Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.onsdag 20. oktober 2010

Verden våkner sakte opp av dvalen.

Naiviteten og velviljen har vært uendelig når det kommer til aksept for islam, og tilhengerenes krav om tilpassinger som har fulgt i dens fotspor.

Mens man støtt og stadig ser oppfordringer om boikott av Midtøstens eneste skikkelige demokratiske stat, Israel, er det tyst og stille når det kommer til boikottkrav mot de virkelig elendige statene i området, hvor menneskerettigheter er et fremmedord eller en fornærmelse, og hvor kvinner er uten de mest elementære rettigheter.

Som i Saudi-Arabia, en av verdens mest motbydelige stater.

I SA praktiserer man wahabismen, den strengeste og mest inhumane versjonen av islam.
Hvor kvinner aldri, fra fødsel til død er sin egen herre, men sin fars, sin brors eller sin ektemanns eiendel. Kvinner kan aldri reise fritt, kjøre bil selv, velge ektefelle selv, eller på andre måter bestemme over sitt eget liv. De må gå tildekket fra topp til tå, og vil bli straffet om de blir voldtatt, om det ikke finnes flere mannlige vitner til stede, som kan bekrefte kvinnens uskyld.

SA er et søkkrikt land, takket være oljen, og kombinasjonen penger og undertrykkelse er ingen god miks.

Det uheldige er at denne kombinasjonen er vel egnet for spredning av budskapet.
Har man penger kan man kjøpe det man ønsker, og bygge det man ønsker, ikke reint få moskeer i den vestlige verden er bygget med midler fra SA, og de bygges ikke uten krav om motytelser.

Som hva som skal formidles av budskap innenfor husets vegger.
I en av 4 moskeer i London finner man hatlitteratur mot vesten.

Rights:
«Én fjerdedel av Storbritannias moskéer distribuerer litteratur som oppfordrer til vold, drap og forfølgelse av annerledes troende; kvinner, jøder, kristne og homofile i særdeleshet. De verste moskéene finansieres av saudi-arabiske myndigheter. Enkelte av dem har nære forbindelser til The Muslim Council of Britain.»

Vesten står blåøyd og ser på, og symbolikk skjønner man seg definitivt ikke på.

Som hvorfor det på død og liv må bygges et moske som er større enn den største og verdenskjente kirken i Köln, Kölnerdomen.
Som hvorfor det på død og liv må bygges en moske/islamsk kultursenter omtrent på beinrestene etter de 3000 som ble drept den 11. september 2001 i New York, og at den skal oppkalles etter Cordoba, og den symbolikken det innebærer.

Som det at noen på død og liv må bygge verdens nordligste moske i Tromsø, for å vise hvor langt man har klart å spre islam.

Sponset av Saudi-Arabia.

Som også nødvendigvis kommer til å bla opp for moskeen på Ground-zero.

Nå synes selv selveste Jonas Gahr Støre at det får være nok.

Nå setter han foten forsiktig ned, og sier at så lenge man ikke tillater kristne å bygge kirker i Saudi-Arabia, så lenge religionsfrihet er et fremmedord for dem, han kunne ha tilføyet; så lenge en ikke-muslim ikke har adgang til Mekka, og så lenge det er dødsstraff for frafall (konvertering fra islam) så får heller ikke moskeer i Norge tillatelse til å ta imot penger fra den slags land.

De klarer nok å lure inn pengene uansett, ingen grunn til bekymring.

Det er både bra, men samtidig kanskje også synd, at historiens desiderte drittsekk ; Adolf Hitler, ikke innførte en gudeskikkelse til sin motbydelige ideologi.
Hadde han det gjort, hadde vi hatt enda en religion vi måtte ha tatt hensyn til, som vi ikke kunne kritisere og som vi måtte respektere.
Hadde han det gjort, hadde vi på den annen side kanskje sluppet dette våset med at alle religioner skal taes hensyn til og respekteres, uavhengig av hva den står for av holdninger.
Jeg tror vi hadde hatt en smule mer nyansert forhold til denslags da, og bedre klart å skille det onde fra det gode, og ikke ment at alt skulle behandles likt.
Man gjør ikke det med ideologier, så hvorfor gjøre det med religioner?
Man gjør det for så vidt ikke med religioner heller, den latterlige varianten til Scientologene er det vel få utenfor som respekterer, men så har de vel enn så lenge heller ikke tydd til voldelige trusler for å oppnå respekt.

Religionsfrihet er blitt en hellig ku. Kan noe kalles religion skal det automatisk fredes, da kobles hjernen ut, og man knebler seg selv fra å kritisere.

Jeg tror det er der man må begynne, man kan ikke se seg blind på religionsfrihet, man må få tro hva man vil, men man må ikke få praktisere og forkynne hva man vil. Det er forskjell på trosfrihet og religionsfrihet, det første er det ikke mulig å nekte, det siste bør sees grundigere på.

Å oppfordre til drap på homofile bør bli straffbart, man må ikke tillatte kvinneundertrykkelse basert på religiøs overbevisning, dødstraff for å velge selv og tro hva man vil er aldeles uakseptabelt, loven må komme over religionen, skal noe vike må det bli religionen. Man må ikke stille seg selv i den situasjonen at man raserer det man møysommelig har bygd opp med hensyn til menneskerettigheter og likestilling basert på hva noen en gang har skrevet i en bok.

Man må slutte å tolerere intoleranse, man må slutte å respektere respektløshet, man må sette ned foten, og man må hindre ideologier som graderer mennesker etter medfødte egenskaper innpass i landet, og mulighet til å spre sitt dødelige og menneskefiendtlige budskap.

Saudi-Arabia må hindres i å oppnå innflytelse utover landets grenser, strengt tatt burde de ha vært hindret innenfor landets grenser og.

Sist men ikke minst må man slutte å straffeforfølge de få menneskene i Europa som faktisk setter livet på spill for å stanse galskapen. Rettsaken mot Wilders i Nederland er en farse, påtalemyndighetene fant ikke noe å dømme ham for, men denne rettssaken er politisk, så at han så langt er reinvasket for å snakke nedlatende om en bok er ingen garanti for at ikke galskapen kommer til å fortsette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar