Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.søndag 21. mars 2010

Hvordan gikk det med jødehatet?

Det gikk som det måtte gå, akkurat som forventet, etter avsløringene om utbredt jødehat blant muslimske skole-elever i Oslo-skolene.
Det ble ingen voldsomme demonstrasjoner, man gikk ikke mann av huse for å ta avstand fra dette, drosjene kjørte som de pleier.

Kunnskapministeren vår, Kristin Halvorsen, (som deltok i demonstrasjonen side ved side med demonstranter som ropte «død over jødene» i fjor) driver avledningsmanøvre i stor stil, dette er et norsk problem, dette er bare det man kaller mobbing, her skal man ikke se sammenhenger, litt mer fossroing nå, så legges problemet dødt, og man kan komme seg videre og håpe folket glemmer dette og. Og det gjør de nok.For ikke bare jøder hetses, muslimer hetses og, må vite. Hevdes det. Men gjør de det? Og kan dette egentlig sammenlignes? Jøder hetses ikke på bakgrunn av sin tro, jøde er ikke utelukkende knyttet til religion, men til etnisk opphav. Det var ikke jødedommen Hitler hadde et anstrengt forhold til, det var «rasen» jøder han ønsket å utrydde, hadde man jødisk blod i årene skulle man taes, uavhengig av hvilken tro man forholdt seg til.
Man har ikke muslimsk blod i sine årer, ikke kristent heller, selv om det i eventyrene snakkes om kristenmannblod. Å kritisere islam på grunn av hva denne ideologien står for og hva dens tilhengere mener, er veldig langt i fra det samme som å hate jøder, fordi de har jødisk blod.

Man snakker om rasisme mot muslimer, dette er en avledning fra hva rasisme faktisk er, ens etniske opphav kan man ikke velge, og skal man selvsagt ikke dømmes for, noe annet er det hvilken ideologi man velger som sin rettesnor i livet.
Det er trosfrihet, og det er frihet til å mene hva man vil, men det er ikke frihet fra å måtte stå til rette for sine valg, det er ikke frihet fra kritikk mot ideologier og religioner.
Man er født indianer, same, sigøyner og jøde, man kan velge å være kristen, muslim, buddhist osv. Man kan konvertere til jødedommen, men man kan ikke konvertere til etnisk jøde like lite som man kan konvertere til same.

Jødedommens hellige by er Jerusalem, og deres hellige land er Israel. Men dette er ikke alt, Israel er også jødenes eneste fristed på jorden. Det er det eneste landet hvor jøder er i flertall og bestemmer, men det er et sekulært land, det er ikke religionen som styrer. Man skulle kunne ønske at det ikke var nødvendig, men dessverre er det det, historien viser det, jødene MÅ ha et fristed. De må ha et sted de kan rømme til, for de er stadig blitt forfulgt, tidenes mest groteske jødeforfølgelse skjedde for ca 70 år siden, men vi har lite lært, vi er der igjen. Jøder rømmer nå altså landet, og Europa, for å komme til et sted de enn så lenge ikke forfølges, så lenge de ennå er i flertall i sitt eget land.

Muslimene har også sine hellige steder, men mye vil ha mer. Muslimenes hellige by er Mekka. Det mange kanskje ikke vet er at Mekka er forbudt område for ikke-muslimer. Mens muslimer kan stå og kaste stein på jøder som ber ved klagemuren, restene av Jerusalems tempel, kan altså ikke ikke-muslimer engang komme inn i Mekka. Medina er også en hellig by for muslimer. Men de er ikke fornøyde med det.
Den siste uken er det kommet frem at det selges hatlitteratur om jøder i bokhandelen til en Oslo-moske', det samme er kjent fra London, hvor slik litteratur er utbredt.I den forbindelse uttaler Basim Ghozlan, forstander i moskeen til det muslimske forbundet, noe om Jerusalem. Han hevder at Jerusalem er en av islams helligste byer, hvor ingen jøder bør bo. «Dette er en by for muslimer, på linje med Mekka og Medina» «Vi vil ikke at jøder som flytter til Palestina (som de kaller området der Israel befinner seg)skal like seg i landet og slå seg ned der.» Han har ellers støttet selvmordsaksjoner med sivile jøder som mål.

Så jøder bør optimalt sett ikke bo i sin hellige by, for også den bør fortrinnsvis forbeholdes muslimer og bare dem. Det kan jo nevnes at det i Israel bor over en million muslimer som israelske statborgere, hadde jødene i Israel levd etter samme tenkemåte som muslimer i Saudi-Arabia så hadde disse blitt forvist.

Muslimske skoleelever som hetser jøder, sier bla dette: "Det står i Koranen at du skal ta livet av jøder, alle riktige muslimer hater jøder. Jøder skal drepes hvis de kommer hit til denne skolen"

Kanskje på tide at man begynner å undersøke hva som er den virkelige bakgrunnen til jødehatet? Lese Koranen kanskje? Er det et «norsk» problem? Bør man respektere andres tro, uansett hva den innebærer av hets mot folkegrupper?
Hva om man snur det på hodet, hva om det var muslimer som ble omtalt på denne måten, hadde SOS-rasisme (svindelorganisasjon som er et skalkeskjul for kommunistene i Tjen folket) og antirasistisk senter kanskje våknet da?

Det hadde de nok, men jødene har de ikke medynk med. De kan kalle seg antirasister til de blir blå i trynet, men de har INGEN troverdighet.
For det er de "svake" gruppene de har sympati med, de som truer med vold og drap om de ikke får det som de vil. Jødene truer ingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar