Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.fredag 28. mai 2010

Stadig krig.

Det er visst krig overalt i disse tider, nå også i bloggverdenen.
Bare for å ha det klart, jeg er på ingen måte involvert.
Nei det er «storbloggerne» dette, de med høye besøkstall, det påstås at de jukser med tallene, det er det krigen handler om.
Vel, jeg har visst mye å lære, jeg har justert telleren min til å bare telle unike besøkende, og ikke meg selv, for en amatør...

Jeg stakk en tur innom den ene bloggen det var snakk om, og unnskyld at jeg sier det men GJESP!

Bilde av billettene, hun skulle visst på MGP-konserten. Bilde av skoene hennes, masse bilder av henne selv. Ny veske. Bilde av henne selv før og etter en time på badet. Må visst kjøpe nye klær..

Hva prøvde hun egentlig å formilde?
Ikke vet jeg. Fikk bare inntrykk av selvopptatt ung dame med kjedelig blogg som jeg ikke kommer til å besøk igjen. Jeg begynner sikkert å bli gammel.

Dette er altså det ungdommen liker; INGENTING, pakket inn i mas og vrøvl.

Det er ikke rart det går som det går med verden.
Man mister litt motet.

(skulle vel lagt inn en link til den omtalte bloggen, men jeg unner henne ikke flere lesere)

Takk for at du er her og ikke der, og god helg!

1 kommentar:

  1. Ja tenk at dette kan være så spennende. Men når du ser hvor populære disse bortskjemte dtittungene er, skjønner du hvorfor Paradise Hotel og lignende "underholdning" har så høye seertall. Et sørgelig eksempel på at det finnes utrolig mange enkle mennesker der ute. Stakkars, sier jeg bare.

    SvarSlett