Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.fredag 13. august 2010

Sølv til Sverige.

Vårt naboland Sverige tar sølv, i en konkurranse som virkelig ikke bringer noe heder og ære.
Sverige havner på andreplass i hele verden i antall anmeldte voldtekter !
Andreplass i verden, med Lesotho på første. (selvsagt i forhold til innbyggertall)

Jeg har tidligere skrevet om hvor ille det er i Sverige, nå er det blitt enda verre.
Denne sommeren har antallet voldtekter i Sverige øket med 25 prosent, og med over 50 prosent for voldtekt mot barn.

Og man ror for harde livet. Teoriene er fantasifulle til det absurde:
Det har vært en fin sommer. Det må være grunnen. Det var en fin sommer i fjor og, den samme begrunnelsen for de DA historisk høye voldtektstallene ble brukt også den gang. Hva er det med svensker, tåler de ikke sol?
En annen original teori er at svenske kvinner i større grad enn andre anmelder voldtekter, samtidig som man påpeker at mørketallene er store, og antagelig blir 80-90% aldri anmeldt.
Og så drar man fram påstanden om at man drikker mer om sommeren, noe som gjør en mer utsatt. Eller klamrer seg til halmstrå angående definisjonen av voldtekt, som på ingen måtte reduserer den forferdelige sannheten.

Er det noen grunn til å tro at den prosentmessige andelen som anmelder voldtekt i Sverige er større enn andre steder? Selvsagt ikke. I så fall må dette begrunnes, ikke bare antas.
Og drikkes det så utrolig mye mer i Sverige enn i Danmark og Norge? Nei neppe, også den forklaringen er på særdeles tynn og totalt utroverdig is.

Antall voldtekter mot barn har steget med 53 prosent, til 294 i løpet av to sommermåneder.
5 hver dag!
SÅ mange voldtekter mot barn vipper ikke svenske journalister av pinnen, de bare konstaterer tørt, at slik er det. Intet ramaskrik. Intet krav om at her må noe gjøres.
For mot været kjemper man som kjent forgjeves.

Så da så.

Men det er selvsagt ikke været som er årsaken. Den sannsynlige grunnen er den man aldri snakker om i Sverige, for den kjemper man med alle tilgjengelige krefter for å tildekke. Sveriges drøm om det multikulturelle samfunn er blitt til marerittetet. Men det hjelper ikke å knipe seg i armen. Dette kan man ikke bare våkne fra. Først må det våknes, så må det handles.

Mens tallene i Sverige stiger, 1091 voldtekter i løpet av to sommermåneder, så synker de i Danmark.
Så langt i hele år er tallet for antall anmeldte voldtekter der 189. De første 6 månedene i år i Sverige er tallet på anmeldte seksualforbrytelser ca 8460. Så kan man gange opp for mørketallene.

Sverige og Danmark, våre to nærmeste naboland, kulturelt og på alle måter svært like vårt land, hva er skillet her?

Først og fremst innvandringspolitikken, og måten man omtaler kriminalitet begått av innvandrere på.

I Sverige tier man om gjerningsmennenes bakgrunn, man advarer ikke effektivt mot overgrep, selv om sjansen i Sverige er mye større for å bli utsatt for noe. I Danmark har man for det første strammet kraftig inn på innvandringspolitikken, dessuten advarer man kvinner, og kommer med råd om hvordan de bedre kan beskytte seg selv og andre mot overgrep. Og politikere og media er ikke blitt enige om å skjule sannheten for befolkningen, som de gjør i Sverige.

Statistikk legges ikke frem for å vise hvem som voldtar svenske kvinner ( for det er nesten utelukkende etnisk svenske, og svært unge kvinner som voldtas, også som nevnt en stor del barn)

Og volden er så rå, når den begås mot de aller svakeste, som saken her i Norge om banden som gikk etter eldre, og brukte uforholdsmessig grov vold mot forsvarsløse personer. Barn og eldre er lette å ta, det er så ufattelig provoserende, tragisk, respektløst, æreløst og umenneskelig.

En jurist tok for seg en av de svenske landsrettene, og kom der fram til at 85 % av voldtektsforbryterne var av utenlandsk opprinnelse.

