Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.søndag 19. juni 2011

Sakte men sikkert er folk i ferd med å våkne opp.

Selv om pressen lenge tilsynelatende prøvde å legge lokk på saken, førte det at moren til 14 årige Eva (som tok sitt liv etter en gruppevoldtekt) gikk ut med saken, til at de fleste nå har fått med seg hva som har skjedd i Trondheim denne våren.

Nå har også moren til en annen jente, en 17-åring, gått ut og skrevet detaljert om overgrepet hennes datter ble utsatt for i april.

To saker er i ferd med å få et ansikt, plutselig er det noe mer enn den anonyme konstateringen av fakta på noen linjer i avisen, detaljer kommer frem, og ikke minst kommer det frem hvilke konsekvenser slike overgrep får for ofrene i ettertid, og for ofrenes familie.

I det siste tilfellet, hvor 17-åringen ble voldtatt av en person mens to kompiser var med fra starten, benyttet gjerningsmannen også anledningen til å torturere sitt offer, hun hadde et skadet ribbein, og da hun ba ham være forsiktig tok han i stedet og stakk fingrene inn der hun hadde vondt.

Hva rører seg inne i hodet på slikt avskum?

Samtidig leser vi at gjerningsmennene, som beskrives som arabiske, snakket bra norsk, men med tydelig aksent. De var velkledde og «kule». Det er altså ikke snakk om forvirrede nykommere fra langtvekkistan, men personer som har vært her en stund, som vet hvordan den norske kulturen fungerer, hvordan kan slike grusomme gjerninger da bortforklares og unnskyldes?
Svaret er enkelt, det kan ikke det.

Så kan man lese om hvordan  en somalisk kvinne beskriver sin tilværelse. Vold i hjemmet er vanlig, voldtekt er vanlig, å bli giftet bort i 14-års alderen er vanlig, kjønnslemlestelse er svært vanlig, er det så rart at en del menn fra slike kulturer, som er vant til å bruke vold og tvang, oppfører seg på samme måte også etter at de setter sin fot innenfor vårt lands grenser?

Selvsagt ikke, forakt for kvinner er de oppfostret med, og norske kvinner er selvsagt enda mindre verdt, der vi vandrer utildekket og usømmelige rundt som om det var vår fulle rett.
Er det uproblematisk å ikke sette grenser for hvor mange slike menn vi slipper inn? Er deres rettigheter verdt mer enn våre, vi som er borgere av dette landet skal måtte fire på våre rettigheter fordi andre, som ikke har noen tilknytting til landet skal få oppfylt sine? Skurrer det ikke bittelitt? Og i mange tilfeller er det ikke engang deres rettigheter, men deres løgner som får dem inn i landet, og som sørger for at de blir her.

Trøsten får være at Antirasistisk senter (ARS) er på saken. De jobber dag og natt for å bortforklare, tildekke og avlede, er man betalt av staten så er man betalt av staten. Det går jo helt feil vei dette, man skal jo bevise at det finnes så mye rasisme i Norge, så man kan sikre seg statstøtte videre fremover, og så ender det på denne måten, nei, og nei det var da ikke dette som var planen

Man hevder hardnakket, men helt uten bevis og belegg, at det i mørketallene, jo der befinner de etniske nordmennene seg. Hvordan kan man vite det, når det dreier seg om mørketall? All tilgjengelig statistikk viser at ikke-vestlige er overrepresentert innen ALLE former for voldtekt, hvilken overnaturlige kontakter er det noen har som kan hevde noe annet?
Og er det ikke grunn til å tro at det man bedriver mot fremmede kvinner på gaten, driver man også med innen husets 4 vegger? Jo, jeg vil nok tro det.


«(Det første tallet er prosentandel for gjerningsmenn med opprinnelse i Afrika og Asia, etnisk norske gjerningsmenns prosentandel i parentes):
Festrelaterte voldtekter: 38,8 prosent (32,7)
Relasjonsvoldtekter: 42,2 prosent (40,0)
Sårbarhetsvoldtekter: 60,9 prosent (34,1)
Overfallsvoldtekter: 100,0 prosent (0,0)
Annet: 54,6 prosent (45,5)

Og ikke bare det. I forhold til befolkningsandelen er det et faktum at ikke-vestlige menn er ekstremt overrepresentert når det gjelder alle kategorier av voldtekt:

Ifølge tall fra Oslo kommune over innvandrere og norskfødte med innvandrerforeldre bosatt i Oslo i 2011, var det 30.080 personer med bakgrunn fra Afrika og 74.413 personer med bakgrunn fra Asia. Det er i alt 104.493 personer av totalt 599.230 innbyggere i hovedstaden, eller ca. 17,4% av folketallet.
Samtidig sier rapporten fra Oslo politidistrikt at tallene for 2010 viser at 19,7% av voldtektsmennene hadde bakgrunn fra Afrika, 15,1% fra Midtøsten og 14,1% fra Asia. Siden Midtøsten dels ligger i Afrika og dels i Asia, betyr det at 48,9% av voldtektene hadde gjerningsmann fra en av disse to verdensdelene.
17,4% av befolkningen står altså for 48,9% av voldtektene, hvilket er en voldsom overrepresentasjon:

Voldtektshyppigheten er mellom fire og fem ganger større hos gruppen av personer fra Afrika og Asia enn hos befolkningen forøvrig.

Så av de 100 som ifølge Amnestys politiske rådgiver blir voldtatt hver uke, er det stor sannsynlighet for at nesten 49 av dem blir voldtatt av en mann med bakgrunn fra Afrika eller Asia.
På spørsmål om etniske nordmenn er overfallsvoldtektsmenn, svarer Patricia Kaatee kjekt:
- Det vet vi ikke.
Joda, det gjør vi. Overfallsvoldtekter er den voldtektskategorien som har størst sannsynlighet for å bli anmeldt, og ifølge Oslopolitiets rapport står etniske nordmenn for null av slagsen – og har gjort det de siste tre årene. Ikke-vestlige menn regjererer den statistikken helt alene, altså til tross for at de bare utgjør 17,4 prosent av Oslos befolkning.»

Så kan man spørre seg hvor utbredt det er å anmelde voldtekt innen det muslimske miljøet, hvor det i følge en viss hellig bok ikke forekommer voldtekt innen ekteskapet, hvor mange kvinner er utsatt for kjønnslemlestelse, hvor andre igjen er utsatt for tvangsekteskap, eller for å virkelig ha kommet uheldig ut i livet, begge deler. Hva utsettes vel ikke disse kvinnene for, som aldri blir anmeldt?

Sa noen mørketall?
Jeg har mine tanker om hvor man finner flest av disse.

Man snakker om krigstraumer. Meg bekjent var det ingen oppblomstring av voldtekt i Norge under og etter krigen, samtidig ser man i hvor stor grad man i en del arabiske land bruker voldtekt som en måte å fornedre fienden og fiendens kvinner på, vi kan saktens begynne å lure på om vi er i krig.

I løpet av siste natt var det et voldtekstforsøk i Haugesund, som ble avverget av en annen mann som hørte skrik, to voldtektsforsøk i Oslo og en voldtekt i Holmestrand.

Det skal være en markering i Trondheim på tirsdag, mot vold og voldtekt. Der skal Rita Ottervik tale, kvinnen som trumfet gjennom å få et asylmottak i byen, mot mange andres protester.

Håper mange stiller på denne markeringenm og markerer sin avsky mot Ottervik og påpeker hennes ansvar. For det er politikernes ansvar det som nå skjer, og nå skal de stå der med krokodilletårene sine og score billige poenger på noe de selv har forårsaket

Noen eier virkelig ikke skam!

6 kommentarer:

 1. Vi for håpe at folket våkner. Timeglasset renner ut...

  SvarSlett
 2. Ja det renner ut. Kvinner voldtas, menn skytes, og idiotene tror de eier gatene våre, landet vårt og kan bestemme hva som skal trykkes. Det er bare å bestille boken til Flemming Rose først som sist.

  SvarSlett
 3. Det er motbydelig å bevitne hvordan Norge har blitt ødelagt for all fremtid...

  SvarSlett
 4. Nå hevdes det at den 17-årige jenta løy om voldtekten. Selv er jeg ikke så sikker på det. Kan hun ha bli truet til taushet? Håper vi får svar på dette!Hilsen Sidsel

  SvarSlett
 5. Ja jeg leste det. Veldig, veldig rart synes jeg, skal bli interessant å se om det kommer frem noe mer om dette.
  Rart, fordi det var en så detaljert forklaring.

  SvarSlett
 6. Var ikke akkurat et slikt Norge våre besteforeldre kjempet for under krigen - ganske sikker på det!

  Kristne og muslimer har kriget i alle år, så hvorfor skal det fungere nå!?

  SvarSlett