Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.onsdag 7. mars 2012

Selvangrep?

Det blir stadig mer absurd hele denne saken med selvforsvarskurs og penger.

Normalt er det forsvar man tenker på i den sammenhengen, men i SU sitt univers er det ikke helt sånn. For atter en gang har representanter for SU vært på jødejakt.

I november 2010 deltok 140 venstreekstremister i en aksjon mot israelere som solgte hudprodukter på et kjøpesenter i Oslo. Seansen endte med at senteret ble stengt, politiet ble varslet, og de to stakkars kvinnene som var målet for oppmerksomheten ble antagelig vettskremt, hvem ville ikke blitt det?

Da MIFF arangerte en lovlig stand i februar i fjor, ble de oppsøkt av representanter/pøbler  fra TjenFolket/Sos-rasisme, som trakasserte dem og stakk av med flagget deres.

Og i september var det på’an igjen.

 Respekt for rett til å ytre seg og avstå fra trakassering og vold har visst ennå ikke nådd ytre venstre.

«Israelere som selger naturprodukter offentlig er de siste dager sjikanert på en svært ubehagelig måte.
Det er medlemmer av Sosialistisk Ungdom som har ledet an, for å vise at de ikke er dårligere enn Revolusjonær Kommunistisk Ungdom og Tjen Folket. En konkurranse i anti-israelisme som tipper over i fiendtlighet, mot jøder.»

Disse menneskene er det som tilrøver seg pengene som skulle gå til selvforsvar for unge kvinner. Unge kvinner som er i fare, nettopp grunnet politikken til partier som SV, som tøylesløst har innført menn som ser på unge, norske kvinner som fritt villt man uhemmet kan forsyne seg av.

I morgen er det 8. mars. Det mangler ikke på viktige saker man kan gå i tog for. Kjønnslemlestelse, tvangsekteskap, æresbegrep, tildekking av kvinner, den slags småting som ennå gjenstår, før alle kvinner i landet er på nivå med oss andre. Men neida, den slags saker er ikke interessant for «feministene», her gjelder det å prioritere 6-timersdag og ….selvsagt… stopp Israel.

Her, parolene fra Stavanger:
Kamp mot all kvinneundertrykking – for full kvinnefrigjøring
Lytt til FN, forby nazistisk organisering
Gi papirløse opphold nå
Nei til sal av kvinner, stopp pornokulturen
6 timers normallarbeidsdag med full lønn
Forsvar velferdsstaten, nei til privatisering
Riv murene – stopp Israel
People Need Love. 40 år med organisert homobevegelse i Rogaland
Menns vold mot kvinner er samfunnets ansvar
Vi krever hele og faste stillinger
Nobels fredspris 2011. Bli kjent med FN-resolusjon 1325 om kvinner, fred og sikkerhet.

Mot nazisme, vel og bra, men hva med kommunisme og islamisme?
Generelle og politisk korrekte vendinger, men ingenting konkret som kan forårsake såre, nye landsmenn.


Vi har heller ikke glemt den famøse demonstrasjonen i Oslo, hvor det ble ropt «død over jødene», ikke av Kristin Halvorsen, som det feilaktig ble påstått, men kanskje av noen av disse som hun står så fint og smiler til her?

Akk ja, kommer nok ikke til å finne frem marsjstøvlene i morgen her i huset. 
De blodrøde, jødehatende får labbe i fred på egenhånd. Eller fred og fred, det er er vel å ta litt hardt i der i gården...

8 kommentarer:

 1. He-he, søtt. Passer jo fint sammen med Mikke Mus på palestinsk barne-tv som bedriver jødehets i stor stil..

  SvarSlett
 2. Ser at et land på fire bokstaver som begynner på I, og slutter på ran, mistenkes for å ha planlagt å smelle i luften flere vestlige ambassader, deriblant Israels.

  På samme avisside, står å lese annonse med en, tydeligvis, nybygger, som sier han ikke vil "lære sin sønn respekt". Med ett står det tydelig for meg at hva han trolig sier, er at han ikke vil tvinge sønnen til underkastelse.

  "respekt" = underkastelse, på deres språk

  Greit å være inntforstått med hva de legger i våre egne innarbeidede norske og vestlige ord.

  SvarSlett
 3. "Mer demokrati og mer åpenhet"
  (Jens Stoltenberg etter 22 juli 2011)

  Det skulle være

  "Mer korrupsjon og mer propaganda" (Jens)

  SvarSlett
 4. Propaganda

  "Statsminister Jens Stoltenberg og finansminister Sigbjørn Johnsen spredte igår en video på Facebook som tegner og forklarer finanskrisen og samtidig gir regjeringspartiene æren for at Norge ikke er særlig rammet av krisen. "Men hvorfor går det bra i Norge? Det er ikke tilfeldig. Nøkkelen er trygg økonomisk styring", forklares det i videoen. (Se videoen nederst i saken)

  DN.no har bedt tre eksperter vurdere videoens innhold.

  - Videoen skjønnmaler litt situasjonen i Norge, og fremstiller det som at Norges situasjon er en funksjon av at vi har hatt så fortreffelig økonomisk politikk, sier sjeføkonom Harald Magnus Andreassen i First Securities."

  SvarSlett
 5. Hvorfor det går bra i Norge begynner vel på o, og slutter på lje.. Er vel ikke ap som har laget den så vidt jeg vet..

  Det ble mer korrupsjon og mer propaganda ja, men hvem hadde vel ventet annet?

  Ord som respekt, ære, rasisme, fobi, osv. er blitt ord uten mening.

  En annen sak som er avdekket, men svært lite fokusert på, er at sos-rasisme har vært mye av drivkraften bak NDL. Har man ikke rasister så skaper man "rasister" og kan dermed håve inn statsstøtte for å bekjempe "rasistene" (seg selv)
  En aldeles utrolig sak. Og sos-rasisme driver på som før, har starten opp nå nytt, og fått tilgang på konfiskerte penger.
  Man mister helt illusjonene.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hvordan SOS rasisme holder på og tillates holde på, er det glade vanvidd.

   En ting er de tydeligvis gode på - infiltrasjon.

   Som menige passasjerer til det glade vanvidd som multikultiprosjekt-toget virkelig er, blir vi sittende apatisk tilbake.

   Når skal vi sørge for å få en hånd på rattet?

   Slett
  2. SOS-rasisme er gode svindlere, men grunnen til at de har fått holde på så lenge, kan man anta må være grunnet velvilje til å se gjennom fingrene med hva de holder på med.

   Det er også skremmende hvordan man mer enn gjerne kan være ekstreme på venstresiden, uten at det får konsekvenser for rykte og karriere, tvert imot ender man ofte opp i viktige stillinger, mens man på den annen side fryses ut og stemples som høyre-ekstrem om man vil ta vare på landet og den norske kulturen.

   Er man så freidig at man kritiserer (oppfattes som sårer, krenker)islam er man i tillegg i livsfare.

   God grunn til å se mørkt på fremtiden, man mister både håpet og troen.

   Vi får ikke kontroll på rattet før folk flest våkner opp, men det ser det ikke ut som de har noen planer om å gjøre..

   Slett