Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.tirsdag 25. mai 2010

Jippi!Jeg har vunnet en award. Min gode venninne og blogger Ingrid har beæret meg med en award. Det må man jo takke og bukke for.

Jeg må jo også få anbefale hennes blogg: «Tingene våre» som er en alternativ interiørblogg.
Den viser et hjem slik et hjem faktisk er, med rot på bordet, lett kaos på tørkesnoren, og ting ellers lett henslengt der nå ting har en tendens til å tilfeldigvis havne.

Et sånt hjem jeg (og sikkert mange andre) kan kjenne meg/seg igjen i.
En sånn blogg som får en til å senke skuldrene og innse at vi nesten er normale, selv om klær henger til tørk rundt i stuen, hybelkaninene kryper fryktløst over gulvet, og støvsugeren mest står til pynt.

Når man vinner en slik award, må man komme med 7 sannheter om seg selv. Det må jeg vel alltids klare.

1. Som Karlson på taket er jeg en kvinne (greit nok han var mann ja..) i min beste alder, og som Karslon, akkurat passe tykk. (eller kanskje litt i overkant)
2. En gang bergenser, alltid bergenser, selv om jeg ikke har bodd i Bergen de siste 18 år.
3. Har et veldig avslappet forhold til rot, og er flinkere til å rote enn til å rydde. Andre i huset er en slags motpol, og river seg i håret over de individuelle forskjellene. Det begynner å tynnes på toppene...
4. Har et særdeles anstrengt forhold til undertrykkelse, urettferdighet, vold, trusler og fanatisme og fatter ikke at så mange kan være så avslappet i forhold til at vi er i ferd med å miste friheten vår. Ting går seg ikke alltid til.
5. Stort sett snill, og svært fornøyd med livet.
6. Har usedvanlig stygg håndskrift, heldigvis fant noen opp PC'en, så også andre enn jeg selv klarer å tolke hva jeg skriver.
7. Glad i vår og sommer, naturen, fjell, sjø, turer, planter, sol, katter, ungene, mannen..

Vel, det får vel være greit nok, ikke så enkelt som man skulle tro faktisk..

Sjekk ut «Tingene våre» også, Ingrid skriver veldig bra, og Roald tar fine og ofte spesielle bilder.

Så får jeg sole meg i glansen av awarden mens jeg venter på at den kalde nordavinden skal gi seg så jeg kan sole meg i solen..

2 kommentarer:

  1. :) Takk! Det var mykje god omtale! Og du minna oss også på at vi opprinnelig var ein alternativ interiørblogg, ja... Har sklidd litt ut og blitt mykje tull og vas. Får prøve å komme på rett spor igjen.
    Tellaren min har gjort eit hopp i dag, så kanskje det hjalp med all den gode omtalen? :)

    SvarSlett
  2. Må være mine mange tusen lesere som har tatt turen innom ja.. får bare håpe ikke alle forblir hos deg, da er jeg ille ute.. ;-)

    SvarSlett