Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.onsdag 29. desember 2010

God jul?

Julen feires over store deler av verden i disse dager, noen av oss er ferdige med den største delen av feiringen, mens andre ligger 13 dager etter, og feirer jul den 6. januar.

Julen er en fredelig høytid som tradisjonelt feires sammen med familie i ro og harmoni.

Men ikke alle unner oss den gleden.

Denne julen er usedvanlig mange terrorplaner avslørt, eller, som i Sverige gjennomført, men med (etter gjerningsmannens målestokk) mislykket resultat. Han klarte bare å drepe seg selv. Så kan man jo selvsagt spørre seg hva høyere makter mente med det... Noen er kanskje ikke like begeistret for den type aktivitet som enkelte liker å tro?? Håper enhver potensiell terrorist tenker igjennom det symbolske i at mannen som skulle drepe så mange vantro, kun drepte en tro, nemlig seg selv.

I England hadde 9 menn planer om juleterror mot forskjellige mål i London.

Kone, gjerne gravid, og barn ingen hindring, mennene er enten født i eller har ankommet Storbritannia som små. De er en del av samfunnet de ønsker å ramme.

Den koptiske kirken i Gøteborg må stenges i to uker grunnet trusler.
I England har noen hengt opp tusenvis av hatplakater mot julen og den kristne kulturen, med budskap som: «Den kristne julefeiringen er tiden for voldtekt, graviditeter blant tenåringer, aborter, promiskuøs adferd, kriminalitet og pedofili. I islam er vi beskyttet mot all den ondskapen. Vi har ekteskap, familie, ære, anstendighet, sikkerhet, rettigheter for menn, kvinner og barn.»Og i Nederland arresterte politiet 12 personer for terrorplaner ..

Over 80 personer drept på julaften.
Kristne forfølges i Irak

Og i Danmark satset man i år på romjulsterror. 

Og som Madelina skriver i et innlegg, så terroriseres de ortodokse kristne på Kypros av Tyrkia, og på Fillipinene gikk en bombe av under julemessen.

At hatefulle mennesker prøver å gjøre det de kan for å ødelegge vår sivilisasjon, vår kultur og våre tradisjoner får man ta inn over seg å mene hva man vil om.

Men verre er det kanskje når undergravelsen av vår kultur og vårt samfunn kommer innenfra.

For ikke så lenge siden kunne man lese på document.no at «EU-kommisjonen har laget tre millioner årskalendere som inneholder hinduistiske, jødiske og muslimske høytider, men ingen kristne. Selv ikke på juleaften og 1. juledag står det noe annet enn fraser om å passe godt på hverandre.
Det passer med EU-kommisjonens julekort som mangler enhver henvisning til julen. Den antikristelige tendensen er gjennomgående og vekker reaksjoner.»

Prestene synes visst like gjerne man kan lese fra koranen som fra bibelen, i kirken. 


Også britiske Røde kors(!) har beordret ansatte  å fjerne dekorasjoner og alle andre tegn på julen i sine 430 veldedighetsbutikker fordi det kan fornærme muslimer.
Har de vurdert å skifte navn??

Ja sånn er det blitt. Ikke engang julen er trygg, hverken som tradisjon eller å bevege seg ute i.

Vi får nyte den så lenge vi ennå får lov, og ennå våger.


3 kommentarer:

 1. Har du hørt om et eneste tilfelle hvor kristne har angrepet muslimer og moskeer under Ramadan? Det er riktignok en del blodigheter under Ramadan, men det er utelukkende begått av andre muslimer. Hvorfor er det så vanskelig for PK'erne å innrømme at det er noe fundamentalt galt med islam, som gjør mennesker til drapsmaskiner?

  SvarSlett
 2. Nei NÅ må dere gi dere damer !! :-(

  Madelina og B fatter dere ikke hvor mye friere dere blir når dere blir frigjort av Islam? Når dere to damene får på dere niqaben så slutter dere å føle presset av å være en person, et individ! Det er da SÅ MEGET bedre å være en EIENDEL når dere er ute i det offentlige rom!?!

  Nei dere er to reaksjonære tanter som er blinde for fremskrittet det medfører å dra tilbake til 1600 tallet! Se nå på den framsynte nestlederen i LO Gerd Kristiansen (Ap)som jubler, ja nettopp jubler, over at det nå på Grønland i Oslo arangeres "kurs" i å bære niqab i det offentlige rom slik at flere kvinner tør gjøre det! Tøff og framsynt dame denne Gerd.

  Hun har forstått at det deres mødre og bestemødre kjempet for av rettigheter for kvinner var helt og totalt feilslått. Så for å unngå at hennes egne døttre og barnebarn skal hemmes av den slags frihet JUBLER hun over dette! Framsynt hun!! Det blir nok ikke lenge før denne Gerd selv ifører seg dette BEFRIENDE klesplagget! Jeg ser selv dette som et STORT framskritt! I dag er det forbudt å gå med Finnlandshette på offentlig sted, så når niqab blir vanlig ser jeg fram til at det arrangeres kurs i "Hvordan bære Finnlandshette og balltre på offentlig plass!" Fint om dette kurset også kunne holdes på Grønland, dette paradis i mangfold, forståelse og toleanse!

  Nei fan heller! Kan ikke disse kluthodene dra tilbake til de land derees familier kom fra!?! Der det ikke bare er akseptert at kvinner er eiendeler som skal tildekkes, men der det også er rett ut påbudt! Da får de det slik de vil ha det!

  Og hvis noen kunne hviske Gerd Kristiansen i øret hva ordet "LANDSSVIK" betyr, så var ikke det så dumt! Men jeg er redd hun uansett ikke ville forstå det!

  Med de beste ønsker til Madelina og B om et Godt Nytt År, skjønt selv om jeg ønsker er jeg stadig mer usikker på framtiden!

  Spiralis

  SvarSlett
 3. Nei meg bekjent er det ikke vanlig at noen angriper muslimer hverken under ramadan eller ellers, for hvor respektløst og inhumant og langt utover enhver akseptabel grense ville ikke det være..??

  Nei hva skal nå egentlig kvinner med rettigheter Spiralis? Holder det ikke at 50 % av oss har rettigheter og bestemmer over den siste halvdelen? Tenk hvor mye enklere om 50 % av oss bare holdt munn, gjemte oss vekk, gjerne bak et pledd,og gjorde som vi fikk beskjed om, det hadde vel vært drømmen for mange det..

  Hva kreves det egentlig for å komme seg inn på toppen av LO? Er det de som dropper ut av ungdomsskolen som automatisk havner der, er det de som ikke er kvalifisert for noen andre jobber, man i sin evinnelige godhet tilbyr en plass i LOs høyeste system?

  Man kan saktens lure, Man kan lure på om de har har øyne, ører og evne til å lese, man kan lure på hva i alle dager det er som rører seg i hodet på disse menneskene, og sist men ikke minst kan man lure på hvorfor NOEN fremdeles føler det er verdt å bruke penger på å være medlem av en slik organisasjon.

  Dessverre er jeg ikke medlem, jeg har heldigivs bedre alternativ, men jeg mener at ethvert noenlunde oppegående menneske bør kjenne sin besøkelsestid og melde seg ut av organisasjoner som frontes av personer som dette, og som står for den type holdninger som LO gang på gang har frontet.
  At det går an! Og dette er ikke første gang de er på ville veier, dette er bare toppen av kransekaken.

  Jeg ønsker også deg og alle andre et riktig godt nytt år Spiralis, takk for at slike som deg finnes, men jeg er ellers enig, jeg har ikke så store forhåpninger hverken til det nye året eller de som følger etter, om ikke mye drastisk endres.

  SvarSlett