Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.fredag 3. juni 2011

Vi ofrer våre døtre på multikulturens alter

Voldtektsepidemien er tydeligvis over oss, omtrent hver dag nå leser man om stadig nye overfall mot norske kvinner, og i så godt som alle overfallsvoldtektene kommer det frem, i en bisetning på slutten, hvis det i det hele tatt nevnes, at gjerningsmannen, eller gjerne mennene, er av utenlandsk opprinnelse.
Det har vært flere tilfeller i Oslo bare siste uken, det har vært 5 overfallsvoldtekter, eller forsøk i Trondheim de siste to månedene, og i dag var det en i Arendal, med tre menn involvert.
Skal dette nå også i vårt land, som det lenge har vært i Sverige, bli dagligdagse nyheter som ikke lenger får oss til å heve et øyenbryn en gang? Og som pressen legger lokk på og prøver å kamuflere?

NEI!! Ikke på vilkår om vi skal finne oss i dette, jeg er så rasende nå at det er rett før blodtrykket tar knekken på meg.

Den mest groteske av alle nyhetene i det siste for min del var da jeg leste at en 14 år gammel jente som var voldtatt i vår av tre menn (antagelig av somalisk opprinnelse) nå ikke orket mer, hun tok nylig sitt eget liv. 
En 14 år gammel jente! 
Frarøvet livet grunnet uansvarlig politikk. Våre ungjenter tvinges til selvmord, på grunn av våre udugelige, løgnaktige og onde politikere. Jeg mener de er tvers igjennom onde, som ofrer unge norske jenter for sin heslige og uforståelige drøm om å rasere vårt samfunn, ved å slippe inn det som måtte finnes der ute av kriminelle, uten å i det hele tatt engang å prøve å ha en kontroll med hvem man slipper inn og hva de så bedriver. Menn som hater kvinner, men som mener de har rett til å ta seg til rette, grunnet ukultur og forkvaklet religiøs bakgrunn.

Saken om den 14-årige jenten kan man kun lese om i kommentarfelt og diskusjonstråder på nettet. Den er vel kjent i byen hun kom fra, det hevdes også at representanter fra det somaliske miljøet oppsøkte jenten på skolen for å få henne til å trekke anmeldelsen, det er så man knapt tror hva man leser.

Og dette er på samme måte som det Julia Cæsar i Sverige kaller et politisk mord, politikerne sitt ansvar.

Det er en UANSVARLIGHET man som foreldre ville fått barnevernet på nakken for. Det er en UANSVARLIGHET man som bonde ville blitt fratatt retten til å ha dyr for, man slipper ikke ulveflokker inn i sauefjøset. Men som UANSVARLIG politiker i dette landet er det bare å smile, mumle, gå tur med anden sin, og skrive løgnaktige leserbrev hvor man stempler ansvarlige mennesker som befengt med fobier, eller andre nedlatende ord og vendinger, om man er så syndig at man er bekymret for sine barns, først og fremst døtres (som jeg personlig har tre av) fremtid.
Hvor mange døtre har du Trine Skei Grande?

Nylig ble det lagt frem en forskningsrapport om voldtekt. Den så på bakgrunnen for voldtektene i Norge. Det er merkelig å se hva pressen, eller skal vi kanskje kalle det «pressen» klarte å konkludere med ut i fra denne. Aftenposten skrev først som sant var, og som det kom frem i rapporten, at utlendinger var overrepresentert når det gjelder alle former for voldtekt, men plutselig var teksten endret til «Ny seksualkultur skaper overgrep». Noen som hadde en dårlig dag på jobben i den redaksjonen antagelig, her ble det nok refs.

«Den typiske gjerningsmann har utenlandsk bakgrunn og er i 20-årene. Det typiske ofret derimot er en norsk kvinne i samme alder.
65 prosent av alle de utpekte gjerningsmennene har ikke-norsk bakgrunn. Noen av dem, er andregenerasjons innvandrere og er født og oppvokst i Norge, mens andre er utenlandske statsborgere. (En utlending er her regnet som utenlandsk statsborger, eller 1 og 2 generasjons innvandrere).
Når det gjelder voldtektsofrene er 70 prosent norske, og de aller fleste er jenter.»
Det kommer også frem at i Oslo skjer de fleste voldtektene påGrønland.

Sverige, vi er i ferd med å ta opp konkurransen med dere, det ville da være for ille å la dere trone alene der oppe på voldtektstoppen.

Hva er målet Jens, førsteplassen?


41 kommentarer:

 1. Det er ufattelig trist at det finnes hundrevis av norske kvinner som har fått ødelagt sine liv på grunn av politisk feighet. Man tørr ikke si sannheten, at menn fra enkelte kulturer har et kvinnesyn som går svært dårlig overens med å bo i Skandinavia. Dette er tabu å si, for vi skal jo klare å ha dialog, og tilpasse oss hverandre uansett hvor i verden vi er vokst opp og hvilken kulturell bagasje vi har. Det er en vakker tanke, men stemmer ikke på alle områder. Da må man innrømme at dette ikke fungerer på enkelte områder i samfunnet, istedenfor å feie problemene inn under teppe og håpe at folk ikke ser hva som foregår. Hvor mange norske jenter skal få ødelagt livene sine før noen tar problemstillingen på alvor?

  SvarSlett
 2. Ja, vi leser gjerne en liten notis om saken, og så glemmer vi den. Men offeret glemmer ikke, men sliter kanskje resten av livet med konsekvensene av dette, og resten av livet er for en del av dem ikke så veldig lenge, de orker ikke leve mer.

  Hvor mange skal ofres? Tror vi kan si som i matten at det går mot uendelig, tror ikke noen er villig til å stoppe dette.

  Vi må reise oss og kvitte oss med de svikefulle og udugelige politikerne vi har, nå må vi gi klar beskjed om at dette vil vi ikke lenge finne oss i!
  Vi skylder våre døtre å ta ansvar når ingen andre gjør det.

  SvarSlett
 3. Skjønner ikke hvorfor ikke flere røster frp og høyre. Det er så uakseptabelt at vi skal ta hit flyktinger som ikke er "trygge" der de kommer fra. Men dem skal komme til Norge og voldta og ta fra oss utryggheten i stedet. Pga dem har mange jenter fått sine liv både begrenset og ødelagt. Er i grunn ikke rasist, men i det siste har jeg blitt så provosert. Er greit å hjelpe folk, men hvis dem selger dop og voldtar skal dem ut. Ikke bare dem, men hele familien. Er det eneste som virker. At familien tar ansvar for sine egne. Da skal jeg love at de unge invandrerguttene hadde blitt like hardt kontrollert som jentene.

  SvarSlett
 4. Man kan begynne å ta loven i egne hender.
  Men det er kanskje noe man gjorde før?

  Husker farfar fortalte om borgervern, og ble du tatt så stakkars deg.

  SvarSlett
 5. Den dagen min datter blir voldtatt starter med ragnarok og ender nok med 21år i kasjotten for min del... men verdt det..

  SvarSlett
 6. Hva er det du insinuerer? At innvandrere voldtar?! Nei, det kan ikke stemme, for det sammenfaller slettes ikke med det pressen og politikerne prøver å få oss til å tro!

  SvarSlett
 7. Veldig bra innlegg må jeg si, men er litt uenig med deg når du beskylder religion for dette. Ingen religion oppfordrer noen til å voldta noen, barn eller voksne, og Islam er ikke et unntak, som muslim vet jeg det.

  SvarSlett
 8. og som vanlig har disse voldtektene iiiiiingenting med ISLAM å gjøre...

  "Dere stigmatiserer", "Ikke alle muslimer er slik" osv....

  And the "party" goes on.....

  SvarSlett
 9. Er selv mann,og må bare si at det verste jeg vet om er å høre at jenter blir voldtatt..Blir så forbanna!!!

  SvarSlett
 10. Det er IKKE bare utendlandske menn som voldtar! For under en mnd siden var det en jente som ble gruppevoldtatt av bare norske gutter! Så det er ganske feil å si det på den måten! Det har vært et problem kjempe lenge, men det er mere fokus på det nå enn det var før. Om vi "kvitter" oss med disse utlendingene så blir det nok ikke mindr voldtekt. Jeg har ikke lest om en eneste "somaler eller muslim" som er tatt for pedofili og voldtekt av små barn..

  SvarSlett
 11. Majoriteten av de registrerte gjerningsmennene i anmeldte voldtekter til Oslo i 2010 har norsk
  statsborgerskap, liksom de har hatt ved alle de foregående voldtektsundersøkelsene. I 2010 gjaldt dette
  61,2% av gjerningsmennene, hvilket er relativt stabilt med materialet fra 2007 (60,3 %). En relativt høy
  andel, 12,5%, av de registrerte gjerningsmennene har bakgrunn fra andre deler av Europa, og til sammen
  har nær ¾ av gjerningsmennene i 2010 har europeisk statsborgerskap. Ellers kommer 10,5% fra Afrika,
  9,2% fra Midt-Østen, 4,6% fra Asia og 2,0% fra Amerika

  https://www.politi.no/vedlegg/lokale_vedlegg/oslo/Vedlegg_1309.pdf

  SvarSlett
 12. "Vi må reise oss og kvitte oss med de svikefulle og udugelige politikerne vi har, nå må vi gi klar beskjed om at dette vil vi ikke lenge finne oss i!
  Vi skylder våre døtre å ta ansvar når ingen andre gjør det"

  Ja, så bli en politiker da vel (du gjør en start ved å skrive denne bloggposten). Ta tak i det selv. Det er jo så enkelt å skylde på politikerne.

  Også svarer du kanskje:
  "Ja men de er de som slipper de inn i landet"

  Politiere, og de som jobber under de er også mennesker. De er ofte idealistiske mennesker som går inn i politikken for å gjøre ting bedre, men så blir idealismen knust etter å oppleve at uansett hva man gjør så blir det massive protester fra forskjellige leirer...

  Det er svært få dyktige mennesker som tør å bli politikere når man møter holdninger om at politikere er roten til alt ondt.

  De som jobber med innvandringspolitikk blir angrepet fra begge fronter:
  - "Jammen de burde jo ha skjønt at han var en psykopaktisk voldtekstmann... hvorfor i all verden sendte de ikke denne personen hvem med en gang"
  - "jammen de burde jo ha skjønt at dette er en person som ikke gjør en flue fortred... hvorfor sender de han tilbake til landet sitt?"

  Jeg er jammen glad jeg ikke er politiker. .

  SvarSlett
 13. Du spør "Trine Skei Grande hvor mange døtre har du?" Er redd det er null...det dråget av ei kjerring kan man godt forstå at får gå i fred uansett hvor sent det er og hvor mange "berikere" som er ut å speider etter bytte! Jeg blir så eitranes forbanna...det verste de pågående voldtektene utført av "berikere" er at det FREMDELES IKKE ser ut til at sosialistene fatter! At NEI det er INGEN god ide å tillate innvandring fra...jeg hopper i det, MUSLIMSKE land!!! Det som nå er sikkert er at dette svinet av en voldtektsforbryter får bli i Norge! Vi kan jo forsøke å "true" han med 2-3 år i Halden fengsel? Kjempestraff det! I svarte he.....!

  SvarSlett
 14. hva med BORGERVERN??

  SvarSlett
 15. Ale dette er myndighetene sin skylde. Dette er en resultat av en ønsket politikk. Igjen da, døtrene til styresmaktene i landet går jo ikke rundt og er ofre. Er en grunn til at det ikke finnes asylmottak på Oslo Vest.

  SvarSlett
 16. Så vidt jeg har fortstått så er den statestikken fra Oslo distriktet, og tar ikke hensyn til resten av landet. Det er da også viktig å nevne at mesteparten av landets innvandere befinner seg i Oslo, og statestikken du viser til er derfor ikke særlig god for å vise at innvandere voldtar mer enn nordmenn.

  Og her er det snakk om et fåtall av personer som blir voldtatt - med tanke på hvor mange innvandere det er i Norge. Skal alle de lide for noen en minoritet gjør? Skal de bli sendt tilbake til krig og elendighet (kanskje død) for det?

