gå tildekket?

  14. I sommer så jeg en muslim familie på tur. 30 varmegrader. Mennene i shorts og t-skjorte, kvinnene tildekket fra topp til tå. Er ikke dette kjønnsrasisme?

  15. Skal Islam via norsk lov være fritatt for satire, jmf Muhammedtegningene?

  16. Hvorfor skal foreldre velge ektefeller til sine barn? Har muslimer grønne gener?

  17. Hvorfor er yrkesdeltagelsen blant muslimske kvinner i Norge så ekstrem lav?

  18. Hvorfor er menn fra muslimske land så til de grader overrepresentert på kriminalstatistikken, 1/3 av de innsatte i Norge og ½ av de innsatte i Frankrike?

  19. Hva føler du deg som, nordmann eller muslim?

  20. Skal koranen ha forrang foran norsk lov?

  21. Hvorfor er i all hovedsak de mest alvorlige terrorangrep mot vesten de siste 10 år utført av muslimer? (Madrid, New York, London etc)

  22. Utøves det rasisme internt blant muslimer eller er alt bare fryd og gammen?

  23. I tiden etter 1975 fikk X antall libanesere emigrere til Australia, hvordan kan det ha seg at de som var kristne er fullt integrert med jobb, utdannelse, god lønn etc i motsetning til muslimene som stort sett topper alle negative statistikker der nede?

  24. Støtter du fatwaen mot Salman Rushdi og Jyllandspostens Muhammed tegner?

  25 Tar du avstand fra drapet på Theo Van Gogh i Nederland?

  26 Hvorfor kan ikke kvinner skille seg like enkelt som menn i den muslimske verden?

  27 Hvorfor må en muslimsk kvinne kun gifte med en muslim?

  28 Hvorfor kan mannlige muslimer gifte seg med hvem de vil?

  29 Hvorfor kan menn i den muslimske verden ha flere koner, men kvinner ikke kan ha flere menn?

  30 Hvorfor er kvinner fra muslimske land stort sett fraværende i de olympiske leker?

  31 I flere muslimske land er det stemplet inn i passet hvilken religion man tilhører, er ikke dette rasistisk, minner om den gule jødestjerna?

  32 Flere fremtredene Imaner og lærde benekter Holocaust eller beundrer Hitlers gjerninger mot jødene, hva synes du?

  33 Bør Muhammed tegnerne bli straffet?

  SvarSlett
 9. 34 I flere muslimske land arver bare kvinner halvdelen av mannen, hvorfor?

  35 I flere muslimske land teller kvinners vitnemål i retten bare halvdelen av mannens, hvorfor?

  36 I flere muslimske land er det forbudt for kvinner å kjøre bil, eller hvis lov og de krasjer, så får de automatisk skylden for uhellet, kjønnsrasisme?

  37 Hvorfor er det ikke ustedet en fatwa mot Osama Bin Laden, han har vel brakt Islam i vanry?

  38 Hvorfor blir homofile forfulgt, trakassert, straffet og mange ganger dømt til døden i muslimske land?

  39 I Europa så utføres 80% av rasistiske overfall på jøder av muslimer, hva synes du?

  40 Hvorfor må kvinner være jomfru på bryllupsnatta (blodflekk på lakenet) og ikke mannen?

  41 I flere muslimske land har jøder ikke adgang, er dette rasisme?  42 Den norsk pakistanske sanger, Depika, ble engang spurt om hun hadde opplevd rasisme i Norge. Nei, lite og ingenting fra etnisk norske. Men reaksjonen fra det konservative pakistanske miljø var så horribel at hun måtte flykte. Er dette rett Islam?

  43 Hvorfor er det så utbredt blant muslimer fra Marokko, Algerie, Pakistan, Kurdistan etc at 80% av dem her i Norge gifter seg med et søskenbarn fra landsbygda i opprinnelseslandet? (grønne gener?)

  44 Hvorfor dreier alt seg om kjønn i Islam?

  45 Hvorfor er det bare to muslimske land som har ratifisert FN`s menneskerettskonvensjon?

  46 Er det ikke støtende / krenkende for muslimer at obskure land som Iran og Saudi Arabia kaller seg ”den muslimske republikken…”?

  47 Hvorfor sitter kvinner og menn atskilt i moskeene?

  48 Hvorfor er det ingen (få?) kvinnelige imaner?

  49 I Iran har ikke kvinner lov til å se mannfolk spille fotball, hvorfor?

  50 Er det skremmende at 10% av britiske muslimer støtter t-bane bomberne og at 60% ønsker sharia lover innført?

  51 Hvorfor skal gym timene være kjønnsdelte?

  52 Hvis en mann konverterer til Islam, hvorfor må hele familien automatisk følge etter?

  53 Hvorfor er det så lett og konvertere til Islam men vanskelig å konvertere bort fra Islam?

  54 Hvorfor er det i flere muslimske land dødsstraff for de som velger seg bort fra Islam?

  55 Skal koranen tolkes bokstavelig?

  56 I FN prøver nå flere muslimske land å få gjennomslag for at det skal være forbudt og krenke religioner, hva synes du?

  57 Bør hijab tillates i politiet?

  58 Hvis ja på nr 57, kan en kvinnelig muslimsk politi pågripe en mann?

  59 I perioden 1980 til 2000 ble det i de arabiske land til sammen tatt ut 200 patenter ved det amerikanske patentkontoret. (US pat) . Sør Korea tok ut 70 000 i samme periode, HP tok ut ca 11 pr. dag. Hvordan henger dette sammen?

  60 Hvorfor kan muslimske gutter reke ute hele natten, frekventere barer og puber, mens muslimske jenter er totalt fraværende i natte / utelivet?

