Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.torsdag 22. april 2010

Skrulle i bakken.

Da har naboene fått den endelige bekreftelsen på det de sannsynligvis lenge har mistenkt; jeg er ikke ved mine fulle fem.

Jeg er blitt anbefalt å prøve intervalltrening, det skal i følge reklamen være den beste måten å trene på.

Så i dag har jeg gått i gang, bokstavelig talt.

Rett bak huset har vi en ganske bratt bakke. Den er ikke så veldig lang, litt over 100 meter kanskje, men den er altså ganske bratt og tung å gå i, spesielt om man går fort.

Så i dag har jeg gått fort opp denne bakken, og litt roligere ned igjen.

7 ganger.

Etter å ha passert noen av naboene 14 ganger, de stod ute i hagen og prøvde å få en eller annen maskin i gang, syntes jeg at det kanskje var nok for denne gang.

Jeg er litt usikker på om de skjønte hva jeg egentlig holdt på med, om ikke har de noe å snakke om resten av denne uken. Snnasynligvis litt uti neste uke og.

Men jeg har i alle fall kommet i gang med intervalltrening...rart jeg ikke har kommet på dette før.


Omtrent sånn så naboene ut.. etter den 5. passeringen.

2 kommentarer:

 1. Heisann!
  Godt at du trimmer. Jeg trener selv, men det går i rykk og napp. Om sommeren sykler jeg endel: sykkel er jo det perfekt fremkomstmiddel i "storbyen" Oslo, også løfter jeg litt vekter på et studio i nabolaget.
  I høst har treningen dessverre falt i intensitet, da programmet har vært fullspekket med 40 studiepoeng og deltidsjobb, men jeg skal forsøke å presse meg selv litt mer... (jeg skal bare først...).
  I sidemenyen din ser jeg at du løper litt, og at du ber om å bli pushet dersom det går nedover utover året. Vel, nå er det november, og din siste oppdatering stammer helt tilbake til juli hvor du løp 80km.
  Jeg vet ikke om du er inne i en lengre dvaleperiode, eller om dette skyldes manglende oppdatering, men denne kommentaren kan du anse som et lite push.
  Ikke bare et push til deg, men kanskje også et lite til min egen bak, som var mye mer aktiv da det var lysere ute - og det er jo nettopp nå i mørketia at vi trenger energien som mest!

  Juli: 80 km.
  August:
  September:?
  Oktober: ?
  November: Venter i spenning.

  SvarSlett
 2. He-he, ja du kan så si.
  Det er litt begge deler. Jeg har trent siden, men det er blitt mindre, og jeg har vært sløv med oppdateringene.
  Ellers blir det ikke løping, jeg går. Det ene kneet mitt er lite begeistret for løping, jeg prøvde meg igjen med jogging for et par år siden, følte jeg kom godt i gang og, men kneet ble vondt etter hver trening, så jeg måtte gi meg.

  Mørke kvelder og regn innbyr ikke akkurat til gåturer, når pc eller badekar og en bok lokker, men det gjelder å være standhaftig, og jeg har jo faktisk regnklær, så jeg bør nok skjerpe meg litt.

  Takk for pushet!! :-)

  SvarSlett