Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.onsdag 7. juli 2010

Posten mister og Posten finner.

Som jeg skrev for et par uker siden, hadde Posten et noe spesielt forhold til en fotobutikk i Oslo, som ikke fantes etter deres definisjon når det kom til brev, men som finnes aldeles utmerket når det kommer til pakker.
Greit nok, det er kanskje kjekkere med pakker enn med brev, men tar man seg nå engang betalt for å frakte begge deler, bør man kanskje også gjøre det.

Frustrert mann har klaget til Posten, men så lenge man har sendt noe som brev, så kommer man ikke langt. Mistet er mistet, og Posten toer sine hender, selv om det er de som har mistet, eller nektet å levere på korrekt oppgitt adresse, som faktisk er problemet her.

Og fotobutikken har intet sett eller hørt, annet enn fra frustrert mann, som på grunn av lynnedslag i modem, PC og router fikk et skudd for baugen, men omsider fikk sjekket mailen sin, og ingen gladmail befant seg der om funnet linse. Sukk.

Men så, som ut av det blå, kommer en lapp i posten, om at en pakke, som var for stor for postkassen, kunne hentes på nærmeste postkontor, og en måned etter at linsen dro ut i den store verden var den tilbake til start.

På pakken (også kalt brev hos Posten) var leveringsadressen skrevet klart og tydelig, men har man prinsipper så har man prinsipper, så pakken(brevet!) var altså ikke levert til butikken som skulle ha den. Selv om navnet til butikken stod på. Selv om adressen til butikken stod på. Selv om, (dette er bare antagelser, men selv Posten har vel tilgang til internett?), Posten kunne sjekket på nettet, og i løpet av 3 sekunder kunne funnet adresse og telefonnummer til butikken i Oslo, den adressen som altså stod på pakken/brevet, og med dette funnet frem til hvor butikken befant seg. Noe de selvsagt vet, de leverer jo tross alt pakker der.

Pakken/brevet ble altså etterlyst mens den befant seg på det postkontoret i Oslo den skulle være på for å komme til rett adresse, men selv ikke da klarte Posten å finne den.

At de klarte å få den helt tilbake til avsender er nesten et lite under.

Nå er den egenhendig, helt uten Postens «hjelp», fraktet til nærmeste fotobutikk i samme kjede, så får vi se hvor den så ender opp.

Og Posten bør kanskje få seg et nytt slagord:

Posten skal ikke frem!

3 kommentarer:

  1. ...men posten kom i det minste tilbake....til slutt. :)

    SvarSlett
  2. Ja det er mulig slagordet deres egentlig heller burde være: "Posten skal tilbake." ;-)

    SvarSlett
  3. Jo, takk - jeg har mistet uerstattelige ting i posten. Som pakke, med riktig adresse. Skjedde akkurat i den tiden da posten flyttet terminalen sin til Lørenskog. Jeg fikk raskt erstatning - virket som de ville ha saken ut av verden. Bedre hadde vært om de etterlyste den i lengre tid. Men det skal kanskje være rom for tyvaktige ansatte i posten.

    SvarSlett