  61 Hvorfor forlanger enkelte muslimer at det skal innføres islamske banktjenester?  62 I Oslo så er 96% av barneranerne av somalisk og pakistansk opprinnelse (muslimer), 100% av ofrene er hvite etniske norske, hvis det var omvendt, hadde det da vært rasisme?

  63 På barneavdelingen til sykehuset i Kr.Sand S forlangte en muslim ( fikk medhold) at bilde av en gris måtte fjernes fra veggen, er ikke dette å gå vel litt langt?

  64 Hvorfor er personer fra muslimske land overrepresentert i trygdesystemet her i Norge?

  65 En kjent iman i Oslo står frem og hevder at 9/11 i New York var Bush administrasjonens eget påfunn og at ingen muslimer var blant terroristene som utførte terror aksjonen, hva mener du?

  66 I England har flere barnehager, hvor det går muslimer, blitt pålagt og ikke lese eventyr om storeulv og de tre små griser. Skal dette være forbudt?

  SvarSlett
 10. 67 Profeten giftet seg med en 6 år gammel jente, som han hadde sex med da hun ble 8 år. Enkelte imamer mener derfor at menn kan gifte seg med mindreårige jenter og ha sex med konen når hun blir 8 år. Hva mener du?

  68 Æresdrap er veldig utbredt i muslimske land. Gjerningsmannen blir ofte støttet av sin egen og offerets familie. Blir han dømt, blir det en mild symbolsk straff. Er ikke dette en etterlevning fra middelalderen som ikke har noe i et moderne samfunn å gjøre?

  69 I flere muslimske land (ikke alle) omskjæres jenter i Allahs navn. Ved skjulte film og lydbåndopptak er det bevist at fremtredende muslimer og Imaner støtter praksisen. Er ikke dette en grotesk skikk?

  70 I Norge har vi flere innvandrer grupper og mange forskjellige religioner. Hvorfor er det stort sett bare Islam det er noen integreringsproblemer med?

  71 Godtar du at det er kun statsmakten som har monopol på å utøve vold?

  72 Statsråd Trond Giske uttalte engang at Islam trenger en reformasjon, støtter du forslaget?

  73 Flere muslimske taxisjåfører nekter å ta med blinde / førerhunder i bilene sine. Bør de da kjøre taxi ettersom blinde mennesker er veldig avhengig av taxitransport?

  74 Flere muslimer krever bønnerom på arbeidsplassen. Er ikke dette et særkrav som ikke har noe med ansettelsesforholdet å gjøre?

  75 Skal Israel kunne eksistere som egen stat innefor trygge og sikre grenser?

  76 Hvorfor står æresbegrepet så sterk i muslimske land / samfunn / kultur?

  77 I Nederland har bankene sluttet å gi ut sparegriser for at muslimene ikke skal bli provosert. Er ikke dette å gå vel litt langt i kultur forståelsen?

  78 Flere muslimer forlanger tilpasset historieundervisning hvor blant annet Holocaust utelates. Støtter du nevnte?

  79 Kan muslimske kvinner håndhilse på fremmede menn?

  80 Kan muslimer jobbe i butikker som selger svinekjøtt og alkohol?

  81 Aksepterer du at det er likestilling mellom kjønnene i Norge?

  82 Skal religion og politikk blandes sammen?

  83 Enkelte muslimforeldre nekter sine barn undervisning i gym, musikk og biologi. Er dette pedagogisk riktig?

  84 Hvorfor er det så mye hjerneflukt fra muslimske land?

  (de med høy utdannelse reiser til vesten for å jobbe)

  85 Flere hevder at islams mobilisering er en gjeng med radikale tapere som ikke klarer å holde tritt med globaliseringen, kommentar?

  86 I den muslimske republikken i Iran straffes en bilist, som ha kjørt på en fotgjenger, etter hvilken religion offeret har. Bør dette inn i norsk veitrafikklov?

  87 Støtter du den norske ytringsfrihet i sin nåværende form?

  88 I England er det en bingosalong som i over hundre år har hatt navnet ”Mecca”. Men etter massive protester fra muslimer og hærverk, så ser de seg nødt til å skifte navn. Støtter du protestene?

  89 Innen helsesektoren har det kommet krav om at kvinnelige muslimer kun skal behandles av kvinnelige leger. Flere kvinnelige muslimske leger får heller ikke behandle menn som følge av press fra den mannlige overhodet i familien. Bør personer med slike holdninger jobbe i helsevesenet?

  90 Hvorfor flytter ingen muslimer frivillig fra Israel til nabolandene?

  91 På enkelte britiske sykehus har muslimer fått gjennomslag for at avtredene ikke må vende mot Mekka. Tror du Muhammed er opptatt av dette? Eller driter han i det?

  92 Skal det være tillatt og utgi, trykke å selge Salman Rushdies ”sataniske vers”?

  93 Disse spørsmålene ble også lagt ut på debatt / forum sidene til . Førstegang ble de slettet etter 2 minutter, vi prøvde igjen under en annen e-mail adresse, så ble de slettet etter 3 minutter. Aksepterer ikke muslimer ytringsfriheten og kritiske spørsmål?

  SvarSlett
 11. Så til de grader enig!
  Noe av det bedre jeg har lest på laaaang tid

  SvarSlett
 12. Mange gode og treffende spørsmål her, som både muslimer og ikke-muslimer bør tenke igjennom.

  Borgervern vil jeg tror kommer til å vokse frem, ett sted går grensen for hva folk kan akseptere. Men når man ser hvordan tilstanden er i Sverige er man neimen ikke sikker, der er det ekstreme tilstander, men hverken pressen, politikerne eller de store delene av "folk flest" ser ut til å mene at det er et problem stort nok til å gjøre noe effektivt for å få slutt på.
  Litt snakk mens det står på som verst, så legger vi det bak oss og har tatt enda et skritt i retningen av å akseptere at "sånn er det visst blitt, ingenting å gjøre med det."

  SvarSlett
 13. Nu må vi ikke stigmatisere!

  SvarSlett
 14. Islam bør forbys i Norge. Kort og godt.

  Tilhengerne av Islam (muslimer) bør forvises
  fra Norge.

  SvarSlett
 15. "Hvor mange nordmenn med vår livsstil i dag ville overlevd sharias straffemetoder tro? Ikke mange jeg kjenner i alle fall.
  Man kan jo begynne med alle samboerne i dette landet... de begår jo en dødssynd.."

  Hvor du deretter linker til en artikkel på VG om en dame som ble straffet for utroskap..

  Mener du med det du nå da skriver, at det er helt normalt for samboere/kjærestepar i Norge å være utro mot hverandre?

  Det er kanskje ikke så veldig langt fra sannheten det, for enkelte vel og merke, men tro ikke et eneste sekund at ALT som har med Norges NYE moral, kultur og tradisjon bare er fryd og gammen.. Verdens beste, som man stadig sier.

  I mine øyne er vi inne i en utrolig tragisk periode for Norge. Det er en ukultur som herjer og vi har bare godt av å bli jekket ned et par hakk når noen en sjelden gang går til anprep på den påståtte "gode" kulturen vi har her.

  Men lev hvordan pokker dere vil for min del. Alt dere har å leve for er alkohol, sex, festing og herjing. Dere representerer de svakeste i samfunnet og er en utdøende mennesketype. Dere kom, dere gikk og dett var dett. Sitt på det slitne gamlehjemmet uten noen som helst familie eller slekt. Det er egoismen som råder, det er det Norge er. Egoisme, svik og bedrag, naivitet, svakhet, grådighet.

  SvarSlett
 16. Støtter deg 100% -b-

  SvarSlett
 17. STOPP PRESSEN!

  En HVIT mann gjennomførte nettopp en overfallsvoldtekt i Trondheim! Gjerningsmannen var lys i huden. Med denne hendelsen er kun 99.9999% av overfallsvoldtektene utført av ikke-vestlige. Og ikke lenger 100% slik den rasistiske politistatistikken viste tidligere. Forventer utførlig dekning i media og forsiden i samtlige trykkte aviser i morgen.

  SvarSlett
 18. Legger lenke til min facebook profil om det er i orden.

  SvarSlett
 19. Veldig enig med veldig mye her!

  SvarSlett
 20. Det er en veldig rettferdig vrede mot islam som sakte men sikkert griper om seg i vesten. Organisasjoner som tar avstand fra rasisme, som reagerer kun mot Islam reiser seg, og de vil bli større og større. Også her i Norge!

  Man skal ikke tolerere intoleranse, ergo man skal ikke tolerere militiant islam! Og mange muslimer, ja jeg tror ratt flertallet er militante, i sine holdninger.

  SvarSlett
 21. Veldig bra skrevet! Vi deler akkurat samme synspunt. Dessverre virker det som om folk flest enda ikke har våknet opp og innsett hvilken reell trussel islam utgjør mot våre vestlige demokratier og levesett. Disse tallene du viser til taler sitt, og har ingenting med rase å gjøre. Islam kan ikke etnifiseres da dens tilhengere ikke representerer en bestemt rase.

  Helt ærlig; jeg er bekymret for fremtidens Norge - og Europa. Det virker ikke som om det finnes nok vilje eller kunnskap blant oss til å innse eller for den saks skyld samle oss, for å ta et oppgjør med dagens utvikling.

  SvarSlett
 22. Sliter med toleransen jeg og ... Tror faktisk vi begynner å bli mange som gjør det.

  SvarSlett
 23. det er som å komme inn på Naboen eller venners hus på besøk. fleste har regler hvordan man oppfører seg og normer som er vanlig i det huset sit tro system.

  det er ikke høffelig at en mann vil at dattern skal bli med på en kult som ikke er vanelig i huset, og det er heller ikke høffelig å bedømme andre i huset fordi de ikke vil at flere regler som de ikke liker bli innført.

  som sagt, Norge er et Kristent land. vi er bygget på Normer og regler som vi har selv innført via kristendom og vanlig folkeskikk i gamle dager. som jeg ser det er Muslimer her i kultur kræsj. de må bli vant til dems nye samfunn og at forsjellige ting som de gjør er ikke lov i Norge.

  SvarSlett
 24. Du er ikke den eneste som sliter med toleransen, og jeg synes innlegget ditt er flott skrevet. Du nevner somaliske/nederlanske Ayaan Hirsi Ali og jeg har selv lest hennes selvbiografi, en sterk bok jeg anbefaler alle å lese. -Hege-

  SvarSlett
 25. Alt det som blir sagt her er like sant som det i noen tilfeller kan være galt.
  Jeg sier ikke at det er rett alt det som skjer i muslimske land, men man skal faen meg ikke dømme alle under en kam. Ikke alle muslimer er så ille som alle skal ha det til. Kjenner en del muslimer som bare lo av karikaturene.

  Poenget er, det er sinnsykt bra skrevet, sinsykt mange bra kommentarer med bra innsikt. Men man kan ikke dømme noen fordi de ikke vet bedre. De som bor i muslimske land lærer det de gjør fra tidligere generasjoner. Spørsmålet er rett og slett, hvordan kan vi i det hele tatt sitte HER og snakke om noe skjer der når vi IKKE kan gjøre en dritt fra vår egen stue?
  Egentlig ikke en dritt vi kan gjøre uansett, fordi det er dette de er vandt til.

