Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.lørdag 4. februar 2012

Trist å være ekstremist

En ting har slått meg når jeg har sett bilder av våre hjemmeavlede islamske ekstremister som har vært fremme i media i det siste, og det er hvor ubeskrivelig triste og ulykkelige de ser ut.
Ikke et smil, bare et bistert lidende ansikt. Jo lenger skjegget gror, jo tristere ser man ut til å bli.
Det kan ikke være lett å leve i frykt på denne måten.

En selvvalgt frykt er det, men dog, hvorfor vil man seg selv så vondt?
Klarer man ikke å stå på egne bein og ta sine egne avgjørelser? Er livet så tøft at man heller velger å legge det i hendene på en makt som man først og fremst frykter, som fratar en all glede og bare etterlater tristhet, frykt og underkastelse? Først i neste liv ser det ut til å bli noe å glede seg over, kanskje ikke så rart at så mange tyr til selvmord kombinert med drap på de vanntro for å korte ventetiden. Men hvilken garanti har man så for dette livet? En bok noen engang skrev er alt man har å lene seg til, sjansen er rimelig stor for at alt er en stor bløff, i mine øyne ikke bare stor, men total.

Ikke engang musikk er tillat, her skal man kun ha fokus på den «barmhjertige» guden, som man ikke først og fremst mottar kjærlighet fra, men frykt.

Mohyeldeen Mohammad har skrevet et innlegg hvor han tilbakeviser påstander om at Allah ikke har oppfordret til krig. Man kan si mye om islamistene, men de har faktisk sitt på det tørre, de følger skriften bokstavelig, de studerer den ut og inn, og velger ikke vekk det som ikke passer dem. MM skriver :

«Hiba Khan skriver: «Ingen Gud og ingen religion har noensinne oppfordret til krig...» Dette er helt feil, og det skal jeg inshaAllah tilbakevise ganske lett. Allah sier i Koranen: «Og krig mot dem helt til det ikke er mer oppvigleri og all religion tilhører Allah...» (nær mening, surat Al-Anfaal, vers 39)

Og vår Profet Muhammad (Fred og velsignelser være over Hans sjel) sa: «Jeg har blitt beordret til å krige mot menneskene, helt til de bevitner at det ikke er noen gud utenom Allah, og at Muhammad er Hans Sendebud, og oppretter bønnen og betaler zakaat. Dersom de gjør dèt, vil dems penger og ære beskyttes, bortsett fra dets rett i Islam. Og dems regnskap er hos Allah, den mest Opphøyde.» (Nær mening, Sahih Bukhari) «...Men Æren tilhører Allah, Hans Sendebud, og de troende, men hyklerne vet det ikke.» (nær mening, Koranen 63:8
Og fred være med følgerne av den rette veiledning.»

Ingen humor, ingen glede, ingen musikk, men oppfordring til drap på de som ikke vil følge den rette tro. Hadde det ikke vært fordi denne ideologien er på fremmarsj, at stadig flere i vesten konverterer til denne troen, hvor ufattelig det enn virker, så kunne man ledd det bort.
Men dette er ikke til å le av, det er ikke bare ekstremistene som er triste, det er trist å se at atter en gang er det en voldelig, umenneskelig ideologi som får fotfeste og brer om seg.

At man aldri kan lære.
2 kommentarer:

 1. Det handler om erobring av land. Om makt.

  Ved å erobre stadig mer land, bygging av moskeer, tilpasning til sharia, får de makt over flest mulig slik at de kan tvinge dem til å følge samme totalitære ideologi.

  Ideologien ble bygget på stormannsgalskap. Imperiebygging. Makt. Tvang.

  SvarSlett
 2. Ja du har rett i det. Religioner som ter seg på denne måten, med å skremme folk til å tro, og drepe de man ikke liker, har kun som mål å tilegne seg makt. Muhammed var en kriger, ikke rart at hans religion skal bre om seg ved krig og vold.
  Det er mange i vesten som ikke skjønner symboleffektene det er når man bygger en moske som er høyere enn den største kirken, når man bygger et muslimsk senter ved ground zero ol.

  Det uforståelige er den manglende viljen til å sette foten ned. Man harselerer med og rakker ned på kristne fundamentalister, men muslimske tar man på med silkehansker, prøver å unnskylde, og er livredde for. Ikke ubegrunnet, men hvor vil man da ende?

  SvarSlett