Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.tirsdag 10. august 2010

Er det sånn vi vil ha det?

Storbritannia og Sverige er to av de landene i Europa som har ført den mest hemningsløse innvandringspolitikken. Åpne dører og åpne armer kan være vel og bra, men man bør vite hva man holder på med når man styrer et land. Når problemene tårner seg opp, strømmen bare øker og øker, volden og kriminaliteten når nye høyder, er det kanskje på tide å sette på bremsene og revurdere sin politikk.

Men nei.
De har mistet kontrollen, og innfunnet seg med situasjonen.

Det er en ærlig sak å gjøre feil, men det er ikke en ærlig sak å oppdage feilen, og så gjøre det man kan for å skjule den, uten en gang å prøve å rette opp i grunnen til problemene.

I Sverige leder politikerne, med støtte fra media, folket bak lyset.
De driver rett og slett bevisste løgnkampanjer for at folket ikke skal oppdage sannheten.

Document.no:
«Svenske medier driver en systematisk og aktiv politikk for å anonymisere gjerningsmannen når det er en utlending, spesielt ikke-europeisk, mens svensker gjerne henges ut med navn før saken kommer opp. Mediene går til og med så langt at de skriver "svensker" og lager tegninger av svensker når det er en "utlending".

En ung svensk politimann som har jobbet to år som ordenspoliti sier dette:

«Flera gånger i veckan åker jag hem till våra äldre och svaga som blivit utsatta för smutsiga åldringsbrott (där någon tränger sig in i lägenheten och lurar/misshandlar den gamla tills de får alla värdesakerna) och ber om ett signalement på vem som begått detta hemska övergrepp. Varje gång beskrivs gärningsmannen som invandrare från en speciell folkgrupp. Inte en enda gång under hela min poliskarriär har jag fått gärningsmännen beskriven som Svensk.

Det samma gäller de tusentals personrånen där vår barn och svaga blir hotade och rånade på gator och torg, 95 procent av de hundratals gärningsmän jag fått beskrivna för mig anges av den utsatte vara invandrare.

Det är enkelt att slänga sig med ord som personrån och sen inte reflektera vad det faktiskt innebär. För mig och mina kollegor är det tydligt men jag ska försöka förklara. Dessa smutsiga brott begås nästan uteslutande av invandrare. Det karaktäriseras av en total avsaknad för respekt för mänskligt liv. Jag sitter mitt emot en gammal människa med skräcken i ögonen efter att ha blivit attackerad i sitt eget hem – den enda trygga vrå de hade kvar. Full med blåmärken och vittnandes om de knivhot de just fått utstå och den förnedring de känt när de inte kunnat freda sig.»

Etter et halvt år ute i felten tok politimannen opp saken med sine eldre kolleger. Han var sjokkert. Det bildet han så stemte ikke med det han hadde fått høre på politiskolen og det medier og politiker formidlet.
- Men slik er den nakne sannheten. Dette er virkeligheten, kunne kollegene bekrefte.

Personlig sikkerhet er blitt et stort problem for politiet. Spesielt kvinner blir dårlig behandlet av innvandrerungdommen. De kalles "snuthorer" og man agriper dem fysisk og forsøker å ta fra dem tjenestevåpen. Det er bare "innvandrerungdom" som angriper politiet. Det kan selv ikke mediene skjule, men det blir ikke kommentert. Hvorfor angriper ikke svenske ungdommer politiet?»

I Danmark blir politiet overfalt og jaget fra innvandrertette bydeler.

Og i Storbritannia lokker og truer pakistanske gjenger svært unge hvite jenter til misbruk og prostitusjon. Jenter ned i 13-14 års-alderen er deres ofre, bare i Blackburn har 385 jenter fått politibeskyttelse de siste to årene.
Dette er den rasismen man ikke snakker om. At hvite jenter er utsatt for rasisme er noe som ikke eksisterer i hodet til multikulturistene, derfor er det per definisjon ikke-eksisterende, og skal ikke belyses eller kritiseres.


(En sak som omtales på nettet er så ille at man nekter å tro den kan være sann: En mann hevdet overfor en annen at han hadde malt opp kroppen til en ung jente han hadde misbrukt og drept, en jente som forsvant og som aldri ble funnet igjen.)

Voldsmennene går etter de aller svakeste, helt uten skrupler og moralske betenkeligheter. De går etter mennesker som i deres øyne er uten verdi. Gamle forsvarsløse mennesker og unge hvite jenter som ikke har vett eller mulighet til å skjønne hva de er på vei inn i er det som ofres, fordi noen har en drøm om et samfunn hvor alle kulturer skal leve side om side, uansett hvor voldsforherligende og rasistiske de måtte være, og hvor alt er like bra.

Da blir også dette bra. Da er det å slå ned gamle damer for å stjele det lille de har, eller å ødelegge unge jenter for livet, bra. For dette er prisen vi betaler for «det nye VI», og det skal man ta imot med åpne armer uten å mukke, og uten å nevne det man måtte mene er uheldige konsekvenser. Mener man det er uheldige konsekvenser er man rasist, fremmedfiendtlig, og mest sannsynlig også islamofob.
Så da så.
Det vil man jo ikke være, så da er det vel best å tie, så mesterne i hersketeknikk kan gå av med seieren atter en gang.

Man vet hva man har i vente når man lever i et land med omtrent samme politikk, selv om man enn så lenge ligger noen år etter.

Edit:
Og nå skjer det her og.

Man blir kvalm ja.

Men hva hjelper det å bare bli kvalm og ikke gjøre noe? Hva hjelper det å stemme på den samme gjengen som har ledet oss inn i dette, også ved neste valg?
Det eneste som hjelper er å holde seg informert, organisere seg, reise seg og skrike ut.

De klarte det med tanke på høyspentledningen i Hardanger.

Denne kampen er mye viktigere.
Så hvor er alle?

12 kommentarer:

 1. Du har helt rett.
  Dessverre er de fleste i dette landet mer opptatt av master en av sin egen fremtidig eksistens.

  SvarSlett
 2. Ja det kan dessverre se sånn ut. Men så er også media mye mer opptatt av å snakke om mastene, enn de problemene vi har, og vil komme til å få, på dette området.

  SvarSlett
 3. Ja, og vet du hva som kommer til å skje den dagen samfunnet vårt bryter sammen og det oppstår rent anarki: Da kommer de som er ansvarlige til å være de første som flykter, akkurat som nazistene gjorde da krigen var over.

  SvarSlett
 4. Tenk om det fantes en modig redaktør som kunne trykke sannheten, en redaktør som ikke var venstreradikal som kunne skrive sannheten om muslimsk innvandring, en artikkel med så mange sider det trengtes til å dekker voldtekter,ran,overfall,knivstikking,skyteepisoder,¨mord,omskjæringer,tvangsekteskap, barnemisshandling,narkosalg og mobbing som utføres av muslimer, anntall innsatte muslimer vs etnisk Norske og ikke muslimske utlendinger osv, alt i en artikkel som med prosenter og tall på en ærlig måtte ga oss en samlet oversikt over islams hærjinger på Norsk jord feks de 10 siste årene, men desverre finnes ikke en slik redaktør

  SvarSlett
 5. Nei det er nok ingen tvil om at de skyldige for dette stikker av gårde den dagen det brenner under føttene på dem.. de har nok rømningsveien klar.

  Nei du har rett i at det ikke finnes en modig redaktør som våger å gripe fatt i dette blant de store avisene.
  MEN, i dag lese mange blogger og holder seg informert på den måten, og det finnes flere gode blogger, jeg vil virkelig anbefale alle å sjekke ut document.no daglig. Der står det som andre ikke skriver om. Det samme gjelder www.rigts.no.

  Les heller disse sidene før dere leser vg og dagbladet, da får dere vite litt mer enn sladder om hvilken amerikansk filmstjerne som planlegger skilsmisse, og hvilken fotballspiller som skal bytte lag..

  SvarSlett
 6. www.rights.no skulle det være

  SvarSlett
 7. De store avisene, radio- og tv-stasjoner har overhodet ingen troverdighet lengre. De er redusert til mikrofonstativer for det til enhver tid politisk korrekte. En begredelig utvikling!

  SvarSlett
 8. Vel, det eneste disse kriminelle som går løs på eldre fortjener, er umiddelbar henging i nærmeste skogholt av en rasende mobb, helst i etterkant av voldsom banking, tortur og lemlesting! Så kunne de henge der til spott og spe. Det hadde temmelig sikkert skremt vekk potensielle andre kriminelle...

  SvarSlett
 9. Hadde noen gjort dette mot mine foreldre, hadde jeg ikke gitt meg før alle tre var drept.

  SvarSlett
 10. Bra at du blogger om dette. På sikt vil kanskje også flere innse at det finnes flere og mer upartiske kilder til nyheter enn våre hjernevaskende naive tabloid medier

  SvarSlett
 11. Takk for tilbakemeldinger!

  Det viktige er at alle bidrar litt med å formidle budskapet om at sannheten ikke alltid er det man leser i avisen. Alle kan tipse en eller to eller ti eller flere om alternative nyhetsformidlere, på den måten kan man sakte men sikkert vekke de som ennå sover.

  Om vi ikke gjør det, er vi støttespillere for dem som mener det er greit å ha det sånn. Mange av dem har sikret seg maktposisjoner og trives utmerket med det. De hersker og stempler sine meningsmotstandere på ynkeligste måte, med selvoppfunnede diagnoser.

  Det bør vi sørge for at det blir en slutt på.

  SvarSlett
 12. De visste med andre ord hvor de skulle slå til... Tipper det var en gammel mann/dame der noen dager i forveien, viste frem en lapp og tagg om penger...

  SvarSlett