  SvarSlett
 26. Norge kommer til å være et kjipt sted om 100 år. Da er jeg heldigvis død, men man bør jo tenkte over det om man har tenkt å få barn. Leste f.eks. i Klassekampen denne uken at somaliske kvinner i Norge får 3,8 barn i snitt, og grensene er jo så godt som åpne. Så man trenger jo ikke være særlig begavet for å forstå hvor det bærer hen. Selvfølgelig vil jo folk flest komme til å like dette, siden folk flest da er muslimer. Men for meg er det en deprimerende tanke. Det verste av alt er at vi er beyond the point of no return. Så man kan jo forsøke å slåss mot det og få et kjipt liv, eller man kan nyte det som fortsatt er et bra land å leve i enn så lenge.

  SvarSlett
 27. 94: Hvorfor er nær alle muslimske land (med et lite unntak av Oman & Qatar) høyt oppe på Amnestys sin værsting liste over land som begår grove brudd på menneskerettighetene?

  95: Hvorfor er det ingen muslimske land som regnes som ekte demokrati?

  96: Hvorfor er korrupsjonen generelt stor i muslimske land?

  97: Hvorfor er overbefolkning tabu i islam? Bangladesh som har et flateinnhold som er ca. 40% av Norge nærmer seg 160 millioner mennesker, men har ingen planer om å gjøre noe med den voksende befolkningen (Det tilsvarer at det skulle bo ca. 350 millioner mennesker i Norge…) Et annet eksempel er Egypt som består av ca. 96% ørken og med en befolkning på 82 millioner som vokser med over 1.5 mill i året. Er det bærekraftig?

  98: Bør salami bli forbudt skolemat i Groruddalen? Man kunne lese i Aftenposten for litt siden at etnisk norske barn som har salami på skolematen blir mobbet.

  99: Er det problematisk at det vanligste navnet blandt innsatte fanger i Sverige nå er Mohamed? (Ref: NRK Radio)

  SvarSlett
 28. Det er ingen som TØR å gjøre noe....

  SvarSlett
 29. 1. Mener du at muslimer er dummere enn andre mennesker? Alt du skriver om vitenskap/skole osv om muslimer hva slags grunnlag har du for dette? Er det noe du har lest , hvilke kilder har du?

  3.Har du snakka med alle muslimer som bor/ har bodd i Israel ?

  5. Det er forskjell på muslimer og islam, dette må du for guds skyld lære deg snart. Det er også forskjell på muslimer og ekstremister, koranen og sharia lover. Alle tolker religion på forskjellige måter og det er ikke bare innenfor Islam.

  6.Nei, selvfølgelig ikke. Og en jeg ser på som god troende muslim vil ikke si seg enig i sharia lovene.

  9. BULLSHIT, skjønner ikke hvilke kilder du har..

  10. Har ikke Mekka alltid vært sånn? Hva gjør det deg at det er sånn? Om det hadde vært en kristen by f.eks i Norge hvor kun kristne hadde fått tilgang , og om det alltid hadde vært sånn, tror du det hadde plaget noen? Hvorfor skulle noen oppfatte det som rasistisk om det alltid hadde vært sånn? Det bor mange i Norge som ikke er kristne, hallo?

  11. Hvorfor må man da drive ap med deres religion? Hva er vitsen tenker jeg, når man vet at de reagerer på det hvorfor må man absolutt gjøre det?


  13. BULLSHIT .. igjen, Menn ”må” også gå tildekket, du legger kanskje ikke så mye merke til det, men det er ganske mange muslimske menn her i Norge som går med heldekkende dresser ( lange bukser og langermede gensere) du legger kanskje mer merke til de muslimske kvinnene som går med burka. De fleste muslimske kvinnene som bor i Norge går faktisk ikke i burka engang.. men du regner kanskje ikke de som muslimer siden de ikke har på seg burka jeg vet ikke jeg. Har du noen gang vært i et muslimsk land? Nei, tenkte meg det. Har vært i Dubai en gang, der går alle mennene i lange kjortler. ALLE mennene, alle de muslimske mennene. Er ikke bare kvinner som ”må” dekke seg til, sett deg ned og les en bok om muslimer/islam i stedet for å bare lese i media.


  14. Du regner selvfølgelig med at de blir tvunget til å gå sånn? Du tenker ikke på at de kanskje har lyst til å gå sånn selv av kulturmessige årsaker? Kanskje de liker å gå sånn? Du vet ikke om de er varme eller ikke? Kanskje 30 grader er en fin temperatur for dem som kanskje er vandt til 40-50? Ja, noen kvinner må gå tildekket for menns skyld/religions skyld. Men herregud a, går ikke KRISTNE nonner også tildekket i 30 varmegrader eller? IGJEN, man finner forskjellige varianter i alle religioner og kulturer!

  15. Hvorfor i helvette må man absolutt tegne et bilde av en muslimsk profet, når man vet at det er sårbart? I kristendommen har man alltid hatt et bilde av Jesus. Det finnes ikke et bildet av Muhammed i Islam. Der er forskjellen.

  16. Noen gjør det, andre ikke.. Sånn er det i mange andre religioner og kulturer, IGJEN. En venninne av meg har muslimsk kjæreste, foreldrene hans ”valgte” ikke henne , men de har ikke noe imot at de er sammen fordet.

  17. Jeg vil gjerne se en statistikk på dette, det er mange muslimske kvinner som er hjemme med barn, ja. Men det er også veldig mange muslimske kvinner som studerer på universitet og har høyere utdannelse. De aller fleste 2 generasjons ikke etniske norske går på skole og tar utdannelse i dag.


  19. Kan ikke en nordmann være muslim? En som er født i norge med etnisk bakgrunn er en nordmann.. Det er forskjell på å være fra et land og å praktisere en religion..

  23. Hvilke statistikker er det du leser egentlig?

  27/28 . Dette er veldig forskjellig fra kultur til kultur. Du kjenner ikke alle muslimer i verden så du kan ikke si at det er sånn.

  29 . Jeg skal si deg en ting om flerkoneri jeg, dette foregår ikke bare i Islam.. Har du hørt om mormoner? De kan ha flere koner de, det er også en mann i Norge som er veldig kjent for å ha ikke bare en, men to koner.

  SvarSlett
 30. 40 Det er en påstand at kvinner har en jomfruhinne som sprekker opp første gang man har samleie, og derfor sier man også at kvinner begynner å blø. Det finnes ikke noe som heter jomfruhinne, det er andre grunner til at noen begynner å blø første gang man har samleie. Men dessverre er det slik at mange ikke har blitt informert om dette og følger gamle tradisjoner, du må huske at i mange muslimske land så får ikke folk opplysninger sånn som vi gjør i vestlige land. Ja, de henger etter. Men det er morsomt hvordan du stiller spørsmålet ” Hvorfor må kvinner være jomfru på bryllupsnatta (blodflekk på lakenet) og ikke mannen?” .. Skulle mannen plutselig ha sprukket en hinne inne i penisen og begynt å blø? Mange nordmenn i dag tror fortsatt at det finnes en jomfruhinne og at kvinner begynner å blø første gang.


  41 I flere muslimske land har jøder ikke adgang, er dette rasisme? – Ja , i likhet med de tankene du har om muslimer, ikke Islam, men MUSLIMER generelt.  42 Vi har et eget tema på skolen nå som handler om rasisme, nettopp fordi Norge er i ferd med å bli et ”rasistisk land” og det fra mange sider.

  43 Statistikk, statistikk, statistikk.. hvor har du de fra?

  44 Alt? Handler alt om kjønn? Kan du alt om Islam?


  47 Fordi sånn er det i deres religion? Plager det kvinnene eller mennene? Er det et problem for dem? Problem for deg?

  48 Før var det ingen kvinnelige prester heller.. Som sagt så er det mye som henger etter, men det kommer seg.. I muslimske land så har man ikke like mange aviser, internettsider osv som gir folk informasjon derfor henger de mye etter. Man ser en veldig stor forskjell på en som er muslim i et muslimsk land og en muslim i Norge, nettopp pga dette.


  51 Sånn har det vært på skoler jeg har gått på også, på ungdomskolen så pleide jentene og ha gym for oss selv og guttene for seg. Kvinner og menn yter forskjellig i idretter og vi er annerledes bygd. Sånn er det over alt i verden.

  52 Haha, hvem er det som sier det? Jeg kjenner flere som har konvertert til Islam hvor resten av slekta fortsatt er kristne, ateister osv?

  64 Fordi de ikke får den hjelpen de trenger når de kommer hit, enkelt og greit.

  65 Konspirasjonsteorier, hmmm. Mange videoer som er lagt ut på youtube fra ikke-muslimer som tar for seg nettopp dette

  SvarSlett
 31. 67 Enkelte katolske prester mener også det er helt greit å forgripe seg på 8 åringer. Du finner gale mennesker i alle religioner og kulturer.

  73 Hvor er det du har det fra? De fleste taxi sjåfører i Norge er jo muslimer..

  80 Spørsmålene dine sier mer om deg enn noen andre på hele jordkloden..


  82 I Norge så skal det tydeligvis det.. i følge deg også tror jeg?

  83 Enkelte kristneforeldre nekter sine barn mye rart de også, hva bryr det deg? Og har det noe å si for deg?


  93 Jeg vil helst ikke se disse spørsmålene ute på nettet selv, for jeg vet at det er så mange hjernedøde nordmenn der ute som sitter å tenker ”Jeg er helt enig med han her, fordi han skriver så mye bra”.. så jeg skjønner egentlig at noen sletter de…

  SvarSlett
 32. Der fikk du svar på noen av spørsmålene dine, har ikke tid til å sette meg ned og svare på alt….
  OKEI, jeg skriver kanskje litt rart og uforståelig noen ganger, beklager men jeg orker bare ikke å ta meg tid til å sitte å rette på alt jeg skriver. Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg gidder å svare på det du skriver, det er fåtallet ( forhåpentligvis ) som tenker som deg, så jeg burde ikke ha noe å bekymre meg over. Men jeg håper folk kan lære seg til å tenke litt selv i stedet for å bare tro på de media eller statistikker som du tydeligvis kan alt om skriver. Jeg er bare så dritt lei av å se uvitende mennesker sitte å stille seg selv så dumme spørsmål . Så.. jeg avslutter med et leserinnlegg som jeg en gang skrev om å akseptere andres kultur. Også vil jeg bare understreke med at det er mye i Islam som jeg heller ikke tolerer, men igjen, sånn vil det alltid være i alle religioner og kulturer..
  PS: vær så snill å slutt å blande muslimer/islam, koranen/sharia lover, religion/kultur osv… Peace out

  SvarSlett
 33. LESERINNLEGG
  Er det OK å diskriminere andre for deres religion eller kultur?

