Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.torsdag 14. juli 2011

Multikulturens bakside.

Der er neppe noen hemmelighet at min begeistring for multikulturen (det vil i praksis si islams kulturelle påvirking av samfunnet vårt) på en skala fra 0 til 10 vil ende på -3, og daglig får man små drypp som bekrefter at skepsisen er velbegrunnet.

Stadig skyves grensene, stadig er det noe nytt, noe man aldri ville tenkt at kunne komme til å bli et problem i et sivilisert samfunn, som plutselig fremstår som den mest absurde men likefullt sanne virkelighet.

For en tid tilbake gjaldt det et bilde kalt «Boken», som ble hengt opp på Universitetet i Bergen. Et sted for opplyste mennesker i vitenskapens ånd. Trodde man. Men dengang ei. For også her var man belemret med «kulturer». Kulturer, representert ved deres menneskelige utsendinger, som så sitt snitt til å bli krenket, antagelig mest av prinsipp, noe skal man da fylle tiden sin med. 
Det er deres privilegium å bli krenket, det er vårt å krenke, skamme oss, beklage, og være tolerant for deres velutviklede krenkethet.

Dette er det fryktelige bildet:
Er det rart man reagerer? En bok plassert på en trusekledd damerumpe, det er ikke til å tro!

Bildet ble stadig vekk tildekket, før det til slutt ble flyttet, for ikke å krenke gjesteforelesere med sarte sinn og begredelig kvinnesyn. Dette skjer altså på et norsk universitet, i det herrens år 2011.
Så kan man spørre seg hva et norsk universitet skal med gjesteforelesere som lever i middelalderen, har de egentlig noe å tilføre oss? Vil tapet bli større enn gevinsten om de holdt seg unna? Burde man kanskje be de edle herrer om å pakke sin snippeske og trekke hjemover om kunsten ikke passer?

Nylig leste jeg at en kvinne i England ble bedt om å forlate et offentlig bygg da hun prøvde å amme sitt barn. For bygget var «multikulturelt» må vite, og ammingen kunne opprøre muslimske brukere. 

Ja så la de bli opprørte da! 

Det opprører meg, det opprører mødrene, og sist men ikke minst opprører det de sultne barna at de ikke får mat, så for pokker, hvor langt skal man tøye dette hersens muslim-føler-seg-krenket-for-alt-mellom-himmel-og-jord-buhu-våset, skjønner ikke folk at det finnes ikke grenser for hvor langt man vil dra det om vi ikke setter ned foten snart?

Am i vei! I min ungdom solte man seg toppløs på strender og i parker, når sluttet man med det, er det ikke på tide å begynne igjen for å vise hvor skapet faktisk har stått rimelig lenge?

Så har man det diskriminerende på slaktefronten.
Vi hører av og til om halal-slakting på norske slakterier. Eller hører og hører, noen av oss vet at det skjer, men det snakkes ikke så mye om det. For å være på den sikre siden så slakter man enkelte steder alt kjøttet halal, det blir liksom så mye enklere sånn. Men ingen spør meg om det er greit for meg, det er det nemlig ikke. Jeg NEKTER å spise kjøtt fra dyr som er pint ihjel i en liksomguds ånd, mens en imam står og priser den samme avguden mens piningen foregår. Det krenker meg som person å vite at jeg kanskje har spist eller blir servert kjøtt som dette. 
Et flymatselskap forslo også for «enkelthets» skyld å servere alle passasjeren halal-mat, for det gjør jo ikke noe for de andre (oss ja) å spise dette. Jo det gjør det faktisk, og ikke bare litt heller.

Trønderkylling søker nå etter en halal-slakter. Diskriminerende etter mine begreper å søke etter en person med et spesielt livssyn, antagelig også kjønn, kvinner en neppe gode nok for denne viktige jobben. Hvorfor skal ikke jeg kunne søke og få denne jobben, om jeg (Gud forby) måtte ønske det? Skal det bli sånn i fremtiden at for å få jobb på slakteri må man være muslim, det blir jo mye enklere sånn, for de kan jo gjøre alt, mens vi urene og fordervede må holde oss unna kjøttet til herrefolket.
Det er også ting som tyder på at Trønderkylling har drevet med halal-slakting før dette, det står en arabisk tekst på pakkene deres, nemlig halal. 
Så spiser du trønderkylling spiser du halal, anbefaler altså at du slutter med det.

Reinslakteriet Aage Pedersen (som forhåpentligvis ikke vet hva han driver med) søker etter halaslakter da han har tenkt å tilby halal-slaktet rein.

Da handler vi ikke hos han heller, man har da prinsipper!

Allerede i 2005 kunne man lese at umerket halal-kjøtt selges i stor stil fra norske slakteri til norske forbrukere.

«Grunnen er ren logistikk, bedriftsøkonomi ligger bak. Det er billigere å halal-slakte alle dyrene enn bare noen få. Flere slakteri innrømmer at de har begynt å halal-slakte alt kjøttet fordi det er mest praktisk.
- Jeg står for det som jeg har skrevet i kronikken og viser til den, sier Stubberud til Dagbladet.no. Han ønsker ikke å kommentere utspillet nærmere nå.
Stubberud er opptatt av er det han kaller en «snik-islamisering».
Gildes anlegg på Gol velsigner ifølge Stubberud alle dyrene på muslimsk vis. Her slaktes rundt 110 000 sauer årlig, men bare 13 prosent går til halal-markedet.
Resten av halal-kjøttet selges til ikke-muslimske forbrukere, og det merkes ikke med halal-kjøtt. Det er for å spare penger på sortering man gjør dette.
Norske slakterier og de norske matvarekjedene står bak en snik-islamisering av det norske matfatet ved at vi får halal-produkter vi ikke har bedt om. Bak vår rygg har slakteriene derfor laget en ordning hvor enhver som kjøper en kylling eller et lam i Norge, uten å vite det risikerer å spise halal-mat, skriver Stubberud.»


Er dette greit for deg?

Det er ikke greit for meg, av prinsipp, i forakt for den menneskefiendtlige ideologien som ligger bak, og sist men ikke minst i sympati med dyrene, nekter jeg å akseptere dette.
Kjøttet smaker nok likt ja, men man har da prinsipper!

Har man ikke?6 kommentarer:

 1. Ibn Khaldun sa: "hvor araberne kommer, dør sivilisasjon" . Dermed kan jeg si hvor Islam kommer sivilisasjonen dør fordi islam og arabisk er utskiftbare med hverandre.

  Jeg takker deg for alle den støtten jeg fikk av deg, og ønsker deg en god sommer.

  SvarSlett
 2. Ja mange har erfart at islam ikke bringer noe godt med seg, tvert imot.

  Takk for at du gjorde meg oppmerksom på berbernes situasjon, noe jeg ikke ante noe om fra før.

  God sommer til deg og! :-)

  SvarSlett
 3. Takk til dere begge to for gode innlegg og blogger :)

  SvarSlett
 4. Den må vel sies at dyrene etter norsk lov ikke skal lide ekstra smerte dermed må slakteriene bedøve dyrene før de kan slaktes på hala måten...

  SvarSlett
 5. Alle disse enkeltsakene som mange vil kunne avfeiene med "Det er vel ikke så farlig det, vel?", "Bare en filleting", og lignende Detgårsegtil-bemerkninger, blir særlig betydelige når alle tas med i oppsummeringen. Svaret med to streker under, blir 'Sharia'.

  Er det ikke på tide å spørre dem som avfeier enkeltsakene, om hva de synes er særlig bra med sharia, og hvorfor de foretrekker sharia fremfor et fritt samfunn slik vi har vært vant med i Norge inntil nylig?

  Skjønner de ikke tegningen?

  Har de latt seg manipulere av politikere, aviser og statsbetalte synsere?

  Har mangelfull historieundervisning i utgangspunktet satt begrensningen? Kjenner folk til hvordan islam oppsto og ekspanderte?

  Brukes skolen som et middel til å holde folk i uvitenhet, for bedre å kunne skrive den politisk korrekte historieforståelsen inn i deres sinn som på fullstendig blanke ark?

  SvarSlett
 6. Nei alle disse enkeltsakene skal ikke summeres, og de som hevder at islam er en fredelig religion som ikke inspirerer til vold har ikke satt seg inn i den, det er helt tydelig. Er det en ting de nå forhatte islamkritikerne faktisk har gjort, så er det jo nettopp det som kjennetegner dem at de har satt seg inn i islam, det er ikke det nedlatende begrepet fremmedfrykt som er årsaken, det er fakta og kunnskap om hva som driver islam. Islam ble spredt med sverdet, det var jo nettopp derfor spredningen ble så effektiv og så alvorlig for de rammede. Dør man i islams navn når man dreper vanntro får man belønning i himmelen, det er nettopp drivkraften for mange selvmordsbombere og martyrer at de sikrer seg selv evig liv.

  Skolen legger frem et svært mildt syn på islam, det har jeg selv lest i mine barns skolebøker. Og det kommer de nok til å fortsette med uansett hvor mange terroraksjoner islams tilhengere vil utføre, mens en person som kan "knyttes" til andre, drar en hel haug med seriøse, fredelige mennesker langt ned i gjørmen. Da er det ikke lenger en enkeltsak, og at man ikke skal stigmatisere er ikke tema.

  Sånn vil vi ha det i disse dager, og ingen skal få si imot, for da er man en av "dem"

  SvarSlett