Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.tirsdag 7. februar 2012

Morsomme dyr

Synes denne er så bra at jeg vil dele den med dere:

12 kommentarer:

 1. Morsomt skript!

  Det fantastiske er hvordan hunder generelt kommuniserer med oss. Den reagerer på ord, på tonefall, skaper forventninger om hva vi forteller den, og er til stede stiller opp for å høre hva vi vil si den.

  Denne hunden viser at han setter alt inn på å forstå hva eieren kommuniserer til den. Særlig uttrykksfullt "ansikt".

  SvarSlett
 2. Forsøk som viser hvordan hunder og relativt tamme ulver, henholdsvis, løser gitte problemer, viser hvordan ulven til tross for at den er blitt vant med mennesker, fokuserer på tingen den skal finne, problemet den skal løse, mens hunden søker samarbeid med mennesket, og stadig konsulterer menneskets ansikt og kroppsspråk for å finne en løsning på problemet.

  Konklusjonen på slike forsøk er at hunden gjennom tusenvis av år sammen med mennesket har utviklet kommunikasjon med oss som del av sin personlighet.

  SvarSlett
 3. Ja det er fascinerende å se hvordan dyr kommuniserer med oss. Katten vår både trygler og kjefter litt avhengig av situasjonen. Har hun vært lenge ute og ventet på å få komme inn er det en lang tirade med kjeft å få når vi åpner døren, andre ganger er det bare en liten hilsen. Og om natten når hun vil ha selskap eller mat er det en mer bedende tone.

  SvarSlett
 4. - O, du som metter liten fugl..
  Oter ser til høyere makter

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2102539/Dear-God-bring-fish-Otter-looks-heavens-prays-food.html

  SvarSlett
 5. He, he, morsomme bilder, og utrolig flotte og skarpe.
  Jeg så en gang et morsomt bilde hvor noen skulle ta et turbilde av seg selv med selvutløser, men akkurat da bildet blir tatt dukker det opp en dyr som kikker inn i kamera, husker ikke helt hvilket dyr, kanskje en lemur.

  SvarSlett
 6. Lurer på hva Moder Natur vil med denne seneste hvite elgen, som poserer så fint og ser inn i kameraet?

  Se hvor lang og tykk pels den har! Er tiden endelig kommet for at evolusjonen utstyrer elg med hvit vinterpels?

  SvarSlett
 7. Søte sauer

  Disse to unge her ser oppvakt nysgjerrige ut:P

  Moren, noe mindre. Mer blasert. Men ikke annet å vente. Hun har jo levd en stund lenger enn barn. Har mer livserfaring;)

  SvarSlett
 8. Det kan jo tyde på kaldere tider om stadig flere elger blir født med hvit pels. Best å være forberedt tenker de kanskje, eller det kan og rett og slett være noen som vil gå sine egne veier, "...dritt lei den der gråbrune elgfargen altså, her må man tenke nytt."

  Sauer er alltid ålreite dyr.. ;-)

  SvarSlett
 9. - Se...! Holder meg ikke engang med hendene!

  Opp-ned i treet

  SvarSlett
 10. Familieutflukt med nybilen

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2142427/Going-bananas-Hilarious-video-shows-40-cheeky-monkeys-challenged-pull-brand-new-car-apart.html

  SvarSlett
 11. He-he, ikke greit å komme ut for den gjengen der. Hadde en litt liknende opplevelse på Gibraltar med en gjeng nysgjerrige aper, men vi klarte å holde de utenfor bilen.

  SvarSlett