Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.søndag 12. juni 2011

Mønsteret trer stadig tydeligere frem.

Jeg skrev denne for document.no angående fortvilelsen og sinnet mange, i alle fall noen, føler over dagens utvikling.

Takk til våre svikefulle politikere for å rasere våre døtres fremtid.

Mønsteret trer stadig tydeligere frem.

Edit:
Nå ligger det på Snaphanen og.

4 kommentarer:

 1. Et betimelig og velskrevet innlegg, men jeg reagerer på at ord som "islam" og "muslimer" ikke forekommer en eneste gang i innlegget, som isteden inneholder vage formuleringer av typen "menn som hater kvinner" og "kulturer som forakter, undertrykker, utnytter og misbruker kvinner, ikke minst andres".

  Er det en spesiell grunn til at islam og muslimer ikke nevnes direkte i innlegget? Var det kanskje en forutsetning for å få det på trykk på document.no? Jeg ser jo tross alt her på denne bloggen at bloggeieren virker å ha god peiling på hva islam er og hvilken fare religionen utgjør.

  SvarSlett
 2. Nei, det var ingen forutsetning for å få det på trykk at jeg ikke skulle nevne islam, jeg tenkte vel egentlig ikke bevisst på å holde islam utenfor, men akkurat i denne saken vet vi jo faktisk ikke (selv om det er god grunn til å anta det) at gjerningsmennene er muslimer, så det ville vel være feil å dra for hastede slutninger, slikt kan lett slå tilbake på en selv.

  Jeg er ellers helt enig i at islam stort sett er det store problemet, og at det er fra muslimske land de fleste kvinnehatende menn kommer, men ikke alltid. Det vet jeg at documents lesere også vet, og jeg antok vel at de fleste derfor skjønte hvem jeg siktet til.

  I Sverige ble det selvsagt slått stort opp ( for en gangs skyld) at mannen som voldtok og drepte Elin Kratz, var "kristen". De tier ellers alltid nå det er en med muslimsk bakgrunn som er gjerningsmannen.

  SvarSlett
 3. Hei og takk for et flott innlegg på doc. Er du på jakt etter sannheten og en blogg som kaller en spade for en spade, så inviteres du hermed til min blogg: miaculpa2009. Mvh Sidsel

  SvarSlett
 4. Takk for det, skal sjekke ut bloggen din. :-)

  SvarSlett