Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.søndag 10. oktober 2010

Hva folk vil vite noe om.Jeg har hatt bloggen min nå siden januar i år, og skrevet litt om det som har falt meg inn, opprørt meg, irritert meg og engasjert meg.
Det er etterhvert interessant å se hvilke blogginnlegg som er mest besøkte, basert på tilfeldige treff via søk.

Det er definitivt ikke nødvendigvis de saken jeg ville trodd var mest interessant for nettets lærelystne.
Jeg skrev en gang en liten epistel om tekannene mine, som jeg en gang bestemte meg for å begynne å samle på, men som jeg raskt endret mening om, da jeg ikke ville ende opp med å bli kjent som "hun skrullete kjerringen med de 347 tekannene". Så jeg stoppet før jeg kom til 10.

Jeg brukte litt tid på å ta bilder av kannene og noen av koppene mine, så i den forbindelse må jeg vel si at jeg setter pris på at dette, av mine etterhvert mange innlegg, er det som ser ut til å ha relativt mange og jevnlige besøk.

Hvem skulle trodd at tekanner var blant folkets største interesser?
Eller er det rett og slett for få der ute som skriver om det, så alle som søker etter tekanner havner hos meg??

Andre saker jeg ser er jevnlig besøkt er angående kornsirkler, og dette med ord og uttrykk.

Men tekanner folkens, ingenting slår det!

Skal jeg virkelig måtte kjøpe noen kanner til for å kunne lage en oppfølger av suksessen?

2 kommentarer:

  1. Ja, det er merkelig hva som interesser folk. Jeg har også opplevd at innlegg jeg trodde ingen ville bry seg om, blir de mest populære, og vica versa. Men innleggene dine om kornsirkler er faktisk veldig interessante, ville bare ha sagt det. Keep up with the good work! :)

    SvarSlett
  2. Takk for det! :-) Ja det er tydelig blitt en viss interesse for korsirkler i det siste, og det er jo også et interessant tema.

    SvarSlett