Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.fredag 17. desember 2010

For de som ennå måtte ha tillit til FN...

En svært bra oppsummering av noe av det som har foregått i FN-systemet de siste 10 år, hvor man i det stille har innført forbud mot religionskritikk, hvor man dømmer Israel nord og ned, mens man samtidig ser bort fra overgrep mot kvinner og andre i muslimske land:

Mens vi venter på Durban III

"Konferansen endte med å vedta den problematiske resolusjonen Durban Declaration and Programme of Action (DDPA), som bl.a. sidestiller religionskritikk med rasisme, krever inskrenkninger i ytringsfriheten og hovedsakelig anklager Israel for rasisme samtidig som det i erklæringen heter at kritiserte land ikke bør nevnes ved navn. Konferansen berørte da heller ikke situasjonen for kvinner og minoriteter i en rekke arabiske land eller massakrene i hhv. Kongo og Darfur."

Og hvordan kan så FN finne på noe så horribelt?

Jo fordi FN ikke er hva vi tror det er, men nå domineres av G77, noe man bør ha i bakhodet når man henviser til FN-vedtak, og deres troverdighet:

"Det kalles G77, og er den offisielle betegnelsen på alliansen mellom utviklingslandene og de 57 muslimske statene som utgjør dette “noe som heter Organisation of the Islamic Conference (OIC)”. G77-alliansen består av 130 land og har klar majoritet i FN. I 2009 tildelte G77 Sudan, hvis president Omar Hassan al-Bashir er tiltalt av Den internasjonale straffedomstolen for krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten på bakgrunn av regimets pågående overgrep mot befolkningen i Darfur, formannskapet for gruppen"

2 kommentarer:

 1. Elfenben kysten: FN og EU presser til en folkemord!
  President Sarkozy truer med sanksjoner mot president Laurent Bagbo en kristen, under press fra FN og OIC ... Alhassane Ouatara en muslim ønsker å ta makten til å styre kristne og muslimer !

  http://tempsreel.nouvelobs.com/actualite/monde/20101218.OBS4951/cote-d-ivoire-gbagbo-demande-a-l-onu-et-a-la-france-de-retirer-leurs-troupes.html

  SvarSlett
 2. EU og FN er ikke vel bevarte.
  Leste nettopp denne:
  http://www.document.no/2010/12/eu-kommisjonen-sletter-kristne-h%C3%B8ytider/

  Hva i alle dager er det de tenker på???

  SvarSlett