Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.søndag 24. april 2011

Fascister på utmarsj.

Mine favoritter har visst vært på farten igjen.Gjengen med store sko, latterlige frisyrer og stygge klær, meningspolitiet i egne høye personer, de som mener de har rett til å ty til vold mot personer de misliker, har angrepet og skadet ett av sine hatobjekter.
Og kjære vene, mannen er jo innvandrer, da er det vel rasisme Blitz driver med for tiden, godt hjulpet av SOS-rasisme som har hengt opp plakater med bilder av mannen hvor de hevder han er nazist, og indirekte oppfordrer til å ta ham, eller?

En mann som er definert som nazist, blir altså banket opp på gaten i Norge. For sine påståtte meninger og dårlige venner..
Jeg vil på ingen måte forsvare nazisme, men i likhet med alle andre forskrudde meninger, ideologier og religioner, som vi dessverre overdynges av i disse tider, så er det faktisk enn så lenge tillatt å mene og tro hva man vil i dette landet. Det at noen setter seg på sin høye hest, eller det passer kanskje bedre med esel i denne sammenheng, og mener at de faktisk kan ty til fysiske avstraffelser av en person pga. antatte politiske meninger, hører på ingen måte hjemme i et demokrati.

Blitzerne er vår tids fascister, de er villige til å ty til vold mot personer de ikke liker, er det snart på tide å sette foten ned for denne håpløse bermen som antagelig stort sett lever på våre surt betalte skattepenger og la de fø seg selv ved å kanskje jobbe litt,  så de kan bruke tiden sin til litt annet enn å lage bråk og bedrive hærverk og ødelegge samfunnet?

Vi skal bekjempe nazismen, men ikke på blitzernes måte. For det vi da vil ende opp med er ikke hakket bedre enn det vi bekjemper. Og hvem blir de neste de føler de kan banke de syke meningene sine inn i?

4 kommentarer:

 1. B, denne innvandreren hadde hvit hud. DEM er det helt ok for "antirasistene" å banke opp.

  Og du har helt rett: Blitzerne er samfunnets bunnslam. Arbeidssky tapere som sitter på Blitzhuset hele dagen og drikker kaffe mens de tekster mamma for at hun skal sende mer penger. Elsker vold og å lage kvalm, og unnskylder det å banke opp meningsmotstandere og steinkasting mot politiet med at de vil "gjøre verden til et bedre sted".
  Disse drittungene fortjener å bli kastet på gata uten penger eller husrom fra det offentlige, og kanskje ville de da fått på seg noen ordentlige klær, skaffet seg en jobb og blitt til en slags nytte for samfunnet.

  SvarSlett
 2. Glemte det med hudfargen helt, det er ikke lett å huske på alle disse rare reglene..

  Bortskjemt bunnslam ja, hva bidrar de med, hvilken unnskyldning har de for å leve dette livet, og hvem sponser dem?

  Og hvorfor går de ikke berserk når noen forsvarer drap på homofile eller at kvinner er laverestående vesen, nei da tusler de stille i dørene og ser en annen vei.

  Logikk er totalt fraværende i deres univers.

  SvarSlett
 3. De liker vel ikke homofile da, og at kvinner er laverestående, vet ikke men de høre vel hjemme på kjøkkenet og soverommet da vet du. "Kinder, kirche, küche" er vel det som gjelder i fascistiske kretser! Ikke noe som overasker, historien gjentar seg selv, bare innpakningen som endrer seg. Hirden her i dag byttet navn til Blitz, ikke noe mer merkverdig en som så !

  Spiralis

  SvarSlett
 4. Nei antagelig liker de ikke homofile og mener nok at kvinner hører hjemme nederst på rangstigen, og at de hater jøder vet vi jo fra før.

  Du har helt rett, dette er gjengen som ville vært de første til å havne i hirden, de ville gått i fremste rekke og ropt navnet til sin store leder, for dette er ikke en gjeng individualister, dette er en saueflokk.

  Synd de bare består av sorte får.

  SvarSlett