Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.søndag 10. juli 2011

Heia brann!

Jeg må si jeg er skuffet over utviklingen på bilfronten. All denne fancy elektronikken ser ut til å være en gedigen sikkerhetsrisiko, man skulle trodd ting gikk i retning av bedre og tryggere biler, men hvordan kan det da ha seg at man gang på gang leser om biler som står i lys lue, gjerne mange på en gang, side ved side?

Hva ER egentlig dette, er man ikke i stand til å lage biler i 2011 som ikke tar fyr sånn helt av seg selv, mens de står pent og pyntelig parkert og eierne aner fred og ingen fare?

Virker ikke sånn nei. I går kunne man lese at så mye som 14 biler plutselig stod i full fyr i Groruddalen i Oslo. Tidligere i år har det vært flere bilbranner, merkelig nok i noenlunde samme område, nemlig Groruddalen i Oslo. Kan det være en bilmekaniker i området som ikke gjør jobben sin tro??I begynnelsen av mai brant det 5 biler på Haugerud og 2 på Ulven.
I begynnelsen av juni brant det noen biler på Tøyen.

I begynnelsen av juni var det også to episoder med bilbranner på Galgeberg.

Vi husker jo situasjonen i Sverige før valget i Norge i 2009, hvor det var nesten daglige bilbranner og steinkasting mot politiet, og hvordan situasjonen konsekvent ble tiet ihjel i norsk media.

For ikke å snakke om alle skolene som brenner i Sverige årlig, det brenner en skole i Sverige DAGLIG! Over 4 branner i uken er påsatt. Men det er visst bare noe som skjer, man skjønner ikke hvorfor det skjer. Merkelige greier i grunn.

Jeg har skrevet om situasjonen i Sverige før, og nå ser det ut som vi er i ferd med å bevege oss i samme retning, og vi skjønner selvsagt heller ingenting. Er man rett og slett bare fryktelig uheldig, eller er det feil valg av materialer som kan være grunnen tro? Selvantennelige skolebøker, kan det ligge der? Skoler i stein hadde kanskje gjort seg bedre?

Men vi er nok bare i den spede startgropen enn så lenge. På nyttårsaften i Frankrike brant det intet mindre enn 1137 biler. Og i Frankrike er man nok strålende fornøyd, for dette var faktisk en nedgang på 10, fra året før..

Berikelse folkens, det er det det kalles. Multikultur, svære greier i grunn. Tenk alt vi hadde gått glipp av om ikke vår omtenksomme regjering hadde vedtatt over hodene på oss at dette er bra for oss. Tenk hvor kjedelig, fredelig og traust vi hadde hatt det.

Takk og lov for at noen tenker for oss!!

Det er krig, noen kriger mot oss, men vi vil ikke se det.

2 kommentarer:

 1. Dette var et bra innlegg, men jeg kommenterer av andre grunner.
  Jeg leste nettopp gjennom en av linkene dine:
  "Hvor galt er det å vite hvem som vil bli i Norge?" http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=34&tekstid=4671

  Og da kom jeg på en pakistaner jeg snakket med som fortalte at han hadde to pass: det var to års forskjell på alderen hans i passene...

  SvarSlett
 2. Ja det forundrer meg ikke.. Han er neppe alene om det. For ikke å snakke om alle de papirene som er "mistet", er nok ofte mer enn to år feil der, som med de mange "mindreårige" asylsøkerne.

  SvarSlett