Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.lørdag 29. januar 2011

Den nye heksejakten

Det foregår i disse dager flere merkelige og uhyggelige rettssaker i forskjellige land i Europa.

Her til lands dreier saken seg om en 13 år gammel irakisk jente, som ved onkel, fetter, tante og muligens også egne foreldres hjelp er blitt tvangsgiftet, her i Norge, til tidligere omtalte fetter, som hevdes å ha mishandlet og voldtatt henne. Som seg hør og bør innen disse miljøene, i følge Unni Wikan.

Samtidig pågår det en absurd rettssak i Danmark, mot Lars Hedegaard, som står tiltalt for nettopp....  å ha påpekt at svært mange muslimske jenter utsettes for overgrep, også av medlemmer i sin egen familie.
Hans uttalelser kunne kanskje vært formulert litt annerledes, men han sa det han sa under en privat samtale, hjemme i sitt eget hus (som ble tatt opp og lagt ut som et «intervju»), han stod ikke på torget og skrek det ut, og det han sa er dessverre også svært ofte sannheten, hvor mye man enn måtte mislike den.

Så det Unni Wikan kan stå og si i en rettssal i Norge, det kan man samtidig tiltale en mann for å si i Danmark, det er en smule forvirrende.

Er det en ting som har slått meg i de mange bøkene jeg har lest, hvor muslimske kvinner selv forteller om sitt liv og om sin oppvekst, så er det hvor mye overgrep det er innen disse miljøene. Til tross for sin tilsynelatende enorme opptatthet av moral på dette området er det bare et skalkeskjul, eller som jeg før har hevdet, siden det er kvinnenes ansvar å forhindre overgrep, er det tydeligvis ikke mennenes ansvar å la være å prøve seg. Dette bør norske støttespillere ha i bakhodet i sin voldsomme iver etter å støtte tildekking av muslimske kvinner, de vet ikke hva de støtter, de aner tydeligvis ikke at det de gjør er å bygge opp under tanken om at det er kvinnens ansvar å forhindre at hun utsettes for overgrep. Og dette kan hun bare gjør ved å dekke seg til, oppføre seg sømmelig, holde seg hjemme... og ofte er ikke en gang dette nok. Ikke når man selges som en hest til en vordende ektemann, som så kan gjøre som han vil med deg.

Men Hedegaard skal straffes, for å påpeke det unevnelige, for tenk hvor krenkende det må være for de stakkars overgriperne å bli fremstilt som de drittsekkene de faktisk er.

Men det stopper ikke der, i Nederland er Geert Wilders snart i gang med neste runde, han har jo vært så ufin å påpeke feil og mangler ved «fredens religion», og slikt gjør man da ikke ustraffet. At feilene og manglene kan dokumenteres svart på hvitt i deres egne skrifter betyr ingenting, for noen blir støtt av å høre sannheten, og slikt skal man da ikke måtte leve med, ikke om man kan påberope seg å tilhøre en minoritet. Dette er trumfkortet, for en minoritet er visst per definisjon noe som skal og må taes på med silkehansker. Under ingen omstendigheter må de likebehandles med andre, at man fra nevnte minoritet stadig mottar ønske og oppfordringer om drap på homofile, syndige kvinner og menn, frafalne fra minoriteten og den slags, er da ikke noe VI har rett til å føle oss krenket over. Nei rett til krenkelse tilhører minoritetene, eller for å si det på den rette måten: MINORITETEN.

At nevnte minoritet på verdensbasis har rundt 1,6 milliarder frivillige og ufrivillige medlemmer trenger man ikke snakke så høyt om, det tar seg liksom ikke så bra ut, det rokker liksom litt ved minoritetsbegrepet..

Og når minoriteten en dag blir majoritet, tror vi at VI da skal behandles med samme respekt? Tanken er ikke engang latterlig, den er utopisk.

Så har man Elisabeth Sabaditsch-Wolff i Østerrike, som har videreformidlet imamers og koranens egne utsagn, som HRS skriver : « Sabaditsch-Wolff har eksempelvis pekt på og sitert hva muslimske lærde selv forfekter om islams teologi/ideologi. Hun har gitt eksempler på hvordan terrorister legitimerer sine handlinger gjennom sin tro. Når hun nå er tiltalt for hatefulle ytringer, må man kunne spørre seg: skal muslimer som fremstiller islam som voldsforherligende og hatefull mot ikke-muslimer, også settes på tiltalebenken for å gi islam et dårlig image? Og: skal den østerrikske domstolen nå klargjøre hva som er den riktige fortolkningen av islam, slik at borgerne vet hvilke lærde og hvilke deler av Koranen og hadith som man innen for lovens rammer kan henvise til?»

Ja man kan saktens spørre.. et fornuftig svar får man neppe..

Er det faktisk sånn at om man med henvisning til koranen forsvarer å drepe homofile så kommer man unna med det, men om man bare sier at man ønsker å drepe homofile, helt uten en "grunn" liksom, så skal man straffes? For det er da vitterlig oppfordring til hat mot en (folke)gruppe? Det samme gjelder frafalne muslimer, man ser stadig uttalte ønsker om å drepe dem, med henvisning til islams lære, men det står vel ingen «akseptable» steder at man oppfordrer til å drepe ekte muslimer, så om man hevder dette, da er man virkelig ute å kjøre, for man har ingen hellige steder å vise til, som støtter ens syke, blodtørstige og bestialsk hatefulle tankegang.

Verden ER virkelig et absurd sted. Og det verste er at den siviliserte delen av verden ser ut til å ønske å bli en del av den usiviliserte, tankepoliti og ytringspoliti skal slå ned på meninger og uttalelser som er basert på fakta og virkelighet. Takket være de «intellektuelle» i vesten som har rotet seg inn i en slags merkelig labyrint inne i sitt eget hode som de ikke ser ut til å klare å komme seg ut av igjen, ser vi galskapen utspille seg rundt oss i rettssal etter rettssal.

Det er nok en grunn til at norske aviser skriver lite eller ingenting om dette.

Som i Middelalderen skal man nå dømme mennesker for innbilte og oppdiktede forbrytelser, og som i Middelalderen er det ikke logikken og den sunne fornuften som styrer hvem som blir tiltalt, hvem som blir dømt og ikke minst hvem som slipper tiltale. Vi er godt i gang med den nye heksejakten, la oss for guds skyld få has på kjetterne.

Burde vi satt oss opp imot dette, protestert bittelitt kanskje, sagt i fra at vi misliker dette en smule, eller er det ikke så viktig, så lenge vi selv klarer å holde vår sti rein og vår munn lukket?


3 kommentarer:

 1. Fantastisk bra skrevet. Jeg skjønner ikke hvordan noen kan tillate galskapen islam å utvikle seg i vår del av verden. Enkelte folk må jo være både døve blinde og dumme.
  De skylappene de må ha kledd på seg for å konsekvent overse farene med å støtte opp om dene tvangsideologien må være av astronomiske dimensjoner. Fortsetter denne utviklingen vil det bli borgerkrig, og på sikt kanskje og krig i hele europa.

  SvarSlett
 2. sterkt og bra innlegg du har her.er helt enig med deg.7.feb. maa wilders i ilden igjen-tror og haaper han blir frikjent paa alle punkter.bare det at vi maa oppleve slik rettssaker i 2011 er jo helt absurd.clawdia

  SvarSlett
 3. Her er et eksempel på hvordan de til stadighet skal påtvinge andre sin religion, for deretter å hyle ut om rasisme og diskriminering:

  http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4011263.ece

  SvarSlett