Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.onsdag 20. juli 2011

Nye trender - litt nykultur er vel ikke å forakte?

Årets nye trend, som virkelig har slått an, ser ut til å være voldtekt av fremmede kvinner, helst i hjelpeløs tilstand og fortrinnsvis svært unge.

Nå er det ikke de trauste, trege, norske menn som står bak denne trenden, vi er nå heller sjelden trendsettere her til lands, selvsagt er dette noe vi har importert, ett av de mange nye, flotte kulturelle innslag vi er blitt beriket med de senere år.

Det tar tid å venne seg til alt dette nye, og både norske kvinner og menn er så langt ganske negative til det nye tidsfordrivet, men vi er på gli. Blant annet diskuteres det høylytt om det er feigt eller fullt forståelig at sikkerhetsvaktene ved Stortinget ikke syntes det var deres plikt å gripe inn mot det de så var et alvorlig overgrep mot en kvinne i tydelig hjelpeløs tilstand. De ringte politiet, men de var så travelt opptatt med å bevokte et sommerstengt Storting, at de valgte å vente til politiet kom, uten å selv ta affære.

Sånn er det altså blitt i vårt land. Ikke bare er kvinner fritt vilt i vår hovedstad, og andre steder for så vidt, våre arme riddere som kunne forsvart oss mot overgrep, våger ikke å gripe inn, eller mener at det er ikke deres sak, deres ansvar.

Er det ikke alles ansvar å hjelpe et menneske i nød? Hvor vanskelig kan det egentlig være for voksne menn, ja i flertall, med ansvar for sikkerhet, det er faktisk deres yrke, å hjelpe en kvinne i nød?

Et annet absurd utslag av årets sommerhit er diskusjonen om det er fornuftig eller ei å anbefale norske jenter å ikke drikke seg fra sans og samling, for så å prøve å bevege seg, alene, gjennom mørke bakgater og parker i nattens mulm og mørke for å komme seg hjem.
Det er det nivået man legger seg på. Uff disse voldtektene, vi må få en slutt på dem altså. La oss diskutere for og imot om det er nedverdigende å forvente at kvinner ikke oppfører seg sånn eller sånn, la oss rope på mer politi, men la oss FOR GUDS SKYLD, ikke komme inn på det virkelig alvorlige i problemet, det at det i så godt som alle disse overfallsvoldtektene er menn av utenlandsk opprinnelse, som det så korrekt kalles, som er gjerningsmennene. På godt norsk, menn fra kulturer som har et svært undertrykkende kvinnesyn, på statistisk norsk, menn fra muslimske land som Somalia, Irak osv.

Hva kan vi vel gjøre med dette? Kan man stoppe innvandring fra nevnte land? Er vi virkelig forpliktet til å slippe inn hvem som helst i dette landet, slippe løs hvem som helst i dette landet, eller hvorfor virker det sånn?
Hvem er så dum at de tror at dette er noe som vil avta, eller stoppe, og ikke eskalere til vi ikke lenger har noen som helst kontroll? Og ikke bare må advare våre døtre mot å drikke seg snydens og vandre ensom og lettkledd hjem alene i mørket, men faktisk mot å bevege seg utendørs, på opplyste og befolkede steder, dag som natt, alene, eller sammen med venninner?

Hvorfor er det ingen som snakker om elefanten i rommet?

Feige presse, feige politikere, alle vet, og alle tier. Bortforklaringer, brannslukking, men ingen tiltak som monner. Ikke stengte grenser, ikke utsendelser av kriminelle, det treneres av selveste myndighetene, og ikke internering av asylsøkere med ukjent identitet.

Og snart, ikke frie kvinner, ikke frihet for kvinner til å bevege seg trygt rundt, hvilket samfunn er det da man har skapt?

Jeg spør «feministene» atter en gang, var det virkelig dette dere ville?

4 kommentarer:

 1. Ja, nå har feministene fått det som de vil. Det er fargerikt og fredelig i Oslo :)

  SvarSlett
 2. Antagelig dysleksivarianten av farerikt og forferdelig... ;-)

  SvarSlett
 3. En kommentar: Vi ønsket å bli respektert. Dit kom vi aldri og de muslimske mørkemenn har bidratt til at kampen om dette må startes fra scratch. Sidsel

  SvarSlett
 4. Temaet er ubestridelig høyst seriøst, men det forhindrer ikke at man må ha litt galgenhumor!

  (Litt ut på vidvanke et øyeblikk..Galgenhumor, Galgeberg, Åkebergveien, Politihuset, moske i Åkebergveien... Eller i en annen rekkefølge, med siste stopp på Galgeberg..?)

  Det jeg egentlig ville si, var at jeg liker innledningen din! Befriende lett skrevet, med den alvorlige undertonen som temaet inngir:-)

  Trauste nordmenn

  "Det tar tid å venne seg til alt dette nye, og både norske kvinner og menn er så langt ganske negative til det nye tidsfordrivet, men vi er på gli. "

  :-)

  SvarSlett