Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.søndag 4. april 2010

Tragedien Sverige


I min barndom forbandt jeg Sverige med Pippi, Emil, Saltkråkan og ABBA.
Nå forbinder jeg Sverige med vold, branner, voldtekter og fortielse.

Sverige er rett og slett på vei utfor stupet, og ingen snakker om det, hverken i Sverige eller i norsk media. Det kommer noen små drypp i ny og ne, men ingen vil se den store sammenhengen, og mens politiet i Oslo faktisk går ut og sier at alle overfallsvoldtekter i byen siste år ble begått av gjerningsmenn av utenlandsk opprinnelse, ties det om gjerningsmannens bakgrunn HVER GANG i Sverige.
Det er nok en grunn til det.

Som i den siste saken, hvor et eldre ektepar i 70-årene ble slått ned, og hvor kvinnen døde av skadene. Grunnen til den noe overilte reaksjonen var at de skulle ha tutet på en bil på en parkeringsplass, for å få denne bilen til å flytte seg, den hadde plassert seg på en handicap-parkering uten tillatelse. Det var nok til at både mannen og hans kone ble slått ned, kvinnen så hardt at hun altså døde. Bilen gjerningsmannen kjørte ble etterlyst og omtalt som rød, gjerningsmannen sa man ikke noe om. For det gjør man aldri i Sverige.
Denne gangen lekket gjerningsmannens bakgrunn ut, forferdelsen brer om seg, avskyen settes ord på, og svensk presse er mer opptatt av å stemple alle som reagerer på denne fryktelige saken som rasister, fremfor å fatte at nå har faktisk det svenske folk fått nok, nå renner begeret over, nå har politikere og presse holdt det svenske folk for narr lenge nok.

Siste år ble det annmeldt 5937 voldtekter i Sverige, mot 439 i Danmark!
Tallene for Norge ligger omtrent som i Danmark, hva sier egentlig dette, og hvorfor er det ikke et ramaskrik uten like i svensk, men også norsk presse, for å finne fram til grunnen til disse groteske tallene? Sverige er på topp i Europa, med Storbritannia på andre plass, men selv i forhold til Storbritannia har Sverige dobbelt så mange anmeldelser i forhold til innbyggertall. Og hva er grunnen til de enorme forskjellene i forhold til nabolandene?

Sverige har også svært høye tall for innvandrere med ikke-vestlig bakgrunn, og selv om man etter beste evne prøver å skjule fakta, er de overrepresentert på voldtektsstatistikkene, der som her. Dette er altså prisen man betaler for det multikulturelle drømmesamfunnet enkelte ønsker seg, er dette en pris det svenske folk er beredt til å betale? Er det til å leve med så lenge det er noen andres døtre?
Hver femte svenske er enten født i utlandet eller er født av to utenlandsfødte foreldre. Sverige har mistet kontrollen, men har tydeligvis ikke tenkt å gjøre noe for å gjenvinne den.


457 svenske skoler brant i fjor, av disse brannene var 229 påsatt. Det brenner mer enn en skole hver dag, over 4 branner i uken er påsatt.

Biler brenner, i høst var det utallige branner i Sverige, flere måneder i strekk, rett før valget her i Norge. Vi hørte ikke et pip om dette...før uken etter valget, DA kom nrk med en reportasje om de utallige brannene, og om hvordan hjelpepersonell som brannmenn, politi og helsepersonell blir angrepet når de kommer for å hjelpe. Det er dagligdags der borte, men er det noe man derfor bør dekke til og tie om?

Man plasserer stjålne biler på graver og tenner på.

Pårørende tør ikke besøke graver, det er lovløse tilstander på kirkegården.

Diskriminering er lov, så lenge man diskriminerer kvinner, og følger sin tro.
Men kom igjen om man ikke ønsker å ansette en ukvalifisert person som nekter å håndhilse på deg.
En mann som nektet å håndhilse under et jobbintervju, fordi den som skulle ha intervjuet var en kvinne, fikk altså erstatning fordi han ble diskriminert da han ikke fikk jobben. Nekter du å oppføre deg sømmelig, etter det man anser som vanlig folkeskikk, og ikke får jobben du ønsker, kan du altså bare klage og hevde at du ble utsatt for diskriminering, på grunn av din tro. På den annen side bør man passe seg for å ikke ansette en ukvalifisert person som kan finne på å hevde seg diskriminert, det er blitt et stort problem at mange går til sak på svært tynt, og ofte manglende grunnlag, men vinner frem.

Retten til religionsutøvelse går foran likestilling.


230 mennesker ble drept i Sverige i fjor.
Over 86 000 mennesker ble utsatt for GROV mishandling, av disse var over 2000 under 6 år, nesten 9000 var barn mellom 7 og 14, og over 8000 var barn mellom 15 og 17.

Så var det dette med jødene som flykter fra Sverige..de føler seg ikke lenger trygge i sitt hjemland.

Dette er altså Sverige, dette er landet til vårt broderfolk i øst, dette skjer, men vi vet det ikke. Hvorfor er ikke dette mer interessante nyheter for norske aviser enn hvem som gjorde hva i Paradise hotell, eller hvem som slo opp med hvem blant c-kjendisene i USA?

Er norske journalister dumme og uopplyste, eller er tausheten styrt og bevisste valg for å dekke til sannheten??
Hva annet holder de skjult for oss?

Det man ikke vet har man jo ikke vondt av... Men jeg vet, og det gjør vondt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar