Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.søndag 14. mars 2010

Jødehatet lever.

Vi som følger med på blogger like mye som vi leser norske aviser, har lenge visst om det økende jødehatet i Europa. Det som ikke skal snakkes om. Ikke fordi man synes at jødehat er akseptabelt, men fordi man ikke vil si høyt hvem som i dag i størst grad er de «nye» jødehaterne.
Det er ikke lett å være konsekvent politisk korrekt, da har man den leie tendensen til å stadig møte seg selv i døren, og må bedrive utallige unnamanøvre med bortforklaringer og grave sitt hode stadig dypere ned i sanden. Slikt tar selvsagt på, bedre da å heller se en annen vei.

Vi har lenge nå hørt om at jøder i Sverige og ellers i Europa pakker kofferten og flytter fra landet, spesielt jøder i Malmø. Det ville vært en stor nyhet om det var nynazistene som drev jødene vekk fra sine hjem, nå er det ikke de som er synderne, da er det heller ikke så kjekt å snakke høyt om saken, for ikke alle gjerningsmenn er like akseptable å kritisere.
Noen liker å hevde at muslimene er Europas nye jøder, dessverre kan det i mange tilfeller heller hevdes at muslimene er Europas nye jødehatere. Da tier man heller, og ofrer jødene, en gang til.
Skammelig, det finnes ikke andre ord.!

En rapport om rasisme i Europa for noen år siden avdekket så sjokkerende nyheter at resultatet ble forsøkt hemmeligholdt. Det viste seg at de som i størst grad stod bak jødehat, forfølgelse og rasisme mot jøder var en av Europas nye minoriteter, muslimene, dette ble så problematisk å forholde seg til at man forsøkte altså å hemmeligholde resultatet.

Nå har omsider nrk våknet fra dvalen og valgt å fortelle litt om den begredelige sannheten. Lørdag hadde Tormod Strand (som tidligere også har våget å gå sine egne veier, det var han som stod bak den grusomme reportasjen om kjønnslemlestelse på norsk-somaliske jenter for et par år siden) en svært skremmende reportasje om forholdene for jødiske barn her i selveste Norge. De trues og skremmes så de får varige men, de må flytte for å komme seg unna de verste bøllene, de kan på ingen måte vise at de er jøder ved å f.eks bruke det religiøse plagget kippa. Det mest skremmende var kanskje uttalelsene til 4 norske lærere, som ikke våget å stå frem med navn, som fortalte hvordan Hitler ble hyllet, hvordan man lo av Holocaust, brukte jøde som skjellsord, og hevdet man var pålagt å drepe jøder i henhold til Koranen.

Dette stemmer for øvrig godt med det Ayaan Hirsi Ali forteller. Det verste skjellsordet de hadde i Somalia, der hun vokste opp, var jøde. Hun visste ikke hva «jøde» var, bare at det var noe forferdelig, så hun ble ganske forundret første gang hun møtte en jøde, og oppdaget at det var jo bare et vanlig menneske som henne selv. Det var først da hun kom til Europa hun fikk høre om jødeforfølgelsen som utryddet ca 6 millioner jøder.

Vi kan ikke for andre gang på 70 år la jødene i stikken. Eller er det ikke akkurat det vi legger opp til når vi ikke reagerer med massivt raseri og forferdelse overfor det som nå skjer?
Skal vi bare sitte med hendene i fanget denne gangen og?
I fjor ble det ropt «død over jødene» i Oslos gater, det ble ikke noe oppstyr av det.
Hva sier de såkalte «antirasistene»?

De vet om det, de ser bare en annen vei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar