Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.mandag 16. mai 2011

Hvorfor må alt pipe?Min yngste datter ga meg klar beskjed om at nå måtte jeg skrive om noe morsomt på bloggen min, som Grand prix, eller katten vår eller noe i den dur.

Grand prix har jeg vel ikke mye morsomt å si om, spør du meg er det mer en tragedie, dog med visse komiske innslag, men de er vel helst ufrivillig komisk, så det teller kanskje ikke. Jeg likte ikke Stella sin sang, og jeg likte vel ikke noen av de andre sangene heller, det jeg hørte av dem, med et halvt øre. For å være ærlig så kommer dette konseptet langt ned på listen av hva som interesserer meg, og nå har jeg allerede nevnt det i hele to blogginnlegg, så nå er strengt tatt grensen for lengst overskredet.

Katten har jeg skrevet om før, lite er nytt under stolen der, hun spiser, hun går ut, hun kommer inn, hun spiser, man skjønner tegningen. Innimellom sover hun, klorer på møbler, røyter iherdig, og står og skriker under soveromsvinduet vårt i 4-5 tiden om natten og vil inn, eller står og skriker ved soveromsdøren vår i 4-5 tiden om natten og vil ha kos, mens hun spiser sin nattmat, og så, kanskje... vil ut. Feit som hun er har hun en praktfull dinglende hengemage, men hun lar seg på ingen måte affisere av det, selvtilliten er på topp, og arrogansen likeså.

Men jeg skulle skrive om ting som piper. Hva er det med folk som finner opp ting i våre dager?
I går var vi på besøk hos noen med nytt hus, og jeg fikk blant annet presentert induksjonstoppen deres. Jeg har jo sett denslags før, og irritert meg grenseløst over den idiotiske pipingen som kom hver gang man trykket effekten opp eller ned. Jeg spurte om denne også var sånn, og joda det var den, hver gang man ønsker å få temperaturen litt opp eller ned så etterfølges begivenheten av et hissig pip. Praktfullt!
Jeg kan jo skjønne det i bilen, når man kjører av gårde uten bilbelte at man skal drives såpass til vannvidd av piping at man tar på seg selen i rein frustrasjon for å slippe pipingen, men hvorfor må man belemres med disse ulydene når man står fredelig inne på sitt eget kjøkken og lager mat?

Brødbakemaskinen er akkurat på samme måte. Skal man bake seg et brød i fred og fordragelighet er det så mye ilter piping før man kommer til saken at man er i ferd med å gi opp i forsøket.
Hvilken sadist er det man har ansatt for å utvikle nye husholdningsapparater som har denne forkjærligheten for stygge pipelyder?

En som aldri bruker dem selv antagelig.

Og før jeg glemmer det, ha en strående 17.mai, med eller uten regn!!
Personlig er jeg blikkbokskastansvarlig i morgen og går til oppgaven med stort alvor og pågangsmot. 
Her blir det bøy og tøy!
Dette er for øvrig dagen det er lov å være nasjonalistisk, nyt den mens du kan!2 kommentarer:

 1. Nydelig katt!
  Jeg irriterer meg over det nye Miele-kjøleskapet mitt til 11000 kr. Det piper hvis jeg lar døra være åpen i mer enn 30 sek. Utrolig irriterende. Jeg savner mitt gamle kjøpeskap.
  Samme j*#*a piping i min nye bil. Hvis jeg ikke tar bilbeltet på, begynner det å pipe helt forferdelig hvis jeg kjører fortere enn 20 km/t. Jeg vet at jeg skal ha belte på, men jeg vil bestemme selv når og hvor det skal skje. Når jeg kjører i 20 km/t på min private grusvei i skogen på vei til postkassa, er det praktisk å slippe beltet.

  SvarSlett
 2. Takk for det! :-)

  Ja det brer om seg som en pest med denne pipingen, skulle ikke trodd verden gikk fremover.
  Har heldigvis ikke kjøleskap som piper, problemet er at når man kjøper nye produkter så er jo sjelden strømmen på i butikken, så man får jo ikke testet dette. Skal ha det i bakhodet ved neste kjøp.

  Enig med bilen. Jeg bruker alltid sele, men om man tar den av seg 30 meter fra huset så mener jeg ikke man trenger å få så intens kjeft for det, skal man kjøre ombord i en ferge f.eks, så er det på med selen eller å bli lettere sprø.

  Akk ja.

  SvarSlett