I Norge er det flere år på rad nesten utelukkende gjerningsmenn med utenlandsk bakgrunn som har stått for overfallsvoldtekter, i Oslo spesielt. I Sverige er det mange flere personer av utenlandsk opprinnelse, er det noen grunn som helst til å tro at ikke det også der er noen av disse som er årsak til de utrolig høye voldtektstallene, selv om myndigheten nekter å legge frem tallene?

Nei det er ikke det.
Men om svenske myndigheter mener at denne antagelsen er feil, må de gjerne legge frem de korrekte tallene. Det hadde vært det ærligste å gjøre, så ikke noen mistenkes uriktig.

Nå mistenker man jo hele Sverige for å være riv ruskende gal.

Sverige ofrer sine kvinner og sine barn, multikulturen er tydeligvis mer verdt.

Heller sveve videre på en rosa sky med hodet i en boble, enn å sørge for at ens egne og andres døtre beskyttes mot overgrep de kanskje kommer til å slite med resten av livet. Om de overlever.

Personlig er Sverige nå på listen over land jeg ikke ønsker å reise til mer.
Det er rett og slett ikke verdt å ta sjansen, dessuten ønsker jeg å boikotte land som ikke tar seg av sine borgere på en mer ansvarlig måte enn dette.

Det finnes andre og mer trivelige reisemål.

3 kommentarer:

 1. Dette er sjokkerende lesning, man skulle nesten ikke tro at det stemmer. Jeg har lest at i Sverige blir ikke gjerningsmennenes bakgrunn oppgitt, men først nå forstår jeg hvorfor. Jeg er helt enig med deg, jeg har heller ikke noen ønsker om å reise til Sverige mer. Danmark er et fint land hvis man ikke vil reise for langt, og danskene er hjelpsomme og jordnære mennesker, hva man ikke alltid kan si om svenskene.

  Hva som bekymrere meg mer er at det ser ikke mye bedre ut i Norge. Nesten hver dag leser vi om kriminelle utlendinger som overfaller og raner mennesker, eller om innvanderere som begår drap. For et par uker siden var den en fransk/norsk mann, denne uken er det en fra Burma. Det ser da ut som om vår regjerings mulitkulturelle samfunnspolitikk slår feil, slik den har gjort i Sverige. Er det ikke på tide at vi får en ny regjering med en annen innvandringspolitikk? Det er bare vi velgere som kan forandre noe her, så la oss ikke vente til vi også har 5 voldtekter mot barn hver dag, slik de har i Sverige.

  SvarSlett
 2. Ja det er sjokkerende lesning. Det som gjør saken enda verre er at media i Sverige, og i Norge, velger å ikke fokusere på dette. Om man ser på hvilken saker de faktisk fokuserer på, er det ikke spalteplassen det står på..

  Problemet er at man har fått inn ganske mange mennesker med en kulturell og religiøs bakgrunn hvor kvinnesynet og respekten for kvinner og likestilling er svært dårlig, kvinner undertrykkes og spesielt frigjorte kvinner som kler seg som de selv ønsker og lever som de selv ønsker sees ned på. Og voldtaes.

  Det er kun gjennom å lese blogger som www.document.no og lignende man faktisk får vite hva som skjer, spesielt i Sverige, hvor situasjonen er svært ille. Jødehatet er et annet problem, som tvinger jødene til å rømme, mange rømmer rett og slett fra landet. Det samme ser vi nå er i ferd med å skje i Norge.

  Norge ligger ennå litt etter, men vi er på samme vei.

  SvarSlett
 3. Sverige er et schizofrent land. Her har du taliban-feministene som hater alle (hvite) menn og påstår de kjemper for kvinners rettigheter og trygghet, samtidig som de glatt overser hvem som står bak hovedparten av overgrep mot kvinner. Og så har du alle anti-rasistene som sier at de fremmede blir så fanatisk undertrykt, samtidig som deres egne søstre og døtre blir voldtatte og banket opp av de samme "ny-svenskene". Og dette tier hele den svenske media om. Det er intet mindre enn en skandale!

  Herregud, jeg er glad jeg ikke bor i Sverige. Der blir gravide kvinner voldtatte i sitt eget hjem av villt fremmede, barn blir voldtatt daglig, og alt dette er liksom greit. Men det er vel sånn den svenske eliten vil ha det, da.

  SvarSlett