Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.mandag 5. juli 2010

FNs Menneskerettighetsråd, hva er nå det?

Flott skal det være og fint høres det ut, men skinnet kan bedra, noe så aldeles fryktelig.

For hva er dette rådet med det fine navnet, hvem sitter der, og hva mener de om saker og ting?

Er det, som navnet skulle tilsi, representanter som setter menneskerettigheter høyt, og som uredd og uten å vike en tomme kjemper innbitt og hardt for rettighetene til alle mennesker i alle land?

Tror ikke det nei.
For hva gjør land som Saudi-Arabia, Qatar, Malaysia, Libya, Pakistan, Egypt, Cuba og Kina så der?Burde de kanskje være opptatt med å rydde i egen bakgård, for ikke å snakke om eget hus, før de som er blant de verste når det kommer til menneskerettigheter begynner å rakke ned på andre?

Det er en skam, det er en viktig FN-organisasjon vi snakker om her, og slikt som dette ødelegger FNs rykte en gang for alle.
Og hva kjemper så dette rådet for?

Livet til tobarns-moren fra Iran som skal steines til døde for eksempel?
Nei selvsagt ikke, de kjemper derimot for at religionskritikk skal sidestilles med rasisme, for å immunisere islam mot kritikk. Så før man vet ordet av det er man rasist om man påpeker det grusomme kvinnesynet, og den forferdelige behandlingen av kvinner, homofile, jøder og annerledestroende, denne ideologien står for. Eller forresten, det er man jo allerede, de har jo til og med funnet opp en diagnose for den slags, islamofobi kalles det, man er sykelig i Norge i 2010 om man mener at urett er urett og at kvinner bør ha samme rettigheter som menn.

Og man er vel da også rasist om man kjemper for livet til tobarnsmoren som skal steines til døde i Iran, for hun er jo dømt etter sharia, islams eget og ufeilbarlige lovverk.

Det er intet mindre enn grotesk hvordan disse statene turer frem, og det er intet mindre enn sjokkerende at de tilsynelatende siviliserte og demokratiske landene, som vårt eget Norge, ikke setter foten ned og hever røsten, til desibel 140, og sier klart i fra at:
NÅ FÅR DET JAMMEN MEG VÆRE GRENSER OG NOK TULL!!

Men neida. Vår egen ryggradsløse fløtepus Jonas Gahr Støre lefler med krefter han ikke kjenner omfanget av, i sin evinnelige og håpløse naivitet, det er til å grine av. Dialog løser ikke alt, bare spør Mister "Peace for our time"; Chamberlain.

"Lyv stort, si det enkelt, si det flere ganger, og tilslutt tror de det."
Hvem var det som sa det tro? Det er jo en bra taktikk, alle som ikke selv leter etter annen sannhet og tenker selv vil jo selvsagt tro på det.

Jo forresten, det var jo Adolf Hitler.

Land som mener det er riktig at en kristen kvinnes vitnemål skal telle ¼ av en muslimsk manns, fordømmer det de hevder er rasisme i vesten, de vedtar resolusjoner mot vestlige land, mens deres egne land er blant de verste overgriperne mot annerledestenkende og troende. Og de kommer unna med det!

FN bør snarest mulig nedlegge dette supperådet før det gjør ubotelig skade og for all fremtid vil stille FN i et særdeles useriøst og skammelig lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar