Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.lørdag 24. april 2010

OBS!: SISTE NYTT:

Jeg vet ikke om dere har fått det med dere, så jeg synes det er verdt å nevne, i tilfelle det skulle ha gått noen hus forbi: Den svenske prinsessen Madeleine er ikke lenger forlovet med en fyr ved navn Jonas Ett-eller-annet.

Nei, jeg hadde heller ikke hørt om fyren før denne uken, så ikke fortvil om du føler at her er du på tynn is.

Jeg tror det må være viktig, for dagbladet.no hadde ikke mindre enn 7 saker på øverste del av sin forside nettopp.

Og smukkasen Kjell-Se&hør-Arne, han med den kvalmende fisefine bergensdialekten, (som nesten får en hvilken som helst ekte bergenser til å ville benekte sitt opphav), var i fyr og flamme. Nå fikk de noe å skrive om de kommende 15 numrene.

Så nå er du altså helt ajour, du trenger ikke lese annet enn denne bloggen, for å holde deg oppdatert på nyhetsfronten.

OBS! Du trenger ikke kjøpe de neste numrene av SE&HØR, for det er kun dette de kommer til å skrive om, og nå vet du det jo alt, penger spart er penger tjent.

3 kommentarer:

 1. Ja dette var triste greier. Tenk for ein skandale for det svenske kongehuset! Kommer det svenske kongehuset noen gang til å få samme status og verdighet igjen etter dette? Får Madeleine seg ein ny, like flott, mann igjen? Blir bryllupet til søstera ødelagt nå? Og korleis går det med denne Jonas'en? Får han seg ei ny dame (antakelig...ganske kjapt..)
  Så, joda, vi må nok fortsette å abonnere på se&hør...

  SvarSlett
 2. Egentlig ikke..vi trenger bare ta en titt innom dagbladet.no i ny og ne, der blir man oppdatert på kongehus, paradise hotel, og andre viktige nyheter, gratis er det også. Litt dumt at det går på bekostning av andre nyheter.. men, men, noe må man vel ofre.

  SvarSlett
 3. Andre nyheter? Kva skulle det vera? Dagbla skriver om det som er viktig. Punktum...
  Trur eg...?

  SvarSlett