Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.onsdag 27. april 2011

Multikultur, men ikke for meg...?

Det er med en viss vanntro man leser i dagens nettaviser at vår visepresident på Stortinget, SV-politiker og innvandrer selv, Akhtar Chaudry, synes det blir i overkant multikulturelt i sitt bo-område og sender derfor sin sønn til skole på andre siden av byen, hvor det er en mye større andel etnisk norske elever.

Det er ikke vanskelig å forstå at foreldre ønsker at ens barn skal gå på en skole hvor man faktisk kan lære seg norsk og ha medelever som snakker norsk, gå på en skole som ikke ligger nederst på listen over leseferdigheter, det som er det absurde her er at det er multikulturens fanebærer og store forsvarer SV sin representant det gjelder.

Ble det litt i overkant mye SV-politikk? Ble konsekvensene av drømmesamfunnet ikke helt som forventet?
Vil dette få konsekvenser for SV sin velvillige slipp-inn-i-landet-kreti-og pleti-og-still-ikke-kritiske-spørsmål-for-det er-synd- på-alle-i-hele-verden-og-vi kan-redde-alle-selv-om-de-er-kriminelle-lykkejegere-politikk.

Neppe. Man sørger for seg og sine, de andre kan seile sin egen sjø.
I god AP og SV ånd tar politikere som Jonas Gahr Støre, Erik Solheim og Akhtar Chaudry sine barn vekk fra skolen de normalt skulle gått på, fordi det er for mange innvandrere der.

Men alle de andre, de kan nyte konsekvensene politikerne har påført dem, og kose seg med fremmede kulturer, språkproblemer, konflikter og hets mot jøder, homofile og jenter, som seg hør og bør.

Kanskje ikke så rart at SV nærmer seg sperregrensen?

Litt betenkt..? Ikke så rart det nei.

4 kommentarer:

 1. Ingenting overraskende eller nytt i dette. Slik er det ikke bare i Norge, men overalt i Europa: I Storbritannia, Danmark, Nederland og Østerrike har vi politikere som (typisk nok) tilhører de mest innvandrervennlige partiene, men sender ungene sine til en eller annen fin privatskole hvor fremmedkulturen er helt fraværende, når ungene faktisk skulle gått på den "berikede" nærskolen.

  Men det er som du sier, man sørger for seg og sine, og da kaster man gjerne det man påstår er sine prinsipper over bord om det ikke gagner en selv. Men det blir jo som sagt ekstra ironisk når det er politikere fra SV som gjør det, etter at de har jobbet SÅ hardt for at vi skal få disse tilstandene. Men oppsiktsvekkende er det ikke.

  SvarSlett
 2. Det som er så irriterende er at de kommer seg unna med det. Tenk om vi kunne hatt et snev av en kritisk presse, som kunne kjørt disse hyklerne som står og taler varmt om noe de ikke har noen planer om selv å bli en del av.

  Sukk, sukk og dobbeltsukk, man blir så provosert over alle idiotene som virrer rundt omring og som har makt og som misbruker den.

  SvarSlett
 3. Frit etter G. Orwell;

  " Alle dyr er like, men noen er likere enn andre!"

  Så sant som det er sagt !

  Spiralis

  SvarSlett
 4. Det vet vel Spiralis alt om! ;-)

  SvarSlett