Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.lørdag 20. november 2010

Når man ikke eier oppdragelse..

..ikke respekterer demokratiet, ikke følger loven, ikke eier skam, men tror man eier verden....

....da gjør man slike ting som dette

Går amok på et kjøpesenter, så politiet må stenge dørene, fordi det finnes en jøde i lokalet, med israelsk statsborgerskap, som Gud forby, selger sine varer!

Har vi innført jødeparagrafen igjen, eller hva er det jeg ikke har fått med meg? Jeg prøver etter beste evne å holde meg oppdatert, men her må noe ha gått meg hus forbi.

Her står det et par stakkars mennesker og selger sine varer i fred og fordragelighet; høykvalitets hudpleieprodukter fra Israel basert på dødehavssalt og mudder, og så går en gjeng pøbler (som jeg vil tro den amerikanske ambassaden har mange fine bilder av i sine fotoalbum) amok så politiet må stenge og evakuere hele senteret?

Hallo? Er vi ved våre fulle fem eller ble det en overdose fleinsopp i dag??

Jeg har tidligere skrevet om da jeg traff to salgsrepresentanter for nettopp dette merket; Premier, på et kjøpesenter i Bergen. En hyggelig dame viste meg sine varer, og jeg handlet en god del. Jeg spurte henne faktisk om det hadde vært noen problemer med å selge israelske varer i Norge, men hun hadde ikke hatt noen dårlige erfaringer. Til nå vil jeg tro.

For når den røde bermen går amok, vil selv den tøffeste føle at han har møtt sin overmann, for mot jødehatet kjemper man forgjeves.

Kom gjengen rett fra den kinesiske ambassaden tro, og var så revet med av engasjementet at de bare måtte ta det ut på noen? Eller kan det ha vært den iranske ambassaden de nylig hadde besøkt, og i rein fortvilelse over urettferdigheten, og vår tafatte holdning når det kommer til kritikk av en av verdens verste stater, kan jo noen hver bli litt oppøst.

Men nei, jeg er stygt redd for at denne gjengen ikke har tenkt tanken en gang, på å demonstrere mot den virkelige uretten og undertrykkelsen.

For skal man demonstrere, er det ikke skikkelig gøy, om det ikke er en av våre to erkefiender som er målet.

De som virkelig vil oss vondt. De som truer oss, de som sender sine menn for å begå terror mot oss, som å ta bilder av oss og skrive ned navnene våre i den skumle boken sin. Eller de som prøver å påprakke oss sine gode kremer.

Og skal man demonstrere, er det ikke virkelig gøy om det ikke kommer til vold og bråk, så man selv kan bli antastet av "snuten" og syte og klage litt for det og.

Litt valuta må man da kunne vente for innsatsen.

Jammen bra at Rød ungdom, Sosialistisk ungdom og deres sympatiske kompiser tar ansvar. Når alle andre svikter tar de affære, og vi er alle svært beroliget og takknemlige for det.

Det er valg til neste år, jeg antar denne demonstrasjonen var en del av «kick off» til valgkampen

Og den må vi jo bare bøye oss i støvet for, dette kan vel bare gå en vei??

5 kommentarer:

 1. Jeg er oppriktig flau på disse drittungenes vegne. Sjekk ut sidene til Sosialistisk ungdom: De er oppriktig stolte av det de har gjort. Stakkars folk. Det er jo egentlig syndt på dem, men de hjernevaskede og mindre intelligente er jo tydeligvis lykkelige i tilstanden de befinner seg i. Så vi får skamme oss på deres vegne, siden de ikke er i stand til det selv.

  SvarSlett
 2. Flau..ja, jeg er glad det ikke er mine unger..

  Sjekket SU sitt selvskryt, og det inspirerte meg til å lage en sak angående israelske produkter som julegaver. Håper mange blir inspirert. Så ellers kommentarene på youtube, det er vel synd å si at støtten var overveldende.. :-D

  SvarSlett
 3. Kan tenke meg at SU går og drømmer om den dagen da de får et judenfrei Oslo City... Motbydelig aksjon de gjennomførte.
  Jeg skrev om det til Jerusalem Post, men denne bedritne aksjonen til SU var såpass liten og uinteressant at de ikke tok seg bryderiet med å publisere nyheten :)

  SvarSlett
 4. Det kvalmeste av alt er at SU skriver på sine nettsider:
  "Standen ble stengt etter at demonstrasjonen var fullført, men om den stenges varig vet vi enda ikke. - Dette viser bare hvor redde Israel er."

  "Dette viser bare hvor redde Israel er"? Nei, dette viser hvordan 2 uskyldige mennesker som jobber med salg, blir skremt av å møte 140 idioter.
  SU peker seg ut 2 tilfeldige jøder for å skremme de bort fra Oslo City og for å markere sine synspunkter mot staten Israel... Latterlig
  Kanskje jeg skal få med meg 100 folk og arrangere en demonstrasjon mot Kinas politikk inne på Kina-restauranten på Åmot?
  Da blir nok Kina redde!

  På følgende nettside kan du se en hel rekke bilder fra Gaza, blant annet av Lauren Booth, som er på shopping i Gaza noen dager før hun kom med sin uttalelse om at Gaza er Israels "konsentrasjonsleir". Det ligner ikke mye på Auschwitch:

  http://www.tomgrossmedia.com/mideastdispatches/archives/001127.html

  SU, Rødt og de andre venstreradikale elsker å leve på et nett av løgner, hvor verden er svart-hvitt og jødene er slemme undertrykkere.

  SvarSlett
 5. Selvsagt backer man ut når over 100 idioter går amok bare fordi du er feil person som prøver å gjøre et levebrød på ærlig vis.
  Det er så kvalmende det som skjedde at det forundrer meg stort at det ikke ble mer publisitet om dette.

  Du har ellers helt rett, måten denne aksjonen ble gjennomført på er som om man skulle gå løs på en tilfeldig kineser fordi man ikke liker Kinas politikk, eller en tilfeldig iraner fordi man misliker Irans politikk.

  Måtte noen bli straffet HARDT for dette, det er sjikane av uskyldige personer som mest av alt minner om det vi opplevde på 30-tallet.

  Intet er nytt under solen.

  SvarSlett