Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.torsdag 23. juni 2011

En liten bit av fornuften er ennå tilbake.

I Nederland har man i lengre tid prøvd å få fengslet politikeren Geert Wilders for hans negative uttalelser om islam. Man har brukt det man har av skitne triks, selvsagt har ikke norsk presse informert om dette, det skulle tatt seg ut!

I dag kom den gledelige, de fleste vil si "det skulle bare mangle!"-nyheten, at han var frikjent på alle punkt.
Vel er verden et galehus, men her og der finner man ennå ett og annet opplyst menneske, takk og lov.
Wilders slipper altså fengselsstraff, men hva hjelper det, når han på livsstid er truet, og må leve med beskyttelse, for å ha brukt det vi alle tar som en selvfølge, men som vi nå er i ferd med å miste, nemlig ytringsfriheten.
Han er en av de få modige, som snakker på vegne av oss alle, som snakker for de som ennå ikke har innsett problemet, som ikke vil innse problemet før det er for seint, og dessverre, det er mange av dem.
Han er en av de som ofrer seg. Som Ayaan Hirsi Ali, som Robert Redeker, Kurt Westergaard, og alle de som reiser seg og taler Mekka midt imot. Problemet er, slikt gjør man ikke ustraffet. Straffen er døden, men man kan være "heldig" og bli sittende lenge på dødscellen, men friheten har man mistet, for godt.Like heldig var ikke Elisabeth Sabaditsch-Wolff fra Østerrike. Hvor utrolig det enn høres, ble hun dømt for å ha sagt, som sant er, at en 56 år gammel mann som gifter seg med en 9 år gammel jente, er pedofil. Det vil, i de aller fleste tilfeller, være konklusjonen ethvert noenlunde opplyst og oppegående menneske vil komme frem til, dog ikke, for alle del, om mannen er en forlengst avdød mann ved navn Muhammed. Da vil du altså kunne risikere straff!

Så kan man spørre seg, for femhundretusende gang, hvorfor ikke vår presse og våre politkere er opptatt av disse problemene.
Fortjener politkerne som ser vekk fra dette å bli gjenvalgt? Fortjener journalistene som ikke skriver om dette at man betaler penger for mølet de serverer oss i stedet?

Jeg mener nei.

Tenk deg om en gang til neste gang du står der med en avis i hånden, du finner sikkert noe bedre å bruke pengene dine på, en pakke tyggis for eksempel?

2 kommentarer:

 1. Han skulle aldri vært på tiltalebenken i utgangspunktet.
  Her en en bra video jeg kom over:

  http://www.youtube.com/watch?v=kB53X6yaVg0

  SvarSlett
 2. Nei selvsagt skulle han ikke det. Hvorfor sitter ikke alle de som oppfordrer til drap på homofile på tiltalebenken?

  Interessant film. Veldig avslørende det med jenten som ble slått ned, og politikerne som engasjerte seg sterkt, helt til de fikk vite av hun var HVIT. Da var det ikke insteressant lenger..

  SvarSlett