  Du bruker store ord og mye usaklig retorikk for å presse fram følelser for ditt ståsted, mens du totalt ignorer andres som likegyldighet og svik.

  Det finnes ikke noe lett svar til dette spørsmålet, og man finner i hvertfall ikke svar md slike trangsynte blogger som dette. Å stenge grensen vil gjøre mer vondt enn godt, så lenge du ikke er en fanatisk nasjonalist som stiller nordmenn over andre folkeslag.

  SvarSlett
 17. Og idet vi klandrer disse utlendingene, glemmer vi "Helikopterlegen" som misbrukte og presset flere MINDREÅRIGE jenter?

  SvarSlett
 18. det er synd, og uakseptabelt å voldta noen i alle religion og kultur.i noen muslimskland risikerer man å bli straffet med steining til døden.jeg som alle andre fordommer voldtekt.
  men er det sant og når det skjedde denne saken om somaliere du snakker om?
  jeg er selv fra Somalia.

  SvarSlett
 19. Alle vet at vi har et stort problem i Norge med asylanter som ikke blir utvist etter at de har fått avslag. Disse menneskene som ikke har noen framtid her, forbryter seg mot alt og alle.

  Hvorfor de kan bli her i flere år uten å bli utvist er en gåte for meg og mange andre. Disse to kvinnene som har blitt voldtatt av denne mannen burde saksøke politiet, politikerne og den norske staten for millionbeløp, det er de som er skyld i hva som har skjedd.

  SvarSlett
 20. Jeg tenker at hvis denne voldtekten hadde skjedd med en datter av regjeringsfolkene så hadde "pipa" fått en annen lyd. Det er nesten som man kan håpe -----. Alle disse overgrepene er en skam for myndighetene i Norge. Skulle noe lignende skje mine barnebarn og riktig vedkommende blir funnet, hjelpe meg han bør en be Fadervår eller en annen bønn til en eller annen Gud - han er ferdig.

  SvarSlett
 21. Her er også et moment som bør taes med i debatten:

  Oslos gjeld eksploderer  Tenketanken Human Rights Service tror innvandringen kan knekke kommuneøkonomien i Oslo. Gjeldsgraden i kommunen anslås å øke fra 22 prosent i 2011 til hele 76 prosent i 2014.
  Artikkel av: Redaksjonen (HegnarOnline - 03.6.11 13:20)
  Tips en venn Facebook Facebook Twitter Twitter [Print] Skriv ut

  - Gjelden vil øke voldsomt i Oslo de neste årene, og rekordinnvandringen er årsaken. Oslo kommune bruke konsekvent ordet befolkningsvekst i sine budsjettdokumenter, mens sannheten er at uten innvandring ville Oslo knapt hatt vekst i innbyggertallet, forteller informasjonsleder i tenketanken Human Rights Service, Hege Storhaug, til Finansavisen.

  Ifølge avisen står Oslo kommune foran tidenes investeringsløft, og byrådets økonomiplan viser at gjelden skal øke med 13,7 milliarder kroner innen 2014. I 2011 var gjeldsgraden til kommunen på 22 prosent. Om tre år anslås det en gjeldsgrad på hele 76 prosent.

  - En innvandrer gir bare 66 prosent av de skatteinntektene som en nordmann gir. En ikke-vestlig kun 49 prosent. Innvandringen gir også kostnader i form av skoler og barnehager. Vi tror ikke denne utviklingen er bærekraftig, sier Storhaug.

  SvarSlett
 22. Det var deres egne mødre som kastet egg på og mobbet alle som advarte mot dette for mange år siden. Selv har jeg opplevd så mye vondt fra pakkiser at jeg bare kaller dem pakkiser nå, face to face, jeg gir faen.

  SvarSlett
 23. Så lenge vi har en regjering som "tror" at et fargerikt samfunn fungerer, så blir ikke dette noe bedre hverken nå eller senere.Vi slipper løs kriminelle fordi det er ikke plass i varetekt, fulle fengsler, dårlig kapasitet og nissepolitikk. Burde hatt mye strengere kriterier for inntreden i vårt land og det ser ikke ut som vi har lært av Sverige heller...Vi har de høyeste avgiftene og ligger på topp i verden i velferd, men å ta hånd om våre egne klarer vi ikke - hvordan skal vi da klare å ta hånd om innvandrere som bare vil utnytte systemet og ikke er intr i å integrere seg!!

  SvarSlett
 24. De rød-grønne kommer aldri til å stoppe innvandringen. Det er her de får stemmene sine. De er jo først tro mot seg selv, så mot sine nærmeste, deretter eget parti. Folket er glemt, vi skal jo bare lures til å stemme på de hvert 2. år.

  Det som gjør meg forbannet er at det ikke lenger finnes noe parti å stemme på. Ingen kommer til å ta noe oppgjør med innvandringen til Norge. Det er den første salderingsposten i det politiske spillet for å få igjennom andre saker.

  Vi trenger et nytt parti som kan være en reell utfordrer og som virkelig lytter til folket og er ansvarlige i politikken. Nå sitter politikerne der og mener de vet bedre enn folket og at derfor tar de beslutningene over hodene våre. Dette blir mer og mer tydelig for hver dag som går, og det skremmer meg.

  Demokratiet er i ferd med å bli myrdet, ikke av muslimene, men deres lakeier på Stortinget.

  SvarSlett
 25. Det hjelper ikke å stemme Høyre Sarah, de er like mye med på denne galskapen, Frp, kanskje, men selv de er ikke tydelige nok på hva de vil gjøre med dette. Men de tar det i det minste opp.

  Borgervern kan bli konsekvensen ja, men er neppe en løsning. Det vil gjøre det vondt verre, uskyldige risikerer å bli utsatt for hevn.

  Mange påpeker hva de ville gjort om det gjaldt en av deres, det rare er at man ser aldri at det faktisk skjer at noen tar hevn. Og om det skulle skje, tyder jo ting på at den som tar hevn vil få mye hardere straff enn selve forbryteren.

  Ja kanskje man burde blitt politiker selv, men det skal mye jobbing til for å komme så langt frem at man får noe å si, man trenger kontakter, og man trenger rette meninger. De som allerede sitter med makten kunne kanskje heller våknet, og sett hva de gjør med landet vårt?

  Statistikk er så mangt. Anonym 00.59 henviser til "norske statsborgere" Du vet antagelig like godt som meg at innen den benevnelsen finner du det meste, det står nemlig ikke etnisk norske, det skal ikke mye til å få et norsk statsborgerskap i dag, 3 år, gift med en norsk borger er nok. Og man legger ikek bak seg sine holdninger av den grunn.

  Islams grunnlegger voldtok selv, han er forbilde for mange muslimer, tror dere de føler de gjør noe galt? Innen ekteskap i islam finner man ikke voldtekt, man kan nemlig ikke si nei, sier litt om tankegangen der.

  Noen henviser til nordmenn som voldtar, og mener tydeligvis det at fordi man kan finne eksempler på dette faller hele grunnen under min argumntasjon bort. Få av skylappene! Ingen har hevdet at vi ville blitt kvitt voldtekt for godt med strengere innvandringspolitikk, men vi ville redusert den kraftig. De norske voldtektsforbryterne får vi prøve å stoppe, men vi trenger ikke importere store mengder flere.

  Å hevde at det er er fåtalls personer som blir voldtatt er en ufattelig provoserende påstand, hver enkelt tilfelle er en tragedie for den som blir rammet, og den bagatelliseringen enkelte prøver seg på bør slå tilbake på dem selv.

  Hva vil bli vondt verre ved å stenge grensene?
  Er vi forpliktet til å slippe inn hvem som helst i landet vårt? Mener du 02.57 at vi må ofre vårt samfunn fordi andre har det verre? Er du virkelig villig til det? Neppe,om det rammer deg selv.

  SvarSlett
 26. Når noen vil gjøre noe med problemet, så blir dem kalt rasister. Så dere får fortsette å slite med deres nye landsmenn. Dere får som fortjent.

  SvarSlett
 27. Må bare kommentere på de som mener utlendinger ikke voldtar små barn. Det var for litt siden en sak om at Saudi-Arabiske menn kjøper jenter ned i 10 årsalderen som sex-slaver.

  I Norge regner jeg med at mange som blir voldtatt i innvandrermiljøet holder kjeft. Hva skjer om de står frem? De bringer skam over familien, de står i fare for å bli drept, de må få ny identitet og hemmelig adresse, de blir avskåret fra alle de kjenner og de må leve et liv i konstant frykt.

  Jeg tror terskelen er meget høy for at en innvandrerkvinne eller barn anmelder en voldtekt. Derfor hører vi ikke om disse.

  Videre er det helt feil å si at alle religioner ikke godtar voldtekt. Islam vet jeg godtar dette, men bare mot ikke-muslimer. Islam er fredens religion, men bare for muslimer. Jeg har lest så mye av koranen, hadither og sunna at jeg ikke er i tvil lenger.

  Det er dessverre slik at islam skaper så mye vondt i verden at det hadde vært en fordel om vi rett og slett kvittet oss med denne religionen. Jeg er ingen tilhenger av noen annen religion heller, men de har i det minste tilpasset seg dagens sekulære samfunn.

  Merk dere at jeg ikke snakker om muslimer, kun om islam. Islam holder sine troende i et jerngrep og de forstår ikke selv(eller er for redde) hvordan de skal komme seg ut av dette ideologiske fengselet.

  SvarSlett
 28. Veldig enig med deg Hans, giftealderen i mange muslimske land er dessuten 9 år, det sier også mye. Hva kaller man det disse jentene utsettes for om ikke voldtekt?
  Jeg har lest mange bøker hvor muslimske kvinner forteller om sine liv, og er det en ting som går igjen så er det historier om overgrep og voksne menn som prøver seg på det overfor barn og unge jenter.

  Islam er roten til mye vondt, islam er minst like mye en ideologi som en religion, men redder seg i stor grad unna kritikk ved å kamuflere seg som religion. Helt ufortjent slipper man i stor grad unna fortjent kritikk på den måten. Drapstrusler har jo også sin effekt, fredens religion er grei sånn...

  Hva skjer ellers med kjønnslemlestede kvinner og de som giftes bort med tvang? Selvsagt mye voldtekter der og, men dette kommer utenfor statistikkene, fordi, som du nevner, kvinnene våger ikke å melde det, det skal jo være sånn.

  SvarSlett
 29. Innvandring er fint. Det er fyrst når ein kombinerer innvandring med velferdsstat og snillisme i rettsystemet at det går til helvete. Sjølvsagt tiltrekkjer systemet vårt seg uproduktive og kriminelle.

  SvarSlett
 30. Vi må møte voldtektsforbrytere med DIALOG. Vi må ikke stigmatisere en svak og vanskeligstilt gruppe. Vi må ønske det nye Norge velkommen. Vi har mye å lære av våre nye landsmenn.

  Jeg gjentar, det er viktig å foksuere på dialog, dialog, dialog...

  Jonas

  SvarSlett
 31. - Franske Agnès voldtatt og barbarisk drept av medelev, "Mathieu"
  - Dansk tiåring bestialsk voldtatt av somalier

  De to danske venninnene ble dratt bort fra lekeplassen. Niåringen klarte å unnslippe og alarmerte foreldrene

  "Fredag eftermiddag anholdt Midt- og Vestjyllands Politi en 16-årig somalier, der tidligere i dag blev sigtet for voldtægten mod den 10-årige danske pige. Herning Folkeblad har detaljer…

  “Den 16-årige, der nægter sig skyldig, er sigtet for tre forhold: Ud over almindelig fuldbyrdet voldtægt af den 10-årige pige, er drengen også sigtet for et fuldbyrdet analt overgreb og for at have tvunget pigen til oralsex.

  Hertil kommer forsøg på voldtægt af den ni-årige pige, som på gerningstidspunktet havde held til at stikke af og alarmere sine forældre.”"


  Oppdragelsesreise til Somalia

  "Gerningsmanden, der ikke er ukendt af politiet, nægter sig skyldig, men skulle ifølge Ekstra Bladet have ændret personlighed til det værre efter han kom hjem fra en ‘opdragelsesrejse’ “i somalisk kultur og Islam” for nogle uger siden."

  http://www.uriasposten.net/archives/31866

  "Warning: The post below describes brutal violence against a small child. Readers who are sensitive to such descriptions should not read past the jump."

  http://galliawatch.blogspot.com/2011/11/murder-of-agnes-marin.html
  http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/11/culturally-enriched-child-rape-in.html

  SvarSlett
 32. Somalieren var kommet "hjem" til Danmark for å praktisere sin religion

  "Why are all of the infidels so upset?! The infidels should be honored.

  The Muslim 'youth' was simply looking for a couple of wives.

  Of course, under Sharia Law, once a Muslim man rapes a girl, she is considered an adulteress - under pain of whipping and/or stoning and/or death - unless she redeems her family honor by marrying her rapist.

  Thus, clearly the answer here is that the ten year old girl MUST marry the Muslim 'youth' at once.

  After all, Sharia Law is 'equal' to Western law and is followed by one fourth of the world. How can one fourth of the world possibly be wrong - especially when Muslims are following the explicit example of their ideal Muslim man Mohammed?"
  "
  Lest anyone think for a minute that we exaggerate here, think again.

  In Egypt and in India, the Muslims kidnap local non-Muslim girls, rape and 'marry' the girls (in no particular order), and then assert that the non-Muslim girls must stay with their Muslim 'husbands' because the girls are now Muslim."

  http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/11/culturally-enriched-child-rape-in.html?showComment=1322422271935#c2025060887320434615

  SvarSlett
 33. Jeg er dansker, og jeg er rystet over, at vi i Vesten bliver ved med at tage disse mørke galninge ind i vort land!! De hører hjemme i junglen! Ikke i Europa! Det svin, som voldtog den lille pige her i Jylland, burde ganske enkelt henrettes! Men de politikere og EU og FN, som tvinger os til at acceptere disse avstumpede, psyokapatiske individer fra abe-lande, de burde straffes med fengsel.
  En undersøkelse viser, at Afrika - naturligvist - ligger forrest, når det gælder voldtægter og drap av kvinder og jenter (48 i timen i Somalia), mens der næsten ingen voldtægter er i Saudi Arabien. Hvorfor? Fordi Saudi araberne gør én rigtig ting: de halshugger de svin, som voldtager!

  SvarSlett
 34. Jonas!! Du må jo være aldeles SJUK i hovedet, at du kan si slike ting!? Disse forbrydere kanskje misforstår den norske 'snillhet' til også å inkludere fri sex. Du vet visst ikke, hva du taler om. Kan din hjerne slet ikke komme på den ide, at nogle kanskje kommer til Norge med det formål å voldta? De tigger/stjeler gode penge, og etterpå skal de 'naturligvis' ha noe sex....så klart.

  SvarSlett
 35. Jeg tror nok at grunnen til at anmeldte voldtekter i Saudi-Arabia er lav er både fordi kvinner i liten grad tilbringer tid utendørs eller sammen med menn utenfor familien, OG at det er liten vits i å anmelde voldtekt, siden hun må ha flere mannlige vitner til forbrytelsen. Har hun ikke det er hun selv skyldig i utukt, og kan selv bli straffet. Da er det nok antagelig bedre å tie saken ihjel..

  SvarSlett
 36. 'Dialog, dialog, dialog'!? For dumt, Jonas! Kanskje du ikke har så mye testosteron som disse fremmede, for de er skideligeglade med 'dialog' (de ler av os vesterlendinge, kan jeg si) - især når de ser bryster og røv, da tenker de bare én tanke! Ja, si det dog, som det ER!

  SvarSlett
 37. Med ryggen mot veggen

  Når forsvaret er nedlagt og politiet ikke har ressurser, hvem skal da forsvare oss?

  "De rike har også en annen fordel fremfor menigmann - blir det for hard i Norge, så kan de fly til f.eks London og fortsette der. Det gjør at de kan ta risiko som er langt større enn den som ikke har slike muligheter, og som om det blir alvor må sloss med ryggen mot veggen.

  Menigmann må derfor tenke sikkerhet, at noen kan stjele alt han eier. Derfor finner man ingen folkelig støtte for det som eliten har foretatt seg med politi og militærvesenet. Det er et bilde jeg har dannet meg ved å snakke med folk både her og der, samt lesning av ledere og avisinnlegg etter fremleggelse av Forsvarssjefens militære råd."

  http://www.document.no/2011/11/vanntortur/#comment-373818664

  SvarSlett
 38. Fare for at det danske samfunnet slår tilbake

  "Innevånarna i betong-ghettot Gullestrup vid Herning är förfärade över brutaliteten i den våldtäkt som en 16-årig somalier enligt utsago begick mot ett tioårigt barn. Detaljerna från övergreppet är nu avslöjade och det handlar om både en fullbordad regelrätt våldtäkt vaginalt, dessutom ett analt samlag och därefter tilltvingad oralsex.

  Varför är polisen på sin vakt? Vicepolisinspektör Michael Kjeldgaard från Midt-og Vestjyllands poliskår säger till EkxtraBladet att:

  Det är klart att vi är uppmärksamma på att den häktades familj kan bli utsatt för repressalier. Därför har vi intensifierat patrulleringen i området. Samtidigt vill jag uppmana folk att visa respekt för polisens och rättssystemets arbete."

  "En yngre familjemedlem till den våldtagna flickan i Gullestrup är upptänd av hat och raseri mot den 16-åriga ynglingen som igår häktades:

  Han kan vara glad för att det är polisen och inte jag som har fått tag på honom. Sedan våldtäkten har stämningen i Gullestrup varit mycket hård. Gärningsmannen ska straffas så hårt som det bara är möjligt."

  "Själv hävdar han alltså sin oskuld. Liten sinnesundersökning är planerad."

  http://avpixlat.info/2011/11/28/valdtakt-av-10-aring-i-danmark-orsakar-etnisk-oro/

  SvarSlett
 39. Oppfordring til voldtekt!
  - Fatwa oppfordrer til voldtekt av "de vantros" kvinner

  Oppfordringen omfatter også gifte kvinner, i og med at voldtekten opphever ekteskapet med deres "vantro" ektemenn. Når en "vantro" er voldtatt, er hun "blitt gift med" muslimen som har voldtatt henne.

  Fatwaen tar imidlertid forbehold om at dersom det er fare for at muslimske kvinner kan bli voldtatt som gjengjeld, så skal oppfordringen ikke gjelde i samme grad.

  Fatwaen, datert 28 oktober 2011, kommer fra et shariaråd og oppfordrer til å kidnappe, tilfangeta og voldta "vantro" kvinner.

  Forbehold i land der det er fare for at "de vantro" kan slå tilbake og voldta muslimske kvinner.

  Legg særlig merke til at de potensielle voldtektsofrene omtales som tilhørende den mannlige befolkning, og ikke som selvstendige individer. Mudjaheddin, kjempende i jihad, oppfordres til å angripe "de vantro", underforstått den mannlige befolkning, ved å voldta deres aktiva, kvinnene.

  http://sheikyermami.com/2011/12/03/fartwa-soldiers-of-allah-can-kidnap-imprison-and-have-sexual-intercourse-with-infidel-women/#more-88298

  SvarSlett
 40. Fire voldtektsoverfalt kvinne i Orkdal

  Norske jenter må lære fra barnehagealder å aldri utsette seg for muslimer, særlig ikke når det er fire av dem. Det betyr garantert fare.

  http://www.dagbladet.no/2011/12/11/nyheter/innenriks/voldtektsforsok/19376551/

  SvarSlett
 41. Man må dessverre lære sine døtre å være skeptiske til fremmede ja, da får man det man kaller fremmedfrykt, men heller det enn ødelagte døtre om man må velge..

  Nå var dette siste eksempelet Øst-Europeere, men dette med gruppevoldtekt var tidligere et bortimot ukjent begrep i Norge, men har fulgt i innvandringens fotspor, man lærer seg nye uvaner i flere kulturer ser det ut til..

  SvarSlett