Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.tirsdag 15. juni 2010

Bukken, havresekken og knehønene.

HRS er en liten organisasjon i Norge som i mange år har jobbet tålmodig, og i motvind, med å kjempe for de svakest stilte i dette landet; de av de muslimske kvinnene som undertrykkes av sin egen familie.
Det er ingen enkel kamp, for man har ikke så mange med på laget, det er nemlig ikke politisk korrekt å kritisere noen av ikke-etnisk norsk herkomst, uansett hva galt de har gjort, og hvilke bestialske gjerninger de har begått.

Men HRS er knalltøffe, og kaller en spade for en spade, tvangsekteskap for tvangsekteskap, og kjønnlemlestelse for kjønnslemlestelse.

Sånt gjør man ikke ustraffet. Nå skal de tas, de er en torn i øyet på SV og de selvutnevnte antirasistene, de som dyrker rasismen, for det er jo den de lever av. I så stor grad at organisasjonen SOS-rasisme har klart å svindle til seg millioner på millioner, ved juks med medlemstall, fiktive lokallag, og et system som velvillig pøser ut penger på den slags organisasjoner.
Antirasistisk-senter er en annen lignende organisasjon, som også er avhengig av at vi alle er rasister, for sitt eget eksistensgrunnlag.
Problemet er bare at nordmenn egentlig i svært liten grad er rasister, men etterhvert i større grad er blitt skeptisk til den militante, voldsforherligende ideologien islam.

Så da hiver man seg selvsagt på den karusellen, og definerer de islamskeptiske som «islamofobe».
Ved hjelp av elegant hersketeknikk stempler man sine motstandere både som mentalt syke, og rasistiske på en gang... og kommer unna med det.
Å peke på negative sider ved en ideologi er nå den nye type rasisme, så lenge de som i størst grad forholder seg til ideologien er av annen etnisitet.
At ideologien selv er rasistisk ser man glatt bort fra, at den også undertrykker både kvinner og homofile er heller ikke noe å henge seg opp i, det får da være måte på!

For man har ministere med på lag må vite.
SV-minister Audun Lysbakken presterte det geniale å gi oppdraget om å utarbeide en rapport bla. om HRS, til en annen organisasjon, nemlig Antirasistisk senter. Så en organisasjon som er avhengig av statstøtte skal altså være dommer overfor en annen organisasjon som får statstøtte, men som jobber for andre saker og på andre måter, og som ikke er enige om hvilke metoder som skal brukes. Det som på godt norsk kalles bukken og havresekken.
Og rapporten skal sendes til FN, som selvsagt vil få inntrykket at i Norge er det mye rasisme og ikke minst drøssevis med islamofobe, så her må noe gjøres, og ARS må få enda mer penger!!

I fjor gikk Klassekampen og Dagbladet sammen om å «ta» HRS. Rett før sommeren, da HRS skulle sette i gang tiltak mot kjønnslemlestelse, ble de istedenfor nødt til å forsvare seg mot udokumenterte og beviselig løgnaktive påstander, de skjønte at de hadde med en uærlig person å gjøre, og tok opptak av samtaler for å ha bevismateriale. At det som ble sagt på opptakene beviste at HRS hadde rett var uinteressant for Dagbladet og Klassekampen, de var mye mer interessert i å ta HRS for det de hevdet var ulovlige lydopptak, noe det ikke var.

Så mye for pressens ærlighet og ønsket om å grave frem sannheten.

Etter granskning av HRS, ble en rapport likevel ikke fremlagt, ennå har ingen beviser blitt lagt frem for at de har gjort noe som helst galt, tvertimot er de utsatt for en kampanje som mangler sidestykke, og minister Audun Lysbakken og hans departement burde rett og slett skamme seg for de metodene de bruker for å kneble en av sine få motstandere.


Jeg har fulgt med på HRS i mange år og jeg vet hva de står for. De er så langt fra rasistiske som det går an å komme, men de har fokus på islam, problemer knyttet til innvandring og de våger å peke på problemer og foreslå løsninger som virker, men som innebærer at man ser på alle mennesker som likeverdige, og ikke behandler noen bedre avhengig av antall pigmenter i huden.
Det er ikke mindre alvorlig at en jente med mørk hud får kroppen sin skamfert enn at en jente med lys hud får det, og det er ikke mindre grunn til å kalle en voldsmann for det han er om han er mørk i huden enn hva man vil gjøre med en som er lys. Så hvorfor er det likevel en forskjell, om det ikke nettopp bunner i rasisme, fra de selvutnevnte «antirasistene»?


I dag fikk HRS omsider sin statstøtte. Det satt vel langt inne, men etter å ha gravd med lys og lykter etter noe å ta dem på, uten å finne noe, kunne man vel ikke la være. I denne omgang.


Men kampen er nok dømt til å tapes.
Nå har Domstoladministrasjonen vedtatt at man kan bruke religiøse plagg som hijab i rettsaler, altså som dommer, det neste blir nok at man innfører sharia.
Redselen for å fornærme nye landsmenn er grenseløs.
Redselen for å såre gamle landsmenn er ikke-eksisterende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar