Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.lørdag 11. september 2010

«Demokratiet» Sverige.

I Sverige er det valg i år. Eller valg og valg, hva skal man kalle det, det begynner å minne mer og mer om «valg» i land man på ingen måte ønsker å sammenligne seg med.

I Sverige er det ett parti som våger å gå mot strømmen, og gå imot det vedtatte politisk korrekte, slik liker man ikke i Sverige.
Partiet ønsker å begrense innvandringen, og er det noe man trenger i Sverige, så er det å få kontroll over innvandringen, og alle dens uheldige konsekvenser. Som groteske voldtektstall, mye vold, branner og egne samfunn som mener seg hevet over den svenske stat og deres lover.
At homofile overfalles er også en del av dagens nye Sverige.

Men dette ønsker ikke noen av de andre partiene å høre noe om, der de står med hodet i sanden og ørene fulle av nettopp nevnte sand.
Så da hopper man bukk over alle demokratiske prinsipper, i den gode saks tjeneste, for som gode borgere vet man selvsagt hva som er rett og hva som er feil, og hever seg glatt over lover og prinsipper, om det å følge dem kan skade den gode sak.

Så man driver regelrett boikott at det partiet man ikke liker.

De får ikke delta på valgutspørringer og debatter på TV.
Aviser vil ikke trykke deres annonser, eller de skrivere ledere i avisen som fremstår som hets og oser av reint hat.


Reklamefilmen deres nektes vist.


Dette var dog ikke noe sjakktrekk, da det resulterte i at flere TV-kanaler og aviser andre steder har vist nettopp denne filmen, for egen del er det den eneste reklamefilmen fra svensk valgkamp jeg har sett, og jeg vil tro det gjelder mange andre.

Så har man aksjoner hvor man fjerner dette partiets stemmesedler fra valglokaler, noe som skjedde under forhåndsvalget. Lignende har også skjedd før.

(Socialdemokraterna anklages for valgfusk, de synes like godt de burde hjelpe folk med å stemme..ville jo være synd om noen stemte feil.. Tre medlemmer av socialdemokraterne er tidligere dømt for valgfusk, blant annet fjerning av Sverigedemokratenes stemmesedler.)

Hjemmesiden deres ble hacket.

Og sist men ikke minst er man nå begynt å skjære i representanter fra dette partiet med kniv.
Samme mann ble for øvrig tidligere utsatt for mordforsøk, det begynner vel å bli en vane å bli overfalt tenker jeg.

De store svenske avisene ser dog ikke ut til å være videre opptatt av å formidle nyheter om overfallet, muligens fordi de da ville måtte nevne at overfallsmennene snakket arabisk?

Her står det litt om valgordningen i Sverige.

Sånn fungerer altså demokratiet i Sverige i 2010.

Når man slipper opp for gode argumenter tyr man til andre og mindre ærbare metoder.

Da har man i grunn allerede tapt.

Lykke til med valget Sverige, dere kan trenge det!

Stem med hodet, stem med hjertet, stem for å bevare det dere har som er bra, og bry dere ikke om hva deres løgnaktige politikere tuter ørene deres fulle med.

Les gjerne her hva den svenske Julia Cæsar mener om saken.

9 kommentarer:

 1. Det er motbydelig å se hvordan Sverigedemokratene blir behandlet, både av innvandrere og venstreradikale. Kan kanskje regne med at norske valgtellere også gjemmer unna noen stemmesedler til partier de ikke liker...?

  SvarSlett
 2. Ja det er motbydelig hvordan noens mening er så uspiselig at man tillater seg hva som helst for å kneble dem, mens andre, som f.eks kan hevde at de er for dødsstraff for homofili, møtes med forståelse og toleranse. Hvor er logikken?

  Valget i Sverige er en farse, det skal bli spennende å se hvordan det går, og hvor mye grums som dukker opp blant de skinnhellige.

  SvarSlett
 3. Det er ikke demokrati når et parti ikke får drive valgkamp grunnet politisk vold.

  SvarSlett
 4. Om få år så har vi lignende tilstander i Norge. Og vold og trusler er noe vi i de nordiske land bare må venne oss til. Det nye Sverige er kommet langt, og det nye Norge er på vei.Slik er det bare, og det er ikke politisk korekt å kommentere årsaken.

  SvarSlett
 5. Dette minner meg om valgkamper i en bananenrepublikk. Partier blir forhindret i valgutspørringer og debatter på TV, politikere blir overfalt og skadet, hva er det neste?
  Hva har skjedd med det demokratiske og tolerante Astrid Lindgren landet?

  SvarSlett
 6. Det demokratiske og tolerante Astrid Lindgren landet er nok borte for godt dessverre.
  Det sier sitt at jøder rømmer landet grunnet hets, hat og forfølgelse, de er de første som får merke det, alltid.

  Vi følger etter ja, man ser jo det på de norske politikerne at heller ikke de er villige til å gripe fatt i noen problemer, man skal bare kjøre de norske elevene litt rundt, så løser nok det alle problemene.

  Det er ikke politisk korrekt å snakke om dette nei, men hvem i alle dager er det som mener at det er så viktig å være politisk korrekt?
  Jeg sluttet med det for lenge siden, det er befriende, og anbefales på det varmeste. :-)

  SvarSlett
 7. Jeg er dessverre enig i alt som er sagt her. Det er trist...

  SvarSlett
 8. Dere så hvordan det gikk med norgespatriotene. Skal på ingen måte forsvare politikken, men det er uhørt å bruke vold, og bråk for å stoppe noen å ytre sine meninger.

  Eller har dere glemt Norgespatriotene allerede?

  SvarSlett
 9. Ja det er uhørt å bruke vold og ufine metoder, uansett hvor rett man mener at man har.
  Om et partis politikk er helt bak mål så ARGUMENTERER man mot det. Fungerer ikke argumenter, så har man ikke gode nok argumenter, man er ikke flink nok til å få frem sin sak, eller kanskje man rett og slett tar feil.

  DET har de nok ikke tenkt på disse politikerne, kanskje de rett og slett ikke alltid vet best og ikke alltid har rett.
  Så når det brysomme folket går sin egen veier, og våger å tenke selv, må man sette en stopper for det.

  SvarSlett