Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.onsdag 29. september 2010

Da er vi i gang igjen.Enda en gang er det avslørt terrorplaner mot Kurt Westergaard og Jyllandsposten, eier man ikke fantasi i idiotenes rekker?

Det er 5 år siden tegningene ble trykket første gang, i den forbindelse kommer det ut en bok som handler om den absurde seansen som skremte vettet av den frie verden, som dessverre la seg i kne og stort sett ikke viste annet enn engstelse og feighet. Den gang som nå mener jeg at det var det desidert dummeste å gjøre, man blir ikke kvitt et problem ved å legge seg flat, frihet må man kjempe for, den frihet man underkaster seg til er ingenting verdt.

Og selvsagt må en bok om striden inneholde bilder som viser hva striden gikk ut på, hva annet kan man forvente? Bilder som viser hvor uskyldige og bagatellmessige, og treffende disse tegningene er. Det tragikomiske er at de voldelige reagerer hardest på tegningen av Muhammed med en bombe i turbanen, de viser hvor "feil" det er, nettopp med bomber, vold og drap, eier ikke disse menneskene logikk heller, i tillegg til sin totale mangel på humor, selvironi og sunn fornuft?

Så da er vi der igjen. Man venter bråk og opptøyer, man viser redsel for bråk og opptøyer, det er jo det dummeste man kan gjøre, å vise sin frykt for et rovdyr er ikke riktig taktikk.Kurt Westergaard, den stakkars mannen, en kunstner, en tegner, hva galt har han gjort?
Hva galt har han faktisk gjort, kan noen forklare meg det?
Hvem har han drept, hvem har han utøvd vold mot, hvilken forbrytelse sitter han i fengsel for?
For han sitter i fengsel, han er livsvarig fengslet, han er dødsdømt helt uten lov og dom, og helt uten å ha begått en eneste forbrytelse.

Hvorfor aksepterer vi dette? Hvor er hans kolleger? Hvor er de feige kunstnerne, som er så tøffe når de føler det passer seg, men som viser seg å være så ynkelige og snur ryggen til en kollega i nød, når det virkelig blåser. Hadde de vært modige så hadde de tegnet en tegning i sympati med mannen alle som en, men nei, det gjør de ei. De dolker ham i ryggen, det er det de gjør.


Jeg er krenket og provosert i dypet av min frihetselskende sjel!
Bør jeg brenne noen flagg og rasere noen ambassader for å vise min avsky? Er det forståelig om jeg går ut og banker opp noen tilfeldige representanter fra land jeg misliker, for å vise min harme?

Tror ikke det nei.

Og det går for øvrig begge veier!!!

Jeg ser på Westergaards tegning hver dag. Jeg har kjøpt et signert og nummerert eksemplar, det henger på veggen, og skuer over på den andre veggen, hvor jeg har tegningen til Lars Wilks, som også han er drapstruet for.

Takket være alt bråket om disse tegningene så går det ikke en dag uten at jeg ser dem, eller en dag uten at jeg tenker på den friheten vi har mistet, spesielt de som lever i skjul, fordi de våger å sette seg opp mot og kritisere menneskefiendtlige ideologier.

DET kan jeg i alle fall takke idiotene for.
Flemming Rose, som kommer ut med boken:

4 kommentarer:

 1. Forrige gang måtte jo en driftig "norsk" imam reise ned og oppildne til bråk før islamistene klarte å mobilisere.
  Med økonomisk støtte fra den norske stat finner man sikkert en imam som er villig til å reise ned denne gangen også - de lar jo ikke en god sjanse til å brenne ambassader og flagg gå fra seg...
  Spiller ingen rolle om det er det danske, amerikanske, israelske eller norske flagget.

  Dersom det blir aksjoner her i Norge, så må vi vel regne med at de som eventuelt måtte trenge taxi, må regne med lengre ventetid enn normalt. Kanskje noen pakkiser også lar være å selge Dagbladet i butikkene sine en dag eller to...

  SvarSlett
 2. Ein må ikkje rekne med støtte frå andre kunstnarar. Dei vaknar berre når det er ein boikott av FRP på gong.
  -m-

  SvarSlett
 3. Ja imamer reiser på oppildningsturneer, og etter sender vi biskoper for å roe gemyttene, om ikke Jonas Gahr Støre tar en bløff som han pleier. Få med ryggrad har vist seg så langt her til lands, i alle fall blant de som har makt til å gjøre noe.

  Taxi får man klare seg uten, de kjører jo bare når de er i humør til det, det er for ustabilt, jeg kjører heller selv.

  Ellers er det greit at muslimer ikke selger aviser når det passer dem, men kom igjen om nordmenn prøver på det samme, da skjer dette:

  http://www.document.no/2010/09/vg_reagerte_ikke_da_muslimer_b.html

  Ja kan man slenge dritt om Frp eller Israel er man på banen... men også bare da.

  SvarSlett
 4. "Bør jeg brenne noen flagg og rasere noen ambassader for å vise min avsky? Er det forståelig om jeg går ut og banker opp noen tilfeldige representanter fra land jeg misliker, for å vise min harme?"

  Nei, du kan ikke det, for du er vestlig. Og vestlige som gjør slikt, må regne med straff. Bare muslimer kan gjøre slikt, for de er jo så primitive og tar så lett anstøt. Og slikt må vi da forstå.

  SvarSlett