Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.søndag 31. oktober 2010

Nå må man snart begynne å behandle terrormistenkte med litt respekt!

Vi vet da alle, at disse menneskene bare ønsker å vise sin misnøye mot landet som har tatt imot dem, gitt dem trygghet, penger, mat og husly, på en kanskje noe overdreven måte.

Hva galt er det vel i det? Følelsesmennesker skal man respektere, de mener ikke egentlig noe vondt i å ville sprenge kjøpesentere til himmels og drepe en masse mennesker, de blir bare litt ivrige til tider.

Og så dra dem nakne ut av sengen og sette kneet i ryggen på dem da! Kjære vene, hva driver politiet egentlig med i sin iver etter å redde livet til uskyldige mennesker, den slags gjør man altså bare ikke! Kunne de ikke ringt på forhånd så de terrormistenkte kunne få stått opp, kledd på seg, og kanskje fått i seg en liten matbit, før lovens lange og hårete arm, og kne, gjorde sin entre? Det er da det minste man må kunne forlange!

De terrormistenkte har tross alt bodd rundt 20 år i landet, og vet hvordan man oppfører seg, dette er langt over enhver akseptabel grense for oppførsel mot noen man bare mistenker for et lite terrorangrep.

Og når følelsesmenneskene så er så uheldige å havne bak lås og slå, tror dere det slutter der?

Nei da skal de psykes ut med å måtte spise akkurat den samme maten som alle de andre fangene som sitter der. De kriminelle, som simple tyver, voldtektsforbrytere, kan kanskje til og med mordere skal de måtte menge seg med, og dele mat med.

Nei der går altså grensen! Greit nok, de terrortiltalte får egne panner til å koke maten sin i, men egne komfyrer, egne kjøkken, mat bestilt fra det ønskede slakteriet, får de det tro?

Å nei du, her setter fengselsmyndighetene seg helt på bakbeina, her må man bare ta det man får.

Ikke rart en terrortiltalt har tatt kontakt med menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg, vi håper de vil behandle saken RASKT, for dette er rett og slett ikke til å leve med, og vi vet vel alle hva utfallet av den saken må bli.

Hvordan skal det ende, når ikke engang mistenkte terrorister blir behandlet bedre enn simple kriminelle, er dette virkelig noe vi kan være bekjent av i «verdens beste del av verden»?

Skal de som planlegger å begå terror måtte slutte med dette, rett og slett fordi deres rettigheter ikke vil bli skikkelig ivaretatt om de skulle være så uheldige å bli fengslet?

Er det virkelig dette vi ønsker?

19 kommentarer:

 1. Hele din greie er jo helt fucked up! Du skyter deg jo selv i rumpa med dette her!

  "Terrormistenkt" er like "mistenkt" som en annen "mistenkt"... og du som lever i et sivilisert samfunn bør jo forstå like godt som alle andre "siviliserte" mennesker at en "mistenkt" er "mistenkt" og ikke dømt!

  Og etter norske blundere på HØYT nivå fra PST så burde du vite at selvom noen er DØMT så kan det være myndighetene SELV som har jukset og løyet for å få noen dømt!

  Så.. oppfør deg som en sivilisert og ikke en som er VÆRRE enn den du anklager for å være noe de ikke er dømt for!

  Ha en fucked up dag!

  SvarSlett
 2. Jeg skyter i det minste da min egen rumpe, ikke andres. Hva foretrekker du?

  Når politiet skal arrestere en mistenkt, pleier de å ta i dem med silkehansker? Pleier VG å skrive tåredryppende artikler om skapsprenger-Jons traumatiske opplevelser med det hardhendte politiet? Er det langt over grensen å dra en person ut av sengen?

  Ja jeg vet at man kan dømmes uskyldig, som mannen som er dømt for drapet på en somalier, og som ble dømt kun på indisier, ikke bevis. Drapet som dras frem som ett av få eksempler på rasistiske drap i dette landet, og som tilsynelatende passer myndighetene svært godt.

  Når kommer hans sak opp igjen tror du?

  En riktig fin dag til deg og, lille solstråle!

  SvarSlett
 3. Håper dette er ironi???!!!!

  SvarSlett
 4. Det er så bra og herlig ironisk.
  ALLE, og da mener jeg alle må vel se hvilken vei det går med landet vårt (og mange andre veslige land).
  Det går ikke 1 dag uten aviser fulle av meldinger til oss om terrorangrep og uroligheter over hele den vestlige verden. Det er opprørende å se utviklingen våre svake unnvikende politikere har brakt oss opp i.

  SvarSlett
 5. Enig med Anonym.
  Du må gå på syre, -B-. Du snakker jo som om du ikke er av denne verden.

  SvarSlett
 6. Flott kommentar.Er sikker på at de fire som har blitt mishandlet av politiet, nå får mange oppringinger fra advokater som vil tjene gode penger på saken, som sikkert blir opprettet mot politiet siden de utøvde vold. De burde rådføre seg med advokat Arild Humlen, han vet hvordan man skal gjøre det.

  SvarSlett
 7. Bra skevet -B- :) støtter deg fullt ut....

  SvarSlett
 8. Ja det er selvsagt ironi.
  Men jeg forstår at noen lurer, det finnes virkelig folk i dette landet som er troende til å lire av seg slikt som dette, i fullt alvor.

  Går jeg på syre?
  Ikke meg bekjent, men hvem vet, etter siste tids avsløring av hvor mye rart man får i seg gjennom maten...

  Derimot blir jeg ofte sur. Sur når jeg leser hva som skjer med landet vårt, hvor vi er på vei, hvilken galskap mange av mine gamle og nye landsmenn forfekter og forsvarer, sur, oppgitt sint og forbannet blir jeg. Både titt og ofte.

  SvarSlett
 9. Ellers takk til de som faktisk skjønte ironien ;-)

  SvarSlett
 10. Jeg synes det var et bra innlegg.
  Familiene er alltid veldig overasket og benekter alt. I tillegg kommer standard beskyldninger mot politiet om vold.
  En Svensk avis refererer en av barna, som sier at de ble sparket i hodet. Jeg tviler sterkt på at Svensk politi sparker barn i hodet.
  Kona til en sier at hun trodde det var rasister som brøt seg inn. Har det noen gang skjedd i Sverige? Eller i Danmark eller Norge for den saks skyld. Det er vel tvert om, ikke-skandinaver som u-invitert dukker opp hjemme hos lokalbefolkningen.

  SvarSlett
 11. Har ikke ledd så godt på en lang tid jeg. You made my day!

  SvarSlett
 12. Det er helt forferdelig hvordan de stakkars, stakkars terroristene blir behandlet her og i våre naboland! Jada, de får halalmat, men bare etter å ha mast og skreket til de ikke har stemme igjen, og selv da blir ikke maten tilberedt i følge de strenge islamske reglene. Det finnes virkelig ingen respekt for islam eller muslimer her i Vesten, så det er ikke noe rart at de blir terrorister.

  For de som er litt treige: Dette er altså ironi. ;)

  SvarSlett
 13. Vil bare si at jeg har stor respekt for din formuleringsevne, og sympati for dine meninger.
  Har nå lest alle innleggene dine om islam, og det var som om jeg hadde skrevet det selv, bare mye bedre :-)
  Håper bare at mange leser dine blogger, som nok samsvarer med "mannen i gata" sine meninger, men de fleste har ikke mot nok til å stå for sine meninger når de blir kritisert av folk som har omtrent null livserfaring og forståelse for hvordan ting egentlig fungerer.
  Håper bare at det nå snart skal skje en "oppvåkning" her i Skandinavia, slik at vi ihvertfall kan redde noe av vår kultur og livstil. Håper at du fortsetter å legge ut slike "perler" på nettet. Jeg vil fortsette og lese dine innlegg, og anbefale dem også til andre "vantro" :-)

  SvarSlett
 14. Takker så mye for hyggelige tilbakemeldinger!

  Ja jeg tror nok det stadig er flere som innser hva islam er, og hva det gjør med landet vårt, og takk og pris for det!

  Skal prøve å fortsette å blogge om litt av hvert, men om dere vil ha daglige doser med godt journalistisk arbeid angående dette temaet vil jeg få anbefale www.document.no på det varmeste!

  SvarSlett
 15. veldig bra skrevet men du har domt dem for noe andre har gjordt det.du kom veldig fort pa banen.haper du er like skjapp nar eta,ira,tamil tigre o.sv blir tatt.islam eller muslimer blir altid stemplet pga de har gjordt det veldig bra akurat som joder,bush kan sammenlignes med hitler,hitler hatet da tidens joder og bush hater natidens muslimer.alt skam har muslimer fatt etter 11.09.01,det er en global propoganda mot muslimer som jeg skjonner og mange andre,men desverre sa er det mange bygde folk her til lands som har tilgang til internett og masse tid sa de kan fortsette propoganda krig,med andre ord fritidsproblemer.dere tror sikkert at jeg er muslim men desverre sa er jeg kristen fra pakistan.

  SvarSlett
 16. Kristen fra Pakistan med den slags forskrudde meninger? Lyg med måte da! Hvor dum tror du at jeg er??

  Søk på kristne og Pakistan og se hva du får som resultat, som dette: http://www.document.no/2010/08/de_kristne_og_hinduene_er_mest.html og en masse lignende saker.

  Kristne forfølges og drepes i Pakistan, og av hvem?

  Jeg har forøvrig ikke dømt noen for noe som helst, jeg reagerte bare på hvordan media elsker å fremstille saken som om politiet er overgriperen, når saken dreier seg om noe så alvorlig som terror. Og at politiets "overgrep" ikke er annet enn vanlig arrestering.

  Hvem bedriver den alvorlige, mest motbydelige form for terror i verden i dag? Den som har som mål å ramme flest mulig uskyldige?
  Dagens jøder er ingen andre enn jødene atter en gang, de fordrives fra vestlige land, og hvem er det som fordriver dem?
  Ikke er det Bush, ikke er det amerikanerne, ikke er det nordmenn og svensker, det er våre nye landsmenn som elsker å fremstille seg som de nye ofrene, de har en frekkhet man nesten må beundre dem.

  Den eneste som bedriver propaganda her er du, kanskje tror du til om med på hva du selv hevder, det sier meg bare en ting; hjernevasking. Våkn opp, se deg omkring, se hva som skjer, hvem som bygger opp og hvem som river ned, hvem som står for utviklingen, og hvems som står for stagnasjonen, hvem som undertrykker kvinner, hvem som ønsker død over homofile, hvem som ønsker død over jødene.

  Dine rasistiske holdninger overfor bygdefolk synes jeg du bør jobbe med, du vet hva man mener om stigmatisering, gjør du ikke?

  SvarSlett
 17. Innsatte i norske fengsler burde få utvannet linsesuppe og brød, slik de får i fengslene i India. Det er halal, så da kan de ikke klage :)

  SvarSlett
 18. God ide', billig blir det også. Og man kan gi samme kost til alle, også vegetarianerne. ;-)

  SvarSlett