  I verdenssamfunnet i dag er det slik at mennesker har forskjellige religioner og kulturer. Vi i Norge bor i et kristent land, men når man kommer til f. eks Midtøsten så er de fleste landene muslimske. Kulturen er også veldig annerledes fra land til land. Problemet til mange mennesker når det kommer til forskjell på religioner og kulturer er at de viser null eller liten respekt og forståelse. Jeg som ungdom i Oslo merker utrolig mye diskriminering blant andre på min alder når det kommer til nettopp dette. Det er veldig mange mennesker i dag som ikke vet hva ordet respekt innebærer.  Skjellsord som f. eks ”jøde”, ”potet” eller ”pakkis” blir mye brukt av ungdommer i dag. Er dette ok? Det spørsmålet har jeg stilt meg selv flere ganger, men jeg synes det er litt vanskelig å svare på det. Jeg tror det kommer litt an på hvilken sammenheng man bruker ordet i. Det kan virke akseptabelt i dag å kalle en kompis for f. eks ”pakkis” , uten at han tar seg nær av det, men sier man dette til en på gata, som man aldri har truffet før, så blir nok responsen annerledes. Skjellsordet ”jøde” derimot, vil jeg si er et ord som ikke burde brukes i noen sammenheng. Grunnen til dette er at det er en ren diskriminering på en persons religion. Skjellsordet blir brukt nedlatende, og ikke på noen morsom måte i det hele tatt. Dette ordet er det veldig mange ungdommer i dag som misbruker, rett og slett ved å kalle hverandre for det, uten å tenkte over at det finnes ungdommer i Norge i dag som faktisk er jøder.  Det går ikke bare på stygge ord og nedlatende kommentarer. Mye av diskrimineringen går også ut på andres utseende og ikke minst tro. Når det kommer til utseende vil jeg gjerne bruke hijab som et eksempel. Det har vært mange debatter om det burde være lov å gå med hijab når du jobber som politi. Dette er en ganske interessant diskusjon og jeg vet ikke helt hva jeg selv mener om det. Jeg vil vel si at det går enn viss grense mellom hva som kan anses som akseptabelt i jobbsammenheng og ens regler innenfor religion, kultur og identitet.  Når det kommer til religion, så mener jeg at man skal akseptere alle mennesker uansett hvilken tro de har. Uansett om man er kristen eller om man er muslim, så skal man respektere den andres religion og kultur. Det er viktig at man ikke blander inn religiøse mennesker og ekstremister. Dette er vel kanskje roten til at mange i Norge i dag mener at Islam er en ”ytterliggående” religion, som ikke har med menneskeverd å gjøre og som ofte knyttes via medier til terrorhandlinger. Det finnes dessverre ekstremister innenfor alle religioner, og sånn vil det kanskje alltid være. Det er derfor viktig å ikke blande inn ekstremisme med religion og kultur.  En løsning på disse problemene kan ligge i ordet respekt. Det negative man leser i media eller får høre av andre om religioner, kulturer osv, burde man kanskje være litt kritisk til. Sett deg ned med en bok, les om de forskjellige religionene som finnes. Spør noen du kjenner eller noen du vet har en annen kultur enn deg selv, om de kan lære deg litt om deres. Det at mange mennesker ikke har respekt for andres kultur eller religion har utrolig mye med uvitenhet og gjøre. Vi vet for lite om hverandre!

  SvarSlett
 34. Faisal... Hvor i bloggen står det noe om at det mørkhudede personer som er problemet? dette er snakk om en ekstrem ideologi. det du skriver får meg rett og slett til å tro at du godtar det disse ekstremistene står for, at du mener det er greit å gifte seg med en 10 åring, banke kona si for absolutt ingen grunn overhode, at du mener at jøder skal drepes over en lav sko.. Hva i all verden har en jøde gjort mot deg?

  Leste faktisk om en bussjåfør som ville drikke brystmelk av en kvinnelig passasjer fordi han hadde gjort henne en tjeneste siden hun fikk sitte på, å fordi at det står i koran at dette var ok. Han refererte faktisk til to sitat i koran!!! Han ville faktisk banke henne opp for at hun nektet.. Her snakker vi om en EKSTREM ideologi! slik som nazisme...

  Til anonym 8. april 2011 22:43

  WOW, her bommer du faktisk med ALT du skriver.. 78% av innsatte i Norske fangsel med straff over 6 mnd er muslimer! Ang Pedofile i utlandet, så blir såklart kun Norske tilfeller slått opp i Norske medier, men om du søker på utenlandske aviser, så er det bare såvidt du finner en artikkel der Nordmenn har begått en kriminell handling! Å muslimer gifter seg "lovlig" i følge koran med jenter ned i 7-8 års alderen.. Til og med deres pedofile leder giftet seg med en 6 eller 7 år gammel jente, men var jo så snill med henne at han voldtok henne ikke før hun var 9 år!! Det er pedofili.. Så kan du søke på youtube på massebryllup, gjett hva som kommer opp? jo der er et lite klipp med sikkert 100++ par der menn 20 år og opp som gifter seg, vet du.. jeg så ikke en eneste "kone" som var eldre en max 16 år.. mesteparten var rundt 11-12 år max.. forskjellen er at her finnes noen fååå unntak som tenner på slik drit, men deres ideologi godtar at dere voldtar kvinner og barn..

  Ang din påstand at nordmenn er på toppen når det gjelder konedrap, så må du være veldig snill å undersøke en gang til.. Snakker vi etniske nordmenn, så tar du så feil at du har ingen ide! bare i mitt fylke har det vært 5 konedrap siste 10 år.. ALLE utført av muslimske menn! ( innvandrere )

  Du sier blande religioner, hvordan gjør kristne det? jeg ser muslimer gjør det daglig.. spiser burger på McDonalds, drikker seg full, så voldtar kvinner.. Å når vi reagerer, vel da er vi rasister.. hehe.. snakk om idioter!

