Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.fredag 29. april 2011

Besøk av Nissen?

Nissen over alle nisser, Yusuf al-Qaradawi er i følge enkelte nettaviser ventet til Norge.
O lykke!

Men nisse, stakkars nissen hvorfor skal han dras inn i dette, den snille mannen som kommer med gaver til barn og aldri har gjort noen fortred, nei det blir helt feil. Vi må ikke la oss ikke lure av at han er en gammel mann med skjegg, her snakker vi om ondskap i egen høye person.

Qaradawi er islamsk råd i Norge sitt åndelige overhode, dette er mannen de rådfører seg med i trosspørsmål, som om hva som er rette taktikken overfor homofile.
På spørsmål om de støttet dødsstraff for homofili klarte de ikke å svare avvisende på dette, de måtte rådføre seg med sunnimuslimenes «pave», Qaradawi, i egen høye person. Og vi vet jo hva han mener om dette, der er det ingen nåde, de skal dø for sin medfødte synd. Det var for øvrig samme mann UD sendte en norsk delegasjon på pilgrimsreise til etter striden om Muhammed-tegningene, for å be om tilgivelse for vår store og ekstremt krenkende synd. Og det gikk jo «bra» det kunne meldes tilbake fra den utsendte domprosten: ”opplevde å møte en person som var åpen, som ønsket dialog, og som ikke var noen ytterliggående så langt jeg kan se. Han var veldig tydelig på at han ønsket dialog og fred”. Hauge kunne også fortelle den gang at al-Qaradawi var fornøyd med den norske politiske håndteringen: ”al-Qaradawi ga tydelig uttrykk for at ytterligere tiltak fra norsk side ikke er nødvendig, etter at unnskyldningen nå er kommet. Han er fornøyd med den norske reaksjonen (…) Han har nå frafalt alle de krav han har hatt mot Norge.”

Selvsagt, vi underkastet oss jo, da fikk han det jo akkurat som han ville.

I god islamsk ånd mener Qaradawi også dette:

-en ektemann kan slå sin kone

-jenter kan gifte seg når de er ni år, så sant de er jomfruer og det skjer frivillig (unnskyld meg men: ha ha!!)

-kjønnslemlestelse av kvinner er helt greit

-Holocaust var en gudommelig straff overfor jødene

-han ønsker å dø som martyr mens han dreper jøder, han støtter angrep på sivile jøder

- og så var det de hersens homofile da, de skal man selvsagt utslette som seg hør og bør

I den muslimske verden sees mannen på som moderat!

Vår egen Basim Ghozlan, må vel si å ende opp relativt avkledd i full offentlighet når han mener at denne mannen bør komme til Norge for å gi råd til norske muslimer. Men frykt ikke, han kommer nok unna med dette også.

Men er Qaradawi hakkende gal, eller har han sin grunn til å si og mene det han gjør?

Nei mannen er neppe gal, han viser bare islams sanne ansikt, dette ER islam, dette er Muhammeds lover, sånn ville han ha det, dette har han skrevet om i skriftene sine, hvordan kan vi bli overrasket, vi har jo religionsfrihet, da har vi også meninger som dette å hanskes med. For slike meninger kommer man seg unna med ved å kamuflere det under det vide og omtrent altomfattende begrepet religion.

Så bare kom du Qaradawi. Kom og fortell om meningene dine, så alle kan høre dem.
Jeg vet hva du står for, jeg vet hva religionen din står for, men det er tydeligvis ennå mange andre som ikke har fått med seg det.

Som domprost Dag Olav Hauge, som kommer med dette gullkornet:
«- Han er en viktig person for grupper i den islamske verden, og også for noen i Norge. Som et fritt land bør vi være åpne for at også han kommer hit, dersom han kommer hit på en lovlig måte og ikke bryter med de reglene vi har satt, sier Hauge til Vårt Land.»

JADDA! At man er en viktig person for noen i Norge, når ble det grunn god nok for legitimering av noe som helst? Jeg kan komme med eksempler på en rekke personer som er viktig for noen i Norge, men som siviliserte mennesker ikke ville tatt i med en ildtang. Hva er det for en argumentasjon, stiller virkelig ikke den norske kirke større krav til domprostene deres sine logiske evner? Er ikke meningen til Qaradawi totalt ute og kjøre, etter norsk lov forsvar av forbrytelser man vil få tildels lange fengselsstraffer for, og burde ikke enhver som får anledning til å uttale seg om et eventuelt besøk av mannen i Norge benytte den gyldne muligheten til å påpeke det, klart og tydelig, og ikke i en bisetning?

Neida. Dialog, dialog, dialog. Her skal den gamle mannen komme til oss og se lyset, få lære om ytringsfrihet, og før man vet ordet av det er han nok frihetens og ytringsfrihetens fremste apostel.

Dream on!

Hvilken garanti har man for at det blir Qaradawi som vil endre mening om de viktige ting i livet etter dette?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar