Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.fredag 24. juni 2011

Ut på tur.

Da skal man på tur igjen..

Sommeren er her, og tiden er inne for utflukter. Man drar til varmere strøk, eksotiske reisemål, flott skal det være.

Siste nye nå er pakketurer til Gaza.

Kanskje ikke så rart, med tanke på det flotte nye badelandet man har fått der nede, det er tydelig at noen har latt seg rive med, og ser for seg en avkjølende svømmetur, og kanskje en tur i vannsklie?

Selv to av våre folkevalgte har hevet seg på karusellen. Det høres jo litt spennende ut dette, man har jo ikke glemt hva som skjedde i fjor, da enkelte av pakketuristene ikke klarte å styre sin iver, og reint uforvarende kom til å stikke med kniv, slå med jernrør, samt slenge et levende menneske utover kanten, så vedkommende nesten slo seg i hjel. Uffda.

Men man tar jo ikke avstand fra den slags oppførsel selvsagt, slikt kan jo være en del av noens kultur, noen kan jo bli sure, kanskje (Gud forby!) til og med krenket av kritikk, men man håper jo på at det samme ikke vil skje i år også, man skal i alle fall selv gjøre sitt beste for å holde seg i skinnet, mer kan man vel heller ikke forlange?

Det å påstå at man skal ned med nødhjelp har man innsett at er en løgn ingen lenger vil gå på, men man gir da ikke opp av den grunn. Istedet er det ”den politiske betydningen” som er viktig i år. Akkurat det sier jo veldig mye… Man har sytt og klaget over at området ikke har hatt nok mat og andre viktige varer, til tross for at Israel har fraktet inn tonn på tonn med varer , og vi har sett bilde på bilde av butikker og markeder med en overflod av mat som underbygger det faktum at det er nok av det man trenger.

Og det man ikke trenger, nemlig raketter og våpen som kan skytes inn i Israel for å ramme og drepe tilfeldig, og som er hele grunnen til blokkaden av landet, er det ingen forståelse fra aksjonistene, eh unnskyld; pakketuristenes side for at Israel er nødt til å sørge for at ikke slipper inn i Gaza. For Hamas og hatet råder grunnen i Gaza, og mål nummer en er utslettelse av staten Israel, og alle jødene i området. Klart man må hjelpe til for at dette målet skal bli oppnådd!

Jeg gremmer meg over at vi har folkevalgte med så dårlig gangsyn. Selv i presidentskapet på Stortinget finner man fanatikere som egentlig har lyst å hive seg med på turen. Noen har tydeligvis gitt mannen beskjed om å holde seg i skinnet. Ikke så rart kanskje at SV havner under sperregrensen, med slike mennesker blant deres ledende representanter.

Sist flotilla endte med fordømmelse av Israel, selvsagt. Verden stod parat, som alltid, til å dømme nord og ned det eneste virkelige demokratiet i Midtøsten. I ettertid viste en britisk dokumentar at det var Israel sin versjon som var den korrekte, dessuten var aksjonen deres lovlig. Det var voldelige jihadister om bord som gikk løs på soldatene, som ikke hadde annet valg enn å forsvare seg. Og en del av jihadistene oppnådde også sitt mål, å bli martyrer, de antar altså at det er strake veien til Allahs unådige hånd, hva de vil der er for meg en gåte, men så har jeg heller aldri forstått meg på jihadister.

Jihadister og nyttige idioter er en farlig miks. At ikke de nyttige idiotene ser at de lar seg bruke er tragisk, at pressen ikke stiller de nyttige idiotene kritiske spørsmål er .. ikke uventet.

Da er vi klar igjen da, for Flotilla 2.0. Husk å ta med badehette.

2 kommentarer:

 1. Du vet dessvere ikke hva du snakker om.
  Men du vil bli opplyst. vær så snill og bruk dine siste månder på og ikke spre muslim hat eller lignende du vil bli opplyst.

  hilsen anon
  http://projectmayhem2012.org/pm2012.html

  SvarSlett
 2. Nei jasså, sier du det?

  Jeg vil bli opplyst, javel, og hvordan vil det foregå?

  Tror jeg foretrekker å bli opplyst gjennom kunnskap, ikke gjennom hva du nå enn måtte tenke på, som virker, om jeg må få si det, en smule suspekt.

  Jeg sprer ikke muslimhat, jeg avdekker hat fra muslimer, det er faktisk noe helt annet.

  SvarSlett