  SvarSlett
 35. Apotrophaeus:
  Jeg mener at samboerskap per definisjon vil bli ansett som utroskap innen islam siden man ikke er gift, DET var poenget mitt. Og det rammer mange!

  Ellers kom det forsøk på svar på en rekke spørsmål noen la inn som en kommentar tidligere, jeg har ikke tenkt å gjøre noe forsøk på å svare på eller tilbakevise disse, da det ikke var jeg som skrev dem, men jeg ser jo at ikke alle svarene akkurat var direkte opplysende, logiske eller korrekte.

  Takker for hyggelige kommentarer fra de som forstår mine toleranseproblemer.

  Og JA vi skal respektere mennesker uavhengig av deres tro, men NEI, vi er ikke forpliktet til å respektere enhver tro, ikke når den nevnte troen er respektløs overfor andre mennesker basert på kjønn, legning, etnisk opphav eller tro, da må det være vår plikt å tvert imot si ifra at dette tolererer vi ikke.
  Alle religioner er ikke like bra like lite som alle ideologier er like bra, det er en merkelig innstilling blant enkelte at religionsfrihet tilsier forpliktelse til å respektere enhver tro.
  Hva da om Hitler hadde innført en gudeskikkelse...?

  Vil ellers påpeke at kommentarene som legges inn ikke er MINE meninger, men i ytringsfrihetens navn lar jeg det meste passere, så lenge det ikke er svært krenkende på den ene eller andre måten.

  SvarSlett
 36. At du "sliter med toleransen" betyr at du er i ferd med å begynne å tenke selvstendig på eget grunnlag, og at toleranseromantikernes hersketeknikk begynner å miste grepet på deg. Du er i ferd med å frigjøre deg, og det er kjempepositivt!

  "Toleranse" er ikke lenger et moralsk begrep, men et politisk begrep. "Toleranse" idag betyr at du skal akseptere og være for bestemte ting, som f.eks. det flerkulturelle samfunnet, masseinnvandring (som bare gjelder vestlige land) etc. Og du skal ikke tolerere (toleranseromatikerne kaller det "null-toleransen - de mener at de fremdeles er tolerante, men i liten grad) ting som kritikk av fremmede kulturer, kritikk av den flerkulturelle utopiens konsekvenser, Islam etc.

  Det har ingenting med moral å gjøre, men POLITIKK.

  SvarSlett
 37. Svaret er "ja", muslimer er dummere enn andre. Hjernevask med idioti ødelegger hjernen. Så enkelt er det.

  Hiv dem ut, alle som en. Ja, og hu dama i videoen over her, når ikke Condell til anklene. En overspent, religiøs hysteriker av en amerikaner gjør intet inntrykk. Straks folk begynner å mase om sine guder, stenger vi av.

  SvarSlett
 38. Jeg må innrømme at jeg ikke lenger sliter med noe. Toleransen min er brukt opp, på samme måte som de fleste muslimer ALDRI har har et snev av toelranse for andre enn seg selv og sine!

  Jeg kommer ALDRI til å respektere en religion. Jeg kan respektere menneskene, ikke religionen!

  Og hvorfor skal jeg?
  Hvem er mest fordømmende, jeg som ikke tror eller de som tror? Svaret er nokså enkelt...

  Religioner er laget av menn, for menn og misbrukes av menn!

  SvarSlett
 39. Må si meg veldig enig i veldig mye på denne siden! Noen av spørsmålene som er stilt er litt enkle og ikke nødvendige, men de fleste hadde vært vært veldig artig å fått svar på.

  De svarene som er besvart er ikke besvart på en veldig tilfredstillende måte og reiser flere spørsmål enn de besvarer! Eks:
  "83 Enkelte kristneforeldre nekter sine barn mye rart de også, hva bryr det deg? Og har det noe å si for deg?"
  Hva i alle dager er det man svarer på her? Nektes mye rart? Som hva? Når jenter ikke får svømmeundervisning på grunn av religion, så er det lov å stille spørsmålstegn ved det!

  Jeg kommer aldri til å ha respekt for en religion som ikke har respekt for meg og mine valg!

  Toleransen min er oppbrukt, fordi muslimers toleranse har aldri eksistert! Når så du sist en muslimsk leder utvise toleranse og et "normalt" menneskesyn?

  Selvsagt er det muslimer som er akkurat som deg og meg, skulle bare mangle! Men hvorfor hører vi så sjelden fra disse? Nettopp på grunn av denne toleransen de overhodet ikke har! Ingen skal nemlig kritisere Islam!

  Og for å ha sagt det, dette er generelle betraktninger! Det er ikke mulig å diskutere dette uten å bruke generelle vendinger.

  SvarSlett
 40. At jeg sliter med toleransen er selvsagt ironisk ment, jeg har aldri tolerert den intoleransen vi ser stadig flere eksempler på og som stadig flere heldigvis får øynene opp for. Men vi pålegges nærmest å tolerere urett og intoleranse av våre politikere, derfor denne ordbruken.

  "Vi skal måtte tåle så inderlig vel, den urett som først og fremst rammer oss selv" for å skrive om et kjent sitat.

  Men det er andre der ute som flommer over av forståelse og toleranse, og noen av disse håper jeg å kanskje vekke, de sover en tornerosesøvn, men selv Tornerose ble da vekket til slutt...

  Muslimer er selvsagt ikke i utgangspunktet dummere enn andre mennesker siden det å være muslim er et valg og ikke en medfødt egenskap, men islam oppfordrer ikke til læring, kunnskap, forskning, utvikling eller å tenke selv, så når man da luller seg inn i fortiden og rygger inn i fremtiden er det dessverre ikke så mye utvikling, nyskaping og nytenking å spore.

  Det ser man resultatet av f.eks når det kommer til hvem som mottar Nobelpriser, der jøder er ekstremt overrepresentert.

  SvarSlett
 41. NORDMENN TOPPER KONEDRAP!
  NORDMENN TOPPER SELVMORD!
  NORDMENN TOPPER MEDIKAMENTMISBRUK!
  NORDMENN TOPPER HEROINMISBRUK!
  NORDMENN TOPPER BARNEMISBRUK!
  NORDMENN TOPPER BARNEPORNO!
  NORDMENN TOPPER ALC MISBRUK!
  NORDMENN TOPPER MISLYKKA FAMILIEVERDIER,FLESTE DØR SYKE ALENE PÅ GAMLEHJEM. KAN FORSETTE SLIK I EVIGHETER ,FINNES LIKE MANGE DÅRLIGE NORDMENN SOM UTLENDINGER,ELLER MUSLIMER. ALT ER PROPAGANDA,MEDIA HAR KLART Å HJERNEVASKE FJELLAPENE! DERE BRUKER SAMME SPRÅK SOM MUSLIMSKE EKSTRIMISTER GJØR. muslimene har kommet til norge pga vestlige vil ha kontroll over oljen,muslimene har blitt jeget fra sine hjem. ja av vestlige som har bombet drept deres familier, dere skal være glad for disse muslimene ikke har tatt med sine våpen,slik dere gjør i deres land. levemåten til muslimer er mye bedre enn nordmenn flest. vi dør ikke av ensomhet eller rånter på gamlehjem,ikke våkser våre barn med flere steforeldre heller. så til sist,vi må finne løsninger fremfor fordommer og hat!!!

  SvarSlett
 42. En venn av meg som jobber i et multikulturelt bedrift (sikkert et sponsert bedrift), fortalt meg at de "kulturelle" bruker kaffekanne til rumpevask (de har ikke lov å bruke do papir)...uten å informere sine norske kolleger.

  SvarSlett
 43. Anonym sa 94: Hvorfor er nær alle muslimske land (med et lite unntak av Oman & Qatar) høyt oppe på Amnestys sin værsting liste over land som begår grove brudd på menneskerettighetene?

  95: Hvorfor er det ingen muslimske land som regnes som ekte demokrati?
  -------------------------------
  Disse to landene er homogene.

  I de fleste "arabiske landene", har araberne fått landene, Syria,Algerie, Marokko, Sør-Sudan osv, i gave fra kolonimaktene Frankrike og Storbritannia. Disse såkalt arabiske landene er fengsler med arabere som vokter folkegrupper som Kurdere, Berberne, Koptere osv.

  Egentlig lever kolonialismen fremdeles, skjult gjennom araberne, men den lever.

  SvarSlett
 44. Ja det er merkelig hvor lite fokus det er på kurdernes, berbernes og kopternes situasjon i forhold til palestinerne, som får all oppmerksomhet.

  SvarSlett
 45. @Anonym 11. april 2011 21:41:
  Jeg vil gjerne at du viser meg statestikken på dette. Hvor står dette? Jeg betviler sterkt at du klarer å bevise noe av det.
  Og med hensyn til familieverdier, stakkars, du kan ikke ha skjønt veldig mye av verdiene og skikkene her til lands. Jeg synes bare synd på deg...
  Det er vel bedre at 10-åringer blir solgt til gamle menn for noen sauer? Den kulturen er jo bare knallgod...

  Mvh.
  RB

  SvarSlett
 46. Nydelig skrevet!
  Kongressmannen som Ann Barnhardt kritiserer heter Lindsey Graham.
  Siri Skare ble vel snarere halsskåret enn halshugget, dvs en langsom plagsom form for halshugging.
  Avlivningsmetoden er selvsagt fortiet i norsk media.

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/article1530378.ece

  Det er lite håp for dette landet, så lenge nordmenn ikke protesterer mot politikernes landsforræderi.
  Sharia er snart virkelighet.

  SvarSlett
 47. Takk for det. Og takk for riktig navn, jeg syntes hun sa Ramsey...

  Hvorfor vi skal spares for detaljene i henrettelsen av Siri Skare og hennes kolleger aner jeg ikke, tror neppe det er av hensyn til hennes familie, pressen tar sjelden slike hensyn, det er nok helst andres hensyn man tenker på her.

  Vi er aldeles ute å kjøre, ingen politiker med ansvar og mulighet ser ut til å ville sette bremsene på, så hva skal vi andre da gjøre, satse på revolusjon som i Midtøsten?

  SvarSlett
 48. Finnes det noen tall på når nordmenn er i minoritet i Norge?
  I Sverige er årstallet 2050, da er svenskene en minoritet i sitt eget land, og det er optimistisk.
  Se Affes statistikblogg.
  I Malmö, Sveriges tredje störste by, er svensker i mindre tall allerede 2018.

  Hva er årstallet for Oslo?

  SvarSlett
 49. Tallene for Oslo?
  Vel jeg kom nettopp tilbake fra noen dager i Oslo nå, og har vel inntrykk av at nordmenn allerede er i minoritet der.. :-/

  Nei disse tallene vet jeg ikke, men det man skal være obs på når man lese sånne tall er definisjonen. Når man regner statistikk regner man gjerne 3. generasjon som norsk, helt uavhengig av om man mentalt er norsk eller har hjerne og hjerte plassert et helt annet sted i verden.

  Frankrike er vel først ute, nå er selvsagt disse tallene avhengig av politikken fremover, fremtidig innvandring og fødselstall.

  SvarSlett