Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.torsdag 18. februar 2010

En spade.

Denne uken var det nok en del nordmenn som satte kaffen i halsen, da de hørte uttalelser som forsvarte drap på homofile, på norsk jord.
Vel, jeg gjorde ikke det. En ting er at jeg ikke drikker kaffe, en annen ting er at dette er jo ikke noe nytt, det er ikke første gang dette kommer opp, det er bare første gang pressen reagerer så kraftig, kanskje fordi det sies så tydelig, og kanskje fordi det nå er Dagbladet som er havnet i trøbbel.

Da islamsk råd i Norge ( som representerer ca 60 000 muslimer i Norge) i 2007 fikk spørsmål om deres syn på dødsstraff for homofili kunne de ikke svare, de måtte rådføre seg med "det europeiske rådet for fatwa", og de har ennå ikke kommet med noe svar.. 3 år seinere.
Hvor vanskelig kan det være å ta avstand til drap på uskyldige mennesker?
De samme personene har ingen problemer med å ta avstand til tegninger.

Sier man ikke klart og tydelig nei til drap på uskyldige mennesker, sier man i prinsippet ja.
Med tanke på at "det europeiske rådet for fatwa" ledes av godgutten og jødehateren Yusuf al-Qaradawi, som hyller Holocaust og ønsker å fortsette der Hitler slapp, er det vel ingen grunn til å tro at svaret angående dødsstraff for homofili blir nei heller.

Det var for øvrig denne mannen vi sendte en delegasjon avgårde til for å unnskylde oss, etter karikaturstriden i 2006.
Han kommer gjerne med hyggelige uttalelser som denne:
" Gjennom historien har Allah sendt folk til jødene for å straffe dem for deres korrupsjon. Den siste straffen ble iverksatt av Hitler. Gjennom alt det han gjorde mot dem, selv om de (jødene) har overdrevet denne saken, klarte han å sette dem på plass. Dette var himmelsk straff for dem. Ved Allahs vilje; neste gang vil det skje gjennom de troendes (muslimenes) hender."


I Tromsø sliter de med det samme i dag angående homofili. Siden en "foretningsmann fra Saudi-Arabia" skal sponse bygging av moske i Tromsø med 20 millioner, kan det nok være en smule vanskelig å si nei til islams påbud om steining av mennesker for "forbrytelser" som homofili, frafall fra religion, utroskap, rett og slett det å leve sitt eget liv og tenke selv, når dette er lovene de lever etter i sponsorens elendige hjemland.

Av og til må man kalle en spade for en spade og en drittsekk for en drittsekk.
Noen sier det bedre enn andre, denne er virkelig verdt å lese: DET FINNES SÅ AVGJORT ET VI OG ET DE!

2 kommentarer:

  1. Det er skremmende det som skjer... Leser ikkje muslimene Document.no? Såg ingen mot-innlegg på "DET FINNES SÅ AVGJORT ET VI OG ET DE!", enda det var mykje der å forsvare for muslimene...
    Ein skal ikkje gre alle under samme kam..men klart at det lett blir til at hatet blir retta mot alle muslimer, når mange av dei står fram som terrorister i ord og handling.

    SvarSlett
  2. Det var ikke ment til alle muslimer, det var ment til de som støtter grusomheter som drap på mennesker for å selv velge hvem man vil elske, og hva man vil tro, eller de som støtter blind og tilfeldig terror. Selvsagt skal ikke alle gres under samme kam, men samtidig er det viktig å tenke på at det å være muslim er ikke noe man er født som, det er faktisk noe man selv velger å være. Ser man at troen man oppdras til ikke er noe man kan stå for, står man fritt til å skifte tro, i alle fall i Norge, ennå. I noen land er det dødsstraff for det og.

    SvarSlett