Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.fredag 28. oktober 2011

Mobbing for viderekomne.

Onsdag denne uken sendte nrk et debattprogram med Ole Torp som programleder, som heldigvis satte en støkk i de aller fleste av de som så programmet. 

For ett sted går faktisk grensen, og her ble den behørig overskredet.
Det var direkte mobbing foran åpent kamera, og mobbeofferet Ole Jørgen Anfindsen stod skolerett og var den mest siviliserte tilstede, mens mobberne stod frådende rundt ham, med programlederen som anfører.

De andre mobberne var Åse Kleveland og Anders Gjæver spesielt, disse tre ble stående og snakke nedlatende om «rasister», mens de skulte bort på offeret, som hadde vært så syndig å skrive om intelligens og folkegrupper, og som dessuten synes at i overkant mange muslimer kan bli et problem.

I likhet med minst 25 % av Norges befolkning, i følge undersøkelsen de viste til og var bekymret over.
For ikke lenge siden var tallene angivelig rundt 50 %, så da spørs det vel kanskje hvordan man ordlegger seg når man spør, siden tallene har sunket så kraftig. 

Det er altså i følge dem et problem at så mange nordmenn har et negativt syn på islam og dens inntreden i vårt samfunn. Så problematisk er det, at nrk tydeligvis har bestemt seg for å vise det norske folk hvordan man behandler disse utskuddene. Egentlig burde de ikke få uttale seg, men aller nådigst skulle nå en av de fredløse få være med på debatten, denne ene gangen, i følge Torp var det ingen grunn til å tro at det var noen stor sjanse for at det ville gjenta seg.
For de prektige vet best, og vil egentlig ikke omgås disse undermenneskene som ikke tenker og mener det samme som dem selv. 

Åse Kleveland er for tiden styreleder i Human etisk forbund. Dette forbundet har vært befengt med  merkelige ledere før, som har hatt et tydelig hat mot kristendommen og dens tilhengere, men har for vane å forsvare islam som om det skulle være deres egen Gud. Åse er på ingen måte noe dårligere på dette området enn sine forgjengere, hun opptrådde smakløst, nedlatende og ufint, og forhåpentligvis mister HEF noen medlemmer når de så hvordan deres leder herser med folk. 

Aftenposten har et debattinnlegg hvor forsker Erik Nord har skrevet om sin frustrasjon etter å ha sett programmet, og blant de flere hundre kommentarene til innlegget kan man se at det ser ut til å være nesten unison enighet om at her gikk nrk og Torp langt over streken.
At de ikke fatter at det sinnet som vokser i mange kommer nettopp på grunn av den arrogansen, nedlatenheten og løgnaktigheten som politikere og journalister overøser folket med, hvor forsmedelig det må være å innse at propagandaen, kampanjene og forsøkene på hjernevasking feiler så totalt.
Tenk at folk ennå kan tenke selv, og gled deg over det!

Det er ingen tvil om at den som gikk seirende ut av denne debatten noe uventet ble Arnfinsen.
Han stod og tok imot hetsen på en beundringsverdig måte, mens Torp, Kleveland og Gjæver skjemte seg ut.
Arnfinsen har sympatien, og de andre får leve med skammen.
Om de nå har evnen å skamme seg.
Men det har de antagelig ikke.

Aktuelt 26.10.11 - Oktober 11 - Aktuelt - NRK Nett-TV

Siste del er verst.

10 kommentarer:

 1. Man trenger ikke engang å ha sett programmet for å se tegningen her

  - Uredelig, er det. Og manipulerende. Hvor lenge vil nordmenn gladelig la seg manipulere?

  SvarSlett
 2. De store sammenhenger

  Den arabiske vinteren nærmer seg, og kaldgufset kjennes i Det hvite hus i Washington, også

  Midtøstens stadig færre kristne hindres i å møte USAs president

  Obama's muslimrådgiver, egyptiske Mogahed (mujaheddin) hindrer, og avlyser møte med Libanons maronitter i Det hvite hus


  "However, for advisors in the Administration to rebuke the spiritual head of a main Middle East Christian community, and engage in a witch hunt against Middle East Christians, including US citizens, for the benefit of the Muslim Brotherhood is a serious matter the American public should not tolerate."


  Hvor langt er det - når alt kommer til alt - fra Det muslimske broderskap i Det hvite hus, til det hvite hus på Marienlyst NRK, den norske regjeringens rikskringkasting, Nobel og altdetder?

  Aldri lenger unna enn broderskapets klamme hender?  http://www.jihadwatch.org/2011/10/obamas-muslim-advisers-block-middle.html
  "Alt henger sammen med alt" (GHB, fhv statsminister)

  SvarSlett
 3. Åse Kleveland kan flytte tilbake til Sverige, der hun hører hjemme. Nok av likesinnende der. Ettersom Åse ikke har barn, blåser hun dessuten en lang marsj i hvordan Norge ser ut om noen år. Vi som har barn, tenker på våre etterkommere og deres fremtid i et Norge der sharia snart er virkelighet.

  SvarSlett
 4. Jeg tror grensen er nådd nå. Den ble satt en del tilbake etter 22/7, mange ble redde for å si noe politisk ukorrekt i redsel for å bli satt i bås med terroristen, men nå tror jeg folk er i ferd med å komme tilbake til normalen, nå har hetsen fått pågå lenge nok.

  Ser ut som Åse bor i Villaveien i Oslo. Tror neppe hun omgås særlig mange muslimer i sin hverdag hun heller, ikke vanskelig å være kjepphøy når hun ikke selv kjenner problemene på kroppen.

  http://maps.google.no/maps?hl=no&sugexp=kjrmc&cp=24&gs_id=a&xhr=t&q=Villaveien+33,+0371+Oslo&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1223&bih=545&um=1&ie=UTF-8&ei=e0usTrWECuyO4gTxh-X9Dg&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=3&sqi=2&ved=0CA4Q_AUoAg

  Sverige er nok plassen for henne, kan vi få anbefale Malmø?

  SvarSlett
 5. Hvor lenge skal de la dette skuespillet pågå?

  Disse aktørene, med Åse Kleveland som en av dem, må da daglig se at folk gjennomskuer spillet? Vel, har de lang trening i å fremsi sine replikker, men hva når publikum ikke lenger applauderer?

  - På tide å ta stykket av plakaten nå?
  - På tide å pipe dem av scenen?
  - Bue dem ut?

  Vakkert i Villaveien, men beboerne i området har også vært plaget av ran på hjemmebane, har jeg hørt. "Unge menn" gjør området usikkert og utrygt, også der.

  Idyllen kan skape en falsk følelse av trygghet.


  Ja, jeg er helt enig i det du sier, -B-, angående redselen for å si noe galt etter 22 juli, og at folk nå er kommet over i et modus hvor de ser realitetene i øynene, og snakker ut fra disse, kanskje også med en enda sterkere bevissthet enn før om den urett som begås mot det norske folk, hverdagsnordmannen, og det samfunnet vi har kjent som vårt eget trygge Norge.

  SvarSlett
 6. Mobbing for viderekomne
  - Bra tittel:-))

  Gir assosiasjoner til en tilforlatelig tittel på et kveldsseminar i en kurskatalog. I regi av Folkeuniversitetet - Haha!  Hatets gate, Malmö

  http://avpixlat.info/2011/10/29/hatet-mot-judar-okar-i-malmo/

  Særlig ved høytider, kjører biler forbi med passasjerer som gjør trakasserende gester

  "Under rubriken “Här är hatets gata” skriver Kvällsposten/Expressen idag om antisemitismen i Malmö och hur en viss gata, Föreningsgatan, är den plats i Sverige där judar utsätts för flest hatbrott i Sverige."

  SvarSlett
 7. Ja jeg vil jo tro at skal man begå ran i Oslo må dette området være gunstig for å anskaffe seg store verdier.
  Man bør begynne å vende disse løgnerne ryggen, og bue dem av scenen, de har intet nytt å komme med, bare gamle løgner.
  "Peer du lyver" sa mor Åse, på tide at mor Åse går i seg selv?

  Malmø har lenge vært beryktet for sitt jødehat, og hvordan jødene flykter byen, og også landet. Merkelige greier i grunn, at en minoritet undertrykker og hetser en annen, det er jo ikke sånn det skal foregå etter læreboken. Er fasiten feil tro?
  Jødene er den mest forfulgte og mest trakasserte minoriteten i Europa, og de ER virkelig en minoritet, men media synes ikke å være særlig interessert i å ta fatt i DET problemet.
  Det er en skam, en skam så stor at man atter blir målløs.

  Det ble ellers gjort et stort nummer av at vi bare har ca 3% muslimer i Norge,så hva er vi så redde for?
  Med tanke på hvor mye disse 3% gjør ut av seg, i offerroller, i syte-og-klage-hvor-ille-vi-har-det-rollen, i klaging om respekt og over krenking, i trussel-rollen, på kriminalitetsstatistikkene, fengslene fylles opp, kvinner voldtas, og hva som foregår i deres egne rekker er nesten ikke til å tenke på, når det gjelder behandling av kvinner, homofile, tvangsekteskap, kjønnslemlestelse osv. At 3% kan gjøre så mye ut av seg er ikke til å tro, og vil problemene minske om det blir flere?

  SvarSlett
 8. Mantra
  "Mer åpenhet og demokrati"

  - Stoltenberg etter 22 juli.

  Det begynner å demre hva han mener med mantraet. Åpnere grense og flere åpne dører, større pengestrømmer og større makt til den nå godt kjente dødskulten ved hjelp av demokratiet.

  "Norge har som første OECD-land blitt godkjent som fullt medlem av Extractive Industries Transparency Initiative (EITI), som arbeider for åpenhet i pengestrømmer fra petroleums- og gruvevirksomhet."

  "Med dette leder Norge an i arbeidet for større åpenhet."

  http://www.regjeringen.no/nb/dep/oed/tema/teknologi-og-internasjonalisering-innen-/eiti.html?id=449172

  SvarSlett
 9. De skryter ofte av hvor få de var i Medina i sin tid, og se hva det ble av Medina.

  Prosentargumentet holder ikke.

  Se hvor store problemer Norge har med den mengden som er her i dag. Forestill deg hvordan det blir når mengden økes.

  SvarSlett
 10. Jeg er rimelig sikker på at dette med "mer åpenhet og demokrati" var noe statministeren hadde tenkt igjennom og planlagt å si OM det noen gang skulle komme til å skje terror på norsk jord, og det ble vel også uttalt da de fleste ennå antok at det var islamsk terror det handlet om. Det har i alle fall vist seg i ettertid at det ikke ble fulgt opp, den heksejakten på syndebukker man har opplevd har vært et slag i trynet på både åpenheten og demokratiet.
  I den forbindelse er denne verdt å lese: http://www.document.no/2011/11/hvor-er-analysen-av-abbs-liv-pa-nett/

  Med tanke på hvor mye fokus det er på krenkede muslimer, og krav og mas fra muslimer, skulle man tro de var betdelig fler enn de få prosentene de faktisk er i dette landet. Hvor er sytingen og klagingen fra svenskene, polakkene, tamiliene,vietnameserne osv.? Blir ikke disse krenket og sinte for noe de da?

  SvarSlett