Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.tirsdag 12. april 2011

Jeg velger meg.....

april, mai, juni, juli, august.... og kanskje september.

Det er definitivt vår!
Det er den gode tiden av året, den tiden jeg liker. Solen våger seg stadig mer frem, og varmer litt når den er i humør til det gjør den jammen også.

Søndag var en nydelig dag, med fjelltur og avslapping på terrassen. Fikk montert utebordet også, og fikk selvsagt kjeft dagen etter fordi umbrakonøklene ennå lå igjen på stuebordet, noen hevder at grunnen til at det blir rot er at ting ikke blir lagt på plass....vel, de har kanskje rett i det...

Jeg er begynt å virre rundt i skogen på jakt etter poster til turorienteringen, og som alltid har stignomene vært der før meg og leder meg på ville veier. Vel, vel, tradisjoner er jo ikke til for å brytes heller.

Hva annet kan man si enn at det er NÅ det begynner.
Livet er herlig og våren er her, det beste halvåret ligger foran oss, og JEG er i alle fall glad for det!

Hadde jeg vært et dyr ville jeg vært en bjørn, tenk å våkne nå, uthvilt etter en lang deilig søvn, og slippe den lange, kalde, mørke perioden.

Nyt våren, det skal jeg!


2 kommentarer:

  1. Wow, du er heldig!
    Vi hadde faktisk planer om en tur vi og, satt og sjekket mulighetene tidligere i år, men det ble litt dyrt og litt vanskelig å få til.

    Men lysten er definitivt til stede, jeg håper virkelig å ta en tur en gang.

    Kos deg, de jeg kjenner som har vært der (og som reiser stadig vekk tilbake) skryter veldig over landet og folket. :-)

    SvarSlett