Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.lørdag 28. januar 2012

Del godene?

SV er partiet som ønsker å dele på godene.
Hvem sine goder som skal deles sies det derimot ikke noe om, man får definitivt inntrykk av at det er andres goder som skal deles, ikke alles, og hvem som skal motta godene er også noe uklart.

Men denne uken kom det vel frem hvordan godene skal fordeles, i god SV ånd.

SVs egen minister, og mulig kommende partileder, har nemlig vist vei. Som barne-, likestillings- og inkluderingsminister bevilget han 500 000 kroner til kurs i selvforsvar for kvinner, grunnet alle voldtektene vi er blitt belemret med den siste tiden. Tanken var jo god, men det stoppet der.
For det første informerte han ikke om disse pengene utenfor de innerste, egne kretser. Ikke nok med det, deres eget ungdomsparti fikk plutselig fart på seg og opprettet sin egen selvforsvarsgruppe med navnet «Jenteforsvaret», en annen gruppe, også med tilknytting til SU, var den andre organisasjonen som fikk dele på potten, 250 000 hver fikk de altså.

«I over 20 år har kvinner med svart belte i Taekwondo og karate drevet med feministisk selvforsvar og grensesetting hos «KIK — Selvforsvar og grensesetting» (KIK).»

Disse ble ikke tipset om pengene, men SUs nydannede gruppe tok kontakt med KIK for å bli opplært i det som skulle undervises videre, siden de ikke kunne dette selv.

«Leder i KIK, Lene Gulbrandsen, sier at de visste at det var politisk bevegelse for å få selvforsvar inn i skolen. Derfor sendte hun  en e-post til Lysbakken, hvor hun gjorde ham kjent med deres kompetanse og stilte seg til disposisjon.
- Men jeg fikk aldri svar, sier Gulbrandsen.
- Ble dere kontaktet av departementet om at det var mulig å søke på penger?
- Nei. Vi har ikke blitt involvert i prosessen, og det synes jeg er synd. Jeg er mest politisk opprørt for at de ikke vil ta i bruk oss. Jeg stusser over at vi som har mest kompetanse blir en utsidespiller, sier Gulbrandsen.»

Er det ikke genialt? Partiet som er blant de som i størst grad har ivret for åpne grenser og fri innvandring, med påfølgende voldtektsbølge som resultat, er de samme som lurer til seg pengene som skal hjelpe kvinner å motsette seg angrep, dette kalles å ha frekkhetens nådegave, enkelt og greit.
Tiltakene mot voldtekt er brannslukking og villeding. Man går i fakkeltog, når hindret et fakkeltog voldtekt? Man snakker om mer gatelys, mindre hekker. Mye hekker og lite lys her hvor jeg bor, men merkelig nok ingen voldtekter... Og man vil at kvinner skal lære seg kampsport for å kunne forvare seg. Er det ikke en bedre løsning å heller redusere antallet potensielle voldtektsforbrytere?

Det har som seg hør og bør vært merkelig lite rabalder om denne saken. Hvor er media når man virkelig har en sak som stinker?
Dagbladet er de som har fokusert mest på dette, den skal de ha, det er også de som har kjørt hardt på SOS-rasisme og deres millionsvindel. At det er venstresidens avis som avslører venstresidens svarte får sier egentlig mye om den begredelige situasjonen vi har i media i dette landet.
Jeg har f.eks ikke registrert at TV-kanalene har omtalt denne saken, de har i alle fall ikke laget noe stort nummer av den.

SV er under sperregrensen, og godt er det. Der kan man bare håpe at de vil forbli, for denne type politikere klarer vi oss uten.
..og dette er til dere.

------------------------------
En annen guffen sak man ser stadig flere eksempler på er at ekstremister som gjerne omtaler seg som antirasister eller antifascister, går til voldelige angrep på meningsmotstandere. I Sverige var det nylig en sak hvor en liten gruppe personer som ville starte et liberalt parti, ble overfalt og skadet så en av dem havnet på sykehus. Tidligere har det vært gjentatte angrep på medlemmer av Sverigedemokratene, de har blant annet blitt angrepet i sitt eget hjem, og nylig ble en ung mann i Bergen som hadde avtalt å treffe en ung dame for å diskutere islam, overfalt og dyttet og sparket.

Voldsmennene kommer vanligvis fra ytterste venstre i disse tilfellene, de er det man kaller venstreekstremister, men de fordømmes sjelden på samme måte som man fordømmer høyreekstremister, man ser ut til å ha en viss sympati med disse ekstremistene, fordi de gjemmer seg bak et falskt skall av "antirasisme". Jo takk, troverdigheten er stor når volden sitter løst, det er akkurat samme berm som på ytre høyre, med like dårlige holdninger til sine medmennesker, og en sterk vilje til å bruke vold for å nå sine mål.

Det er svært alvorlig at det blir stadig flere områder hvor man ikke kan ytre seg fritt uten å risikere vold som svar, politisk vold er et alvorlig angrep på demokratiet.

2 kommentarer:

 1. Denne "fillesummen" er nå blitt oppdaget og undersøkes.

  Samtidig viser en leserkommentar i en av avisene (i går, muligens i forbindelse med Stoltenbergs blancolånetilsagn til EU, evt via IMF) at Riksrevisjonen IKKE har adgang til å kontrollere oljefondet...!

  Det vil i praksis si at regjeringen kan bruke av våre oljemilliarder til hva deres hjerte begjærer, først og fremst til glede for den islamske verden og deres felles sosialistvenner i EU.

  Dette er oppsiktsvekkende hvis det medfører riktighet! En annen leserkommentar sier også at vi, nordmenn, kommer aldri til å få se noe til de oljemilliardene som tross alt, er vårt eget arvesølv.

  SvarSlett
 2. Det ser ut som oljefondet kan brukes på mye rart, bare ikke på oss. Veier i andre land f.eks.
  Tror ikke vi får se mye til de pengene nei...

  Godt de tar tak i denne saken, om summen ikke er så stor er det likevel alvorlig av en mann i en slik stiling, det har med holdninger å gjøre.

  SvarSlett