Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.tirsdag 17. januar 2012

Viktig lesning

Det er ikke så mange som får med seg hva som foregår på konferanser og møter blant de store guttene.

"Istanbul-prosessen har som sitt uttalte mål å få inkorporert et globalt forbud i internasjonal lovgivning mot all kritikk av islam og eller sharia, og ledes av Organization of Islamic Cooperation (OIC), en blokk av 57 muslimske land."

Eksemplene på de som allerede er dømt for dette er skremmende mange, det er rett og slett i ferd med å bli forbudt å kritisere vår tids kanskje mest menneskefiendtlige og hatefulle ideologi.

"Også i Østerrike, ble parlamentarikeren Susanne Winter dømt i januar 2009 for “forbrytelsen” å ha sagt at “i dagens system” ville islams profet Muhammed bli ansett som en “barnemishandler”, i forbindelse med ekteskapet med Aisha. Winter ble også dømt for “oppvigleri” for å ha sagt at Østerrike står overfor en “islamsk immigrasjons-tsunami”. Winter ble dømt til en bot på 24 000 euro og betinget fengsel i tre måneder."

" I Danmark ble Lars Hedegaard, formann i Trykkefrihedsselskabet, dømt for rasisme i mai 2011 for å ha uttalt i et opptak at det er en høy forekomst av barnevoldtekter og familievold i områder dominert av muslimsk kultur."

" Også i Danmark ble den danske parlamentarikeren Jesper Langballe funnet skyldig i rasisme i desember 2010 for å ha sagt at æresdrap og seksuell mishandling forekommer hos muslimske familier.
Langballe ble nektet muligheten å bevise sine uttalelser siden det er likegyldig for dansk lov om en uttalelse er sann eller ikke. Alt som trengs for en dom er at noen føