Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.søndag 24. oktober 2010

Hva skjer i Malmø?

ENDELIG er pressen begynt å interessere seg for hva som skjer i Malmø, vi har ventet på det.

Situasjonen i byen har lenge vært ille, situasjonen i enkelte bydeler er ekstremt ille. I bydelen Rosengård blant annet, kan ikke politi-, ambulanse- og brannmannskap gå inn uten beskyttelse.

Og brenner gjør det daglig. I løpet av ca. 4 måneder våren 2009 var det 250 branner i dette området.

I Tormod Strands reportasje fra Gøteborg kan man se hva beboerne der mener om politi og at de kommer og blander seg inni «deres områder». Det er vel grunn til å tro at mange av beboerne i Rosengård er av noenlunde samme oppfatning, med tanke på hvordan de oppfører seg.

I Sverige er det en ekstremsport å være ung og etnisk svensk kvinne, de utsettes for voldtekt og overfall i en skala som plasserer Sverige på andre plass i verden over anmeldte voldtekter med rundt 6000 per år, mot Danmarks ca 500.
Hadde kanskje fortjent litt spalteplass, og noen mediereaksjoner dette og?

Skoler brenner i enorme antall, mer enn en skole brant hver dag i fjor, tilsammen 457.

Jødene rømmer landet, og Malmø spesielt.

Og hva er så grunnen til alt dette?

Vel Malmø er blant Sveriges mest multikulturelle byer med en innvandrerandel på ca 40 %.

Det er nok også grunnen til at vi ikke hører mer om alt som skjer der, man prøver å skyve de mange problemene under teppet, for man vil ikke innrømme at den multikulturelle drømmen er blitt til det multikulturelle marerittet.

Men NÅ får vi altså høre hva som skjer i Malmø. For nå mistenker man at en person går rundt og skyter på tilfeldige mennesker med innvandrerbakgrunn. Selvsagt en forferdelig situasjon om antagelsene er riktige, men er de nå det?

Det har vært 50 skyteepisoder i Malmø hittil i år, men man tar «bare» med 15 av de i regnestykket, hva med alle de andre?

Nesten annenhver person i Malmø har innvandrerbakgrunn, så skyter man på en tilfeldig person er det statistisk ganske stor sjanse for at personen er innvandrer, spesielt i de deler av byen hvor de fleste bor, der er selvsagt sjansen mye høyere.

Nå er "bare" 5 av skyteepisodene utført med samme våpen, og av disse er samme mann blitt beskutt to ganger. I det ene tilfellet drepte skuddet hans etnisk svenske venninne, men mannen selv, som er tungt inne i khat-smugling, gikk altså klar. Så hvem er det «lasermannen» er etter, kan det rett og slett hende at dette er interne oppgjør i narko- og kriminelle miljøer, koker denne supen ned til ingenting? Er det rett og slett bare vanlig hverdagsskyting som man har lagt seg til i Malmø, takket være den nye kulturen man har importert?

Det kan selvsagt være en gal mann som går rundt og skyter, eller det kan være en person som har tatt statsminister Reinfeldts ord til seg.

Da en SD-politiker ble angrepet med kniv, mente Reinfeldt at den slags måtte man regne med, når man stod for den slags holdninger.

Så kanskje en svenske har konkludert med at om man ikke liker utviklingen i Sverige, så har deres egen statsminister gitt grønt lys for å ta affære på egenhånd?

Den slags må man altså regne med, når man fører Europas mest ansvarsløse innvandringspolitikk?

For å sitere Reinfeldt ordrett: «Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer

Kloke ord, av en statsminister.

VG1 VG2 VG3 VG4 VG5

15 kommentarer:

 1. Hva skjer i Malmø kommer også til å skje i andre byer og i andre land. Menneskene i Europa har fått nok av politikere uten ryggrad og uten mot, og derfor tar de sakene i sine egne hender. Mange har allerede forutsagt at dette kommer til å skje, men politikerne har ikke reagert, og nå er det for sent. Borgervern er et stygt ord, men er det kanskje det som skjer i Malmø nå?

  SvarSlett
 2. Det er som er så helvetes artig er at de som sitter i regjeringslokalene i Sverige og Norge, som forvarerer det flerkulturelle ¨herligheten¨, ikke bor, lever, kjenner lukta eller hører de høylydte svineriet som er påtvunget oss. Hvorfor flytter ikke Stoltenberg, Støre til Furuset, hvor sanitets bind, brukte bleier, søppel kastes ut av vinduene, ned på gangveiene? Nei, det man ikke ser, hører eller lukter er lett og forsvare.
  Jeg tror det vil bli borgerkrig, mellom oss og dem. Det er 2 siviliasjoner på kollisjonskurs, man kan ikke stoppe det, eller ei kan man integrere muslimer i kristne samfunn.
  Jeg ser fram i mot den krigen, og det beste vil er når den er over at de som er skyldige i den forsøplinga av landet vårt blir stilt for riksrett, og dømt for forræderi.
  Norge Sverige og Danmark var anstendige land! Se på Skandinavia nå, voldtekt, fri flyt av norkotika, innvandrer gjenger og kjeltringer, tiggere på hvert hjørne alt i flerkulturelle eksperiment som har gått galt.
  Vi har 16000 somalier i Norge, hvor av stor majoritet står på top ten voldtekt statistikken i landet, betalt av den norske stat Les NAV for og terrorisere en befokning. A og B gjeng som skyter vilt i byens gater. Null inntekt i ligningen, mens de kjører rundt i millon kroners biler....
  Når skal etniske Nordmenn få ØYA opp? Se hva som skjer?
  Herrgud, vil du at barnebarnet skal bli påtvunget hijab, halshugget, kjønnslemstet. Jeg er skamfull på deres vegne, at dere overlater landet til deres egne barn i den forfatning....og verre vil det bli

  SvarSlett
 3. Bra reflektert. Dette kommer det til å bli mer av.
  At VG suger seg på denne, og aldri virkelig har omtalt tidligere drap, voldtekter og brenning, viser bare at de er styrt av maktapparatet. Vi har ingen ytringsfrihet lenger når avisene er kneblet.

  Nu når det er muslimer som er "ofret", da flesker norsk media til. Jeg er så forbanna lei dette hykleriet at jeg har lyst til å knuse tastaturet.

  SvarSlett
 4. Jeg er enig i at det nok kommer til å bli mer bråk, nok er nok og vold avler vold, man må dessverre forvente motreaksjoner fra de som ser sitt samfunn bli rasert og sitt hjemsted ødelagt.

  Men å gå rundt og skyte på tilfeldige personer er selvsagt totalt uakseptabelt, på samme måte som det er totalt uakseptabelt å gå rundt og voldta tilfeldige etnisk svenske jenter.

  Selv om tallet for det siste er mye høyere, og flere av disse også blir drept, er det det første svensk og norsk media reagerer på, når de omsider reagerer.

  For det er ikke rasisme når det går ut over noen som er etnisk svenske, det er bare enkelttilfeller, alle de 6000 voldtektene.

  På samme måte så aksepterer man nå at alle svenske menn som svarer til et gitt signalement kan stoppes på gaten, men når dette rammer andre grupper er det stigmatiserende og toalt uakseptabelt.

  De som er ansvarlige for dette er Sveriges uansvarlige politikere.

  Og ja, det er typisk at våre politikere ikke bor slik til at de ser og kjenner problemene på kroppen. Jonas "nye vi" Gahr Støre minst av alle, han bor langt unna, og sender på toppen sine unger på privatskole.

  SvarSlett
 5. De Skandinavske land står foran en smertefull prosess.
  I det demorkatiske Sverige, ble SD represanter angrept med kniv av muslimer. Sveriges Statsminister forsvarte handlingen med og uttale seg at det måtte man finne seg i hvis man hadde slike meninger.
  Ja, så da så, svensker, dansker som nordmenn, vil ta landet sitt tilbake, og stille de ansvarlige for denne ulykksalige situasjon for riksrett, kanskje ikke i dag, eller i morgen, men i framtiden.
  Når muslimer, voldtar, dreper, stjeler så er det VÅR SKYLD, at vi ikke integrerer disse åndsvake svina inn i vårt sysem.
  Somaliere voldtar, NAV betaler!
  A og B gjengen kjører Rolls, Merce og BMW med oppført 0 i inntekt, og hever midler fra NAV i samme øyeblikk.
  Norske Skoler går tilbake i tid med med kjønnsdelte klasser.
  Norske jenter kalles horer der de er i mindretall på skolen.
  Pakistanske muslimer skiller driver med organisert rasehat med kastesystemer.
  Taxi Røkke lever som konge i Pakistan.
  Støre og Stoltenberg lever i beste vestkant, hvor man ikke hører, lukter eller ser den dritten vi vanlige dødelige må vandre i.
  Norske jenter og kvinner voldtas av det flerkulturelle paradis, mens Støre preiker om universielle lover.
  Landet går addundas, mens vi skyter milliarder inn i Brasil regnskoger.
  Drit Norge og Nordmenn! Leve Faenskapet!

  SvarSlett
 6. Han forrige Lasermannen hadde jo innvandrer foreldre, og han skal ha blitt plaget på grunn av sitt svarte hår og mørke utseende, men for all del, la oss utelukke alle som ikke er hvite for her er det tydligvis ingen sammenheng.

  SvarSlett
 7. Derfor smeller det i Malmö og snart her!
  Muslimer og annen dritt, som er blitt påtvunget oss voldtar norske jenter og kvinner.
  Dette er hva de såkalte antirasister (som jeg hevder støtter voldtekter på norske etniske ungjenter og kvinner) hevder er en berikelse for vår samfunn.
  Ny voldtektssak i dag!
  Klokka seks i dag tidlig fikk politiet i Oslo melding om en overfallsvoldtekt ved Vannspeilet i Oslo.

  - Hun er svært preget av det som er skjedd, og tatt hånd om på overgrepsmottaket på legevakta, sier Kjell Aasheim, vaktleder ved kriminalvakta i Oslo.

  Kvinnen og mannen skal ha kommet i kontakt på Oslo S, for så å ha slått følge.

  Mannen skal etter hvert ha truet kvinnen med kniv, før han voldtok henne.

  Kvinnen tok selv kontakt med politiet.

  Politiet har ikke et klart signalement av mannen, men han skal være av utenlandsk opprinnelse. Han skal også vært iført en grønn jakke.

  SvarSlett
 8. Det er helt tydelig et raseri der ute blant "folk flest" mot utviklingen man ser stadig flere konsekvenser av.
  Ser ikke politikerne dette? Hva vil de gjøre med det? Tror de det holder med enda mer svada og mas, når de selv ikke tar ansvar?

  Politikerne er ansvarlige for utviklingen, de vil ikke se konsekvensene, ikke bry seg om den opprinnelige befolkningens nye problemer, men bare med de nye og deres ve og vel.

  Hvor lenge tror de at de kan holde på sånn?
  Hodet opp av sanden nå, før det er for seint!

  SvarSlett
 9. Denne utviklingen vil stoppe.
  Folk vil si nok er nok, og ta til vettet og bruke de virkemidler som er nødvendig til og fjerne dette svineriet fra landet. Moralens voketere banker allle som ser annerledes ut. Oppgir falske medlemmstall for sine moskeer, slik at de kan suge millioner ut av felleskassa.
  De sender millioner ut av landet til islamske fascistiske organisasjoner som dreper uskyldige verden over.
  Norske jenter voldtas, med stille samtykke fra sittende norske politiske regime.'
  Hvorfor HATER de folkevalgtye sitt folk på denne måten.
  Det er flere muslimer snart enn det var under okkupasjonen under 2 verdenskrig. Det er ingen forskjell. Tenker du anneledes, uttrykker du det kritisk til dette svinerie av en religion, ja da kan du risikere og bli drept.

  SvarSlett
 10. Det er regelrett tragisk, og ikke minst skandaløst, at Sverige, som liksom skal være verdensmestere i likestilling og rettigheter for kvinner, ofrer sine egne kvinner og jenter for dette mislykkede eksperimentet. Har noen myndighetspersoner i Sverige i det hele tatt kommentert at Sverige har havnet på andreplass i den lite flatterende statistikken over land med flest anmeldte voldtekter?

  Når det kommer til disse skyteepisodene i Malmø: Er det ikke litt fornøyelig at politiet ikke har en filla peiling på hva de driver med i øyeblikket?

  SvarSlett
 11. I Sverige har jeg inntrykk av at alle de "akseptable" politikerne står med hodet i sanden, og knapt registrerer annet enn at SD går frem, men ikke hvorfor.

  Utrolig om politiet mener at en person går rundt med utallige våpen og skyter om seg. 5 tilfeller med samme våpen er selvsagt en kobling, men siden to av disse var mot samme mann, og han driver med narko (om man skal tro hva man leser om dette på Snaphanen) kan det tyde på at det er interne oppgjør.

  Nå er det borgervern som gjelder, stakkars den svensken som blir mistenkt for å være den skyldige, han blir ikke gammel..

  Må ellers være litt fristende med en "takk for sist" fra politiet. Når politiet skal gjøre jobben sin til vanlig blir de ofte angrepet av innvandrere, nå er det innvandrere som roper på at politiet skal ordne opp, for nå er det de som rammes, vel, vel..

  SvarSlett
 12. Det er interessant å se hvilke manipulerende teknikker den herskende eliten bruker for å
  undertrykke sunne instinkter i befolkningen og å sørge for at synspunkter som avviker fra deres linje ikke vinner frem. Særlig i Sverige demonstrerer de nå en total mangel på respekt for demokratiet og driver en menneskejakt på dissidenter, som nok både Joseph Goebbels og Adolf Hitler ville nikket anerkjennede til – ikke minst fordi dette landet nå er i ferd med å renskes for jøder.

  For det første : Språk er makt.Ved en tendensiøs adjektivbruk hvor ord som for eksempel ”rasisme”,” høyreekstrem”og ”høyrepopulistisk”og tulleordet ” islamofobi”, står sentralt, søker våre ikke-muslimske islamister (les:vår islamvennlige presse) å påvirke den store delen av opinionen som ikke er spesielt informert eller engasjert i spørsmål som har med islam eller med innvandring fra muslimske land å gjøre. Dermed klarer de ofte å snu saken fullstendig på hodet. Dette skjer som regel når de omtaler frihetskjemperen og menneskerettsaktivisten Geert Wilders for eksempel.De vokter seg som regel vel for å gå inn på kjernen i hans islamkritikk – da ville de jo måte innrømme at mannen bare forteller sannheten – de nøyer seg som regel med noen nedlatende karakteristikker. Samtidig som de signaliserer sitt eget uklanderlige politiske ståsted og sin tilhørighet til eliten, avskrekker de dermed andre potensielle kritikere fra å komme på banen . Det er dermed åpenbart at all statstøtte og alle subsidieordninger for norsk presse er dypt udemokratiske og bør avvikles umiddelbart.

  Sammenlignet med Geert Wilders og hans Frihetsparti og Sverigedemokraterna er vårt hjemlige Fremskrittsparti ideologiske pygmeer – men har de snev av baller, bør de stå hardt på å få avviklet all statlig involvering i dette Goebbels-inspirerte PR-maskineriet. Men også i det partiet gjør feigheten seg gjeldende – istedenfor å gratulere Sverigedemokraterna med valget,, gikk deres gratulasjoner til riksmobberen Fredrik Reinfeldt og Moderaterna.

  For å ta seg av de nordmenn og svensker som ennå ikke har latt seg avskrekke har Adolf og Josephs arvtagere sine stormtropper parat. Det er en venstreekstremistisk/muslimsk berme
  som til dels har en kriminell fortid og som i Sverige til og med har fått moralsk støtte fra det høyeste politiske hold til å utøve sin virksomhet - en SD-kandidat med innvandrerbakgrunn ble overfalt og hardt skadet og tvunget til å forlate partiet. Slike ting må man regne med, mener den svenske statsministeren. Hitlers brunskjorter kunne ikke ha gjort det bedre!

  Slik lever eliten og muslimene/den venstreekstreme bermen sammen i skjønn harmoni og har gjensidig nytte av hverandre. Bermen opptrer som elitens stemmekveg, torpedoer og stormtropper mens eliten etter beste evne bruker sin makt til å gi hverandre viktige posisjoner og til å opptre som venstresidens og islams advokater.

  I norsk presse brukes ordet populisme ofte som et negativt stempel på innvandringskritiske utspill som fører til framgang for det aktuelle partiet på meningsmålingene.
  Det som er et problem for demokratiet er heller at folkets vilje på dette området ikke kommer til uttrykk i praktisk politikk! Ellers ville jo ikke de partiene som kom med slike utspill alltid gå fram! Det synes altså som om politikerne og partiene ser det som sin oppgave å opptre som formyndere for velgerne i stedet for å nøye seg med å være deres representanter. Dette er også et stort problem for demokratiet.

  Men for eliten er jo ikke dette et problem så lenge deres kritikere stoppes og de bevarer sin makt.

  SvarSlett
 13. Folk er sinte ingen tvil om det, men jeg må si meg uenig med Anonym for jeg ser IKKE fram til denne borgerkrigen han venter på. Det vil bli grisete i Skandinavia i nær framtid, ingen tvil om det, og mange vil miste kjære og kjente. At det kommer en "borgerkrig" er det liten tvil om, men det er ingen grunn til å se fram til det! Og noe "rettsoppgjør skal han ikke ha noe håp om, det vil i beste fall bli som sist at det er de små som tas, mens de "store bakmenn" vil gå klar av følgene. Og før noen kommer ilende og forteller Anonym og eg at vi ser spøkelser på høylys dag er det bare å se på at også Justisministeren, Storberget venter noe slikt. Han har satt ned en arbeidsgruppe med mål å finne begrunnelser for at vanlige norske lovlydige nordmenn ikke skal få lov til å beholde skytevåpnene sine! Han frykter at Ola Dunk skal ta elgbørsa si og gå på invandrerjakt! At innvandrermiljøene har masser med illegale våpen spiller for Storberget ingen rolle. De vil jo bare bli brukt mot "rasistiske" normenn likevel, så da er det ikke så farlig vett'u !

  Spiralis

  SvarSlett
 14. Nei jeg ser heller ikke fram til noen borgerkrig, tvert imot.
  Det kommer til å bli mer bråk, og det kommer til å bli mer vold, det er et enormt kulturkrasj på gang, en villet utvikling som mange har advart om, men til døve ører.

  De som er ansvarlige slipper selvsagt unna, som de alltid gjør.

  Synes det er rart at politiet i Malmø er med på å hause opp stemningen, de legger opp til borgervern og lynsjing med sine uttalelser, som tidligere nevnt, 5-6 skudd med samme våpen, og to av disse skuddene var mot samme mann, en kriminell narkosmugler.
  Tyder på at eieren av dette våpenet er involvert i et kriminelt miljø, og går etter bestemte personer, og da raser politiets teorier sammen som et korthus, mener nå jeg.

  SvarSlett
 15. Nå har Mona Sahlin, leder for Sosialdemokratene, offentlig kommet med SESAM SESAM løsningen. Stopp tilgangen på våpen i Malmø! Inndra alle private legale våpen! "Et sted må vi jo begynne" som hun sa! Hun vet jævlig godt at det ikke hjelper en millimeter for grunnet det store gode "Frie Indre Markedet" og Schengenavtalen fosser det illegale våpen inn i Sverige over grenser som ikke kontrolleres lenger, fra Danmark og Tyskland. Hun vet at det ikke løser et eneste problem, men da kan hun "LATE SOM OM" hun byr seg! For som andre har kommentert, det er INGEN politiker på høyt nivå som bor i slike områder likevel!

  Spiralis

  SvarSlett