Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.onsdag 24. mars 2010

Den ubehagelige og flytende sannheten.

Som jeg har vært inne på i det siste, vi har et problem i Europa, som vi ikke liker å snakke om. I landet hvor vi foretrekker å være politisk korrekte, til Dovre faller, hvor sannheten vedtaes, det er nok best sånn, er det få journalister med ryggrad, og pressen er sterkt politisk styrt, av den politiske venstresiden. Selv Aftenpostens redaktør er nå en gammel Akp-ml-er, mange av avisens journalister stammer fra lignende miljø.

Da sier det seg selv at man ikke klarer å forholde seg objektiv til sakene man skal presentere, man er tross alt bare mennesker, de er aldri objektive, uansett hva de selv måtte tro om det. Da er sterk politisk slagside med på å påvirke nyhetene og "sannheten" i beklagelig stor grad.

Det finnes likevel noen med ryggrad. Dene ene er Tormod Strand, som våger å gå sine egne veier, og sikkert får en del pepper for det, den andre er Kokkvold, som var en av få som kunne gå med hevet hode etter saken med karikaturtegningene.

Han har skrevet en bra oppsummering over situasjonen i dagens Europa, anbefaler å lese den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar