Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.lørdag 22. oktober 2011

T for toleranse?

Som ivrig te-drikker burde vel denne te-selskaps-aksjonen til Antirasistisk senter (ARS) vært midt i blinken for meg. Men jeg har ikke sett noe til noen invitasjon, og jeg forstod det sånn at det var muslimer som skulle be oss andre nordmenn på te, vet ikke helt hvorfor, tror man ikke at vi andre vet hvordan man serverer te?

Men nå ser det ut til at man kanskje bør begynne med seg selv. Tanken var vel at nordmenn er fulle av fremmedfrykt, sågar den stadig mer omfattende, antagelig smittsomme, islamofobien, som trenger behandling av spesialister. Her kan nok ARS være behjelpelig både med diagnostisering og behandling, diagnosen sitter løst, men behandlingen er det kanskje verre med?

Men uansett, nå viser det seg at fremmedfrykten, og manglende respekt for andres tro, ser ut til å være omfattende i egne rekker, og de man her forakter er ikke denne gang jøder eller kristne, men muslimer.

Forvirret?

Ikke så rart, men det finnes flere typer muslimer, og det finnes muslimer som andre muslimer ikke aksepterer som muslimer, nemlig ahmadiyya-muslimene.
Faktisk er det så ille at «det er langt større toleranse blant muslimer overfor kristne og hinduer enn det er til ahmadiyya-folkene,» sier Akhtar Chaudhry. Skulle dette berolige noen? 

Åpningen av Ahmadiyya-menighetens nybygde moske i Oslo førte til et voldsomt sikkerhetsoppbud, for i mange muslimske land er disse muslimene forfulgte og utsatte for angrep og drap. 

«Bevæpnet politi, moskeens egne vakter og personer tilknyttet PSTs livvakttjeneste var på stedet for å beskytte en trosretning som i flere land har blitt offer for trusler, vold og drap.»

Man frykter tydeligvis at det samme skal skje her, og langt på vei bekreftes denne trusselen av Chaudhry.

«Han toer sine hender, leter etter ordene, og innrømmer at det er vanskelig å gå i bresjen for en aksept av ahmadiyya blant norske muslimer.
– Det må tas ansvar blant religiøse ledere og samfunnsengasjerte mennesker, for å si ifra til den yngre generasjonen. Vi er nødt til å akseptere at ahmadiyya-folk finnes og at de har samme rettigheter i det norske samfunnet som vi har. Vi har ikke råd til at dette utvikler seg, sier han.»

«PSTs åpne trusselvurdering for 2011 påpeker også en økt spenning mellom muslimske grupperinger i Norge. Chaudhry er bekymret for at det kan utvikle seg til en større konflikt der muslimer er innblandet.»

«Jeg innrømmer her, og det er veldig vanskelig og vondt å se, at det finnes krefter blant oss muslimer som kan tenke seg å være voldelig mot andre trosretninger og andre troende mennesker. Jeg vil ikke ha denne type holdninger. Jeg liker svært dårlig at muslimer blir forbundet med vold, sier han.»

Nei tenk om islams tilhengere skulle begynne å bli assosiert med vold, det ville da virkelig være absurd, med tanke på hva budskapet er, og hvordan man truer mennesker til taushet og underkastelse og frarøver mennesker friheten de har hatt, fordi de har vært så ulydige og satt seg opp mot «fredens religion».

Jeg anbefaler heller å invitere muslimer på pizza, på den måten kan man også skille ut fanatikerne.
Våre iranske bekjente koste seg på besøk hos oss med skinkepizza og amerikansk øl, og så ut til å ha en trivelig kveld. 

Te fikk de også. Og toleransen var det ingenting å si på.

15 kommentarer:

 1. Godt sagt.

  Og videre, nå i dag, en grenseløs toleranse for sigøynerne, også kjent som travellers. De tar seg til rette over hele Europa, hevder "sine rettigheter" - og betaler hva i skatt, eller har hvilke plikter?

  Da man trodde grensene for enhver fantasi var nådd, slår Aftenposten til med følgende

  http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/--Alt-blir-bare-verre-for-romfolket-i-Europa-6678231.html


  Tea - for tolerance?

  Samtidig truer de reisende i Storbritannia med å ta loven i egne hender og blokkere det britiske rikets lengste kyststi dersom myndighetene fortsetter å åpne stien for folk flest. De påstår at de vil bli sjenert av turgjengerne.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2053236/Gypsies-block-UKs-longest-coastal-path-claiming-ramblers-invasion-privacy.html

  SvarSlett
 2. Aps Libe Rieber-Mohn, nå også varaordfører i Oslo, liker ikke effekten av Aps immigrasjonspolitikk

  http://www.document.no/2011/10/oslos-varaordforer-jeg-aksepterer-ikke-a-bo-i-en-by-hvor-kvinner-ikke-kan-ga-fritt-pa-gata/


  Meldingen fra Stoltenberg er, fritt oversatt
  - Slå dere til ro. Vi må akseptere et visst svinn. Norske kvinners liv og verdighet er oppskrytt. Dette må dere tåle. Alle skal med.

  "Statsminister Jens Stoltenberg lover mer politi, men det vil ta tid.

  – Derfor har vi også doblet antall politifolk som utdannes, men det tar noen år før disse er ute i arbeid. Det ligger også i budsjettet en ytterligere økning i midlene til politiet. Det betyr at mer politi kommer, sier Stoltenberg.

  http://dittoslo.no/indre-by/stoltenberg-lover-mer-politi-etter-voldtektsbolge-1.6573813

  SvarSlett
 3. Holdningsskapende arbeid ovenfor nyankomne asylsøkere, er nødvendig mener Rieber-Mohn. En innrømmelse av at hun vet hva årsakssammenhengene er.

  Samtidig burde jenter og kvinner ved enhver anledning oppfordres til å holde avstand og forberede seg på selvforsvar mentalt og fysisk for på sin side å gjøre alt som er i deres makt for å unngå å bli offer for de kvinnefiendtlige med null respekt for vår moderne kultur

  Man kan ikke lenger sende norske jenter ut i det norske samfunnet uten en slik grunnleggende bakgrunnskunnskap

  SvarSlett
 4. Oslo er en fortapt by, det er i grunn bare å komme seg derifra for de uheldige som ennå holder til der. Jeg er utrolig glad for at det ikke gjelder meg.

  Man har akseptert at norske kvinner nedgraderes og er forfulgte som et resultat av landets politikk, sånn har det vært lenge, men etter 22/7 kunne man ikke lenger snakke høyt om det.

  Det provoserer meg grenseløst hvordan man har brukt den tragedien til å kneble enhver motstander av multikultur, islam og AP, det var forferdelig det som skjedde, men at omtrent alle andre enn Ap selv og venstresiden skulle være medskyldige i det som skjedde, har provosert meg grenseløst. Snakk om å rette baker for smed! Hvem har vanstyrt landet nå i så mange år, hvem skaper frustrasjon og fortvilelse f.eks når man ser hvilke ofre norske kvinner må gøre for den bejublede multikulturen som ikke er særlig annet enn en tragedie for landet?

  Det som foregår i Oslo er intet mindre enn en katastrofe for de rammede, men fra politikerne er det bare løgner og store ord. Ingenting vil kunne stanse denne trenden, annet enn stengte grenser og utsendelse av enhver som ikke har rett til å være her, og enhver som begår en kriminell handling. Sakte men sikkert kan vi da, om mange år, se en bedring, men dette vil selvsagt aldri skje. Vi er inne på en blindvei på vei mot stupet, og bremsene har noen gjort hærverk på.

  SvarSlett
 5. Følelser

  - Etter 22 juli er jeg blitt mye bedre til å vise følelser, erklærer Jens Stoltenberg, ifølge Dagbladet idag, i et stunt for via Skavlan å takke svenskene for støtten.

  - Vil det si at han også kunne skjenke norske og svenske voldtektsofre en medfølende tanke?

  SvarSlett
 6. Ja hva har vel svenskene gjort, annet enn å gå foran med et "godt eksempel"? Han prioriterte Skavland fremfor kongen, for å takke svenskene... vel, vel...

  SvarSlett
 7. Synes dette begynner å ligne et mønster

  Kunne ikke takken til svenskene vente en uke, slik at statsministeren kunne delta ved Kongens middag?

  Og nå med det samme, kjøres det på med ny bok om kongefamilien, hvor et tykt lag "nazi" smøres ut over avissidene. Bare kort tid etter at Aftenposten kledde av og stilte ut Nansen i stort format, til stor forferdelse for blant andre, forfatteren av Nansen-biografien selv.

  Norsk kultur og kongehuset skal degraderes, og store nasjonale helter skal rives ned, tilsmusses og og tilintetgjøres.

  Med dette nybrottsarbeidet kan grunnmuren til Det nye norske hus reises, og det nye folket bearbeides og klargjøres for landets første president, Stoltenberg?

  SvarSlett
 8. Legger merke til at "toleranse" også var et ord Hitler brukte. Visste ikke at det var et propagandaord fra såpass langt tilbake.

  SvarSlett
 9. Skjønner ikke hva han skal takke svenskene for, og klart det kunne ventet både en uke, en måned og et år for den saks skyld. Man kan jo lure på hva han har imot kongen, med tanke på den medaljehistorien hvor kongen ikke fikk være med.

  Nansen og kongen, ja alle skal dras ned i skitten og henges ut, vi skal ikke ha helter, ingen grunn til at vi skal ha noe å være stolte av i dette landet.

  SvarSlett
 10. Hvordan skal jentene forberede seg for å unngå å bli voldtatt i helgen?

  Kommentarene til VGs sak taler for seg

  "Urd Synøve Vandbakk · Lillestrøm, Norway
  Det tryggeste er å ikle seg burka og bli hjemme !
  Forstår bedre nå hvorfor innvandrerkvinnene gjør det - de VET risikoen, de kjenner sine landsmenn....
  Svar · 27 · · for 2 timer siden

  Komar Sharma · Toppkommentator · CBSE, New Delhi
  jah vi alle er nok helt like vi..
  Svar · 3 · · for ca. en time siden

  Shaho Roshani
  Huffda! Ikke fått deg noe på lenge du..? Det er så typisk at de mindre-pene (ølstygge egentlig) skal alltid ha kjæledyret sitt som profilbildet! LOL!
  Svar · 6 · · for ca. en time siden

  Seyed Mehdi G
  ser ut som du bruker kattebildet for å unngå å bli voldtatt? sorry du er så stygg at voldtektsmannen betaler deg penger for å få deg vekk
  Svar · 1 · · for 38 minutter siden

  Urd Synøve Vandbakk · Lillestrøm, Norway
  Seyed Mehdi G Jeg er 60 og utenfor faresonen - og glad for det :-)
  Svar · · for 49 minutter siden"

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10023012

  SvarSlett
 11. Og her er en AP-løgner på farten:

  http://www.dagbladet.no/2011/10/28/nyheter/innenriks/voldtekt/overfallsvoldtekt/politiets_fellesforbund/18804943/

  "- Likevel er det et faktum at de aller fleste voldtekter begås av hvite menn mot hvite kvinner på nachspiel. Skal vi DNA-registrere alle hvite menn av den grunn? spør Lønseth."

  Dette er feil, i følge statistikken er ikke-vestlige overrepresentert innen alle type voldtekter i forhold til nordmenn

  http://www.document.no/2011/05/ikke-vestlige-innvandrere-bak-65-prosent-av-alle-anmeldte-voldtekter-i-oslo/

  Tabell 30 over Typer voldtekt er anmeldt til Oslo politidistrikt 2010 med identifisert mistenkt/siktet, fordelt etter gjerningsmannens landbakgrunn viser imidlertid at menn fra Midtøsten, Afrika og Asia er sterkt representert – og betydelig overrepresentert i forhold til befolkningssammensetningen – i samtlige av politiets fem voldtektskategorier (etnisk norske gjerningsmenns prosentandel i parentes):

  Festrelaterte voldtekter: 38,8 prosent (32,7)
  Relasjonsvoldtekter: 42,2 prosent (40,0)
  Sårbarhetsvoldtekter: 60,9 prosent (34,1)
  Overfallsvoldtekter: 100,0 prosent (0,0)
  Annet: 54,6 prosent (45,5)

  Og hva med det som skjer innen tvangsekteskap og mot kjønnslemlestede kvinner? Har aldri sett dette komme med i statistikker, samt det faktum at voldtekt ikke kan forekomme innen ekteskapet i følge islam..

  SvarSlett
 12. Hva mener folk i utlandet om voldtektsreligionens inntog i Norge?

  Her er mange velinformerte kommentarer. Mange ser Norge og Europa utenfra, fra Australia, fra USA.

  http://frontpagemag.com/2011/10/28/oslos-epidemic-of-rape/

  SvarSlett
 13. Denne "hvite" nikkedukken er en nyttig idiot. Bare ved å se på ansiktet kan man danne seg et inntrykk av det, og ved å sammenholde bilde med tekst, få det bekreftet

  Motorisert buktalerdukke. Du ser bare dukken, men vet at det er noen andre som står bak og styrer den

  Det er helt på sin plass å krisitsere voldtekter generelt. Dette finnes i alle samfunn, og skal kritiseres og løses.

  Voldtekts-jihad er en helt annen sak enn "vanlig voldtekt", og det er voldtekst-jihad norske kvinner, foreldre, kjærester, familier - og politikere - skal og må forholde seg til akutt

  Voldtekts-jihad brukes for å ydmyke og skape underkastelse og innordning

  SvarSlett
 14. Ja selv Ghadaffi ble jo utsatt for dette. De vet hvordan de skal ydmyke og krenke sine fiender. At man ikke ser at dette er en krig mot norske kvinner, for det er nettopp det det er.

  SvarSlett
 15. Apropos "romfolk" så er det visst helt greit at de ikke skal følge norske lover, i følge en norsk forsvarer:

  http://www.aftenposten.no/incoming/Menneskehandel-siktede---Hva-har-vi-gjort-galt-Vi-har-bare-gjort-slik-vi-alltid-har-gjort--6682989.html

  "Politiet i Bergen mener de siktede, som nekter straffskyld, tvang jentene til å tigge, stjele og selge falske gullsmykker for å skaffe penger. Men det er ikke menneskehandel, ifølge Are Bohne, forsvareren til en av de siktede.

  -Det er ganske sikkert et vanlig sigøynerfølge som gjør slik de alltid har gjort, sier han."

  Javel, så de lever av kriminalitet, og det er en del av deres kultur, så det bør de da bare få fortsette med?
  Er det rart at noen ikke ser med stor begeistring på dette?

  SvarSlett