Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.torsdag 2. august 2012

Kvinne i Brussel

Brussel er Belgias hovestad. Brussel er også EUs hovedstad, sete for Europakommisjonen og Europaparlamentet. I tillegg ligger NATOs hovedkvarter i byen.

Brussel er nå blitt en by hvor kvinner ikke lenger kan gå fritt på gaten, uten å bli gjentatt og bortimot kontinuerlig trakassert. Av menn, og vi kan vel tenke oss til hvilke menn. Men dette snakker man helst ikke om.

En kvinne har laget en dokumentar om hvordan det er å leve her, anbefaler virkelig å se gjennom den, for dette er ikke et problem bare i Brussel, men mange steder hvor et stort antall innvandrere fra muslimske land  befinner seg.

Coming soon to a neighborhood near you?


5 kommentarer:

 1. Misvisende fra Dagbladet i dag, hvor det fremstilles som om reportasjen skulle være fra Oslo, og at det skulle være et "bevis" på at det ikke skulle være feminisering av den norske mannlige befolkning.

  - Løgnaktig, sier kommentator på document, om Dagbladets vinkling.

  - Velvalgt karakteristikk!

  Hvordan skal norske kvinner og kvinner i Norge beskytte seg mot denne måten å kue befolkningen på på norske gater?

  Vil Det kongelige norske Ap-politi stille opp?
  Hva med norske menn?
  Vil det bli straffbart, basert på "rasisme"-paragrafen, for norske kvinner å forsvare seg?

  Dette må diskuteres. Det er garantert at dette, med denne regjeringens politikk, vil bli vanlig i Norge. Dette er bare første trinn, for kvinner skal "disiplineres" til å "følge reglene" - "frivillig". Helt av seg selv..!

  På samme måte som muslimske kvinner velger hijab og andre islamske tekstilsymboler frivillig, slik skal norske kvinner venne seg til å akseptere å velge å følge shariaregler frivillig.

  Kvinner må begynne å bygge seg et arsenal å ta av til selvforsvar, også på norske gater, for å sinke prosessen. Shariaprosessen i Norge.

  SvarSlett
 2. Jeg leste saken i dagbladet, og la svært godt merke til at det ikke var nevnt et ord om hvilke menn dette var. For disse mennene er ikke "svenske", "norske" eller "belgiske", disse mennene er importerte fra land hvor kvinnesynet er til å grine av. Dette drar de med seg, dette gir de ikke slipp på. Og det rammer oss. Imens okker man seg over en forvirret antifeminist-blogger med en skrue løs, han er et lite problem i forhold til denne enorme massen med "manne"grums. De er ikke menn for øvrig, de er svin.

  SvarSlett
 3. http://www.dagbladet.no/2012/08/05/nyheter/gatetrakassering/feminisme/debatt/22811168/

  SvarSlett
 4. Enig med deg, -B-, bortsett fra det med svin. Svin er mye finere vesener enn de det gjelder på to, og må ikke trekkes ned i søla til dem:)

  SvarSlett
 5. Jo du har jammen rett i det, stakkars grisene, hva galt har vel de gjort? Eneste grunnen til å dra de ned i denne sølen må være at mannevarianten ser på svin som urene og ufyselige, ha, ha, det er jo ganske morsomt, med tanke på hvordan de selv ter seg.

  SvarSlett