Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.tirsdag 21. september 2010

Festen er over, det er ikke mer kake igjen..

..for den har man slengt i trynet på Sverigedemokratenene

Valget i Sverige ser ut til å ha blitt et sjokk for de politisk korrekte, de etablerte, de perfekte, de som vet best, og den type folk.

Tenk at noen kunne gå imot deres gode og velmenende råd, deres ulovlige aksjoner, og faktisk stemme frem ondskapen selv, eller hva man nå skal kalle det.

SD har en noe grumsete fortid, ja.
På samme måte som relativt mange på den politiske venstresiden i Norge har en svært grumsete fortid, med koblinger og sterke sympatier til massemordere som Stalin, Pol Pot og Mao.
Mange tar ikke en gang avstand til sin fortid, angrer intet, men får tilgivelse helt uten å be om det.

Men Sverige er nå altså i ferd med å gå aldeles til grunne, fordi litt under 6 prosent av landets stemmeberettigede har protestert mot landet horrible innvandringspolitikk, ved å stemme på det eneste alternativet de faktisk har som vil gjøre noe med det; Sverigedemokratene.

Er man da rasistisk?

Hva står i programmet til SD, hva i alle dager er det de har tenkt å gjøre, siden Sverige går ut av sitt gode skinn, bryter regler for demokrati, i sin iver etter å knuse sin fiende?

Man var svært ivrige etter å anerkjenne valget som ga Hamas makten, men når demokratiet plasserer noen få av Sds representanten i Riksdagen, da er ikke lenger respekt for folkeviljen til stede.

Document.no har som vanlig skrevet mye bra om dette de siste dagene, bedre enn jeg klarer, så jeg vil anbefale å lese noen av disse linkene, jeg har plukket ut noen sitater:

«Hvor kommer ekstremismen fra? Da en kjent SD-politiker i Malmø ble overfalt i sin egen leilighet og fikk risset et hakekors i pannen, sa Fredrik Reinfeldt dagen etter at "sånt må man regne med". Det var en ekstrem ytring av landets statsminister, Moderaternas leder, uansett hvilken hatt Reinfeldt bar. Med de ordene sanksjonerte han volden: Den som mener det SD mener - et legalt parti som han konkurrerer med - må regne med å bli møtt med vold. Reinfeldt sanksjonerer logikken til voldsvenstre. Når man vet at SD har måttet avlyse eller fått ødelagt en rekke valgmøter, undres man.»

«Sverige har de siste tiår utviklet en ideologi som skal begrunne og forsvare at Sverige har importert mennesker fra fjerne kulturer i et omfang som intet annet, folketallet tatt i betraktning. Dette har ført til store spenninger. Men i stedet for å lette på lokket, har det offisielle Sverige valgt motsatt vei: Man har trykket det enda hardere ned.

Venstresiden forsøker å sette borgerlige mediers dominans på dagsorden. Den skal forklare sosialdemokratenes tilbakegang. Men i de store, avgjørende spørsmålene er mediene helt enige: Det gjelder å holde debatten om innvandringen og islamiseringen av Sverige nede. For enhver pris

Samtidig holder man seg med kommentatorer som skriver de mest fordømmende ting om f.eks. Israel og USA eller setter spørsmålstegn ved Kurt Westergaard når han angripes for n'te gang. Konklusjonen er den samme som i volden mot SD-politikeren i Malmø: They had it coming. Både Westergaard og SD må regne med vold.
Dette er ekstremisme. Dermed gjør man seg indirekte til en anti-demokrat. Kriteriet på det er at man har forståelse for at det brukes vold mot mennesker som ytrer seg på demokratisk vis.

Så alvorlig er Reinfeldts kommentar. Tar man hans posisjon i betraktning, er kommentaren alvorligere enn volden. For voldsvenstre i Sverige er sterkt og har fått holde på lenge. Det skjer ikke noe.
Prøv å bytt om på rollene. Hva om en nazist hadde angrepet en fra Venstrepartiet og Reinfeldt hadde sagt: "Det må man regne med". Eller hvis det var en politiker som hadde muslimsk eller ikke-europeisk bakgrunn og tilhørte et etablert parti. Bare tanken er umulig. Det ville aldri kunne skje. Så inngrodd er dagens tankemønster. Men da er man havnet på kollisjonskurs med demokratiet, både dets medlemmer og verdier.»

«Reinfeldt og det offisielle Sverige har ikke villet snakke om voldtektsstatistikken som er rekordhøy i verdenssammenheng - kun Lesotho er foran i følge FN - nesten 6.000 anmeldte voldtekter i året.

Noen vil spørre: Hvem er det som voldtar? Det gjøres allerede. Men det vil komme klarere frem at det er innvandrere fra utenomeuropeiske land, spesielt muslimske, som dominerer. Det må man ikke si i dagens Sverige, liksom kriminelles bakgrunn forties eller omskrives.

Den linjen kommer til å bli brutt. Ikke bare kommer fakta og dokumentasjon til å tvinge seg frem, det gjør også de ubehagelige oppfølgingsspørsmålene: Hvorfor har muslimske menn så liten respekt for svenske kvinner? Er ikke det også utrykk for manglende respekt for svensker som mennesker og for svenske verdier og det svenske samfunn? Hvis det viser seg at disse mennene overveiende går etter svenske kvinner, er ikke det en form for rasisme og diskriminering?»

Den store nordiske krigen.

«En hjemmeside for Sverigedemokratene ble hacket mandag kveld og et register med 5.700 navn ble offentliggjort, med adresse og telefonnummer. Hensikten er åpenbart å skremme folk fra å ha noe med SD å gjøre.»

Uthenging av SD-interesserte.

Det politiske og mediale establishment i Sverige har et stort ansvar for konsekvensene av den nazistiske ordbruken om Sverigedemokratene. Man kunne inkludere norske medier, både direkte og indirekte, gjennom Schbisteds eierskap i Aftonbladet. Man nekter seg ingenting.

Det har allerede fått resultater. Igår ble en mann knivstukket nær Sergels torg i Stockholm. Demonstrantene "mistok" ham for en SD'er. Hva om han hadde vært en SD'er, er han da fritt vilt?
Bloggeren Robsten påpeker at mediene og politikerne selv hisser opp en slik stemning. Ikke minst er det farlig med hensyn til innvandrere med dårlige svenskkunnskaper. For dem høres propagandaen enda mer "ilsk" ut og de hører heller ikke nyansene.

SD-hetsen et stort ansvar.


«De politiske partiene og mediene i Sverige konkurrerer om å brennmerke og stenge Sverigedemokratene ute. Valgvinner og statsministerpartiet Moderaterna har fått en lysende ide: partiet vil skjære ned på antall medlemmer av Riksdagens komiteer, fra 17 til 15. På den måten får ikke SD noen plasser.

Men viser ikke Moderaterne da manglende respekt for demokratiet, spør SD. Velgerne har gitt partiet 20 plasser i Riksdagen, og så skulle det regjeringsbærende partiet gå inn for å forandre reglene slik at SD ikke får plass i komiteene, der det parlamentariske arbeidet foregår. Det er høyt spill, og Folkpartiet nekter interessant nok å delta.»

Konkurrerer om å stenge SD ute.


Til sist kan vi ta med en interessant liten sak fra svensk radio.
En innringer, som selv er innvandrer, ringer inn og forklarer at han, og mange innvandrere han kjenner, har stemt på SD, og hvorfor:
Bare for å moderere litt, det ensidig demoniserende inntrykket man får av hva som skjer i Sverige i disse dager.

Er de såkalte antirasistene noe bedre i sin iver etter å knuse sine meningmotstandere?
Om man tenker seg om, var det nazistene, eller var det noen helt andre, som sprang rundt og ropte «død over jødene» i våre norske gater for et par år siden?
Hvorfor ble ikke de stilt til ansvar for sine grusomme meninger?

Mona Salin, kvinnen som mener at Sverige ikke har en kultur å ta vare på, er det så rart at stadig færre svensker ønsker henne ved makten?

Stek i deres eget fett dere svenske selvgode politikere.
Denne farsen dere nå er oppe i har dere ene og alene ansvaret for selv, lykke til med fremtiden, men prøv for guds skyld å bevare det lille dere har igjen av demokrati, før alt er fortapt!

Og husk på, det er ikke SD som tar det i fra dere, det klarer dere jammen godt å skusle bort helt på egenhånd!

1 kommentar:

  1. Venstresidens hyklerske dobbeltmoral er regelrett frastøtende. At de ikke ser at de er nazismens arvtagere gjør det bare enda mer tragisk. Det de driver med nå ovenfor SD er nøyaktig det samme som nazistene gjorde mot sine politiske motstandere i 1930-årene. Men vold og demonisering er greit, så lenge det er de som gjør det.
    Fy f**n, sier jeg.

    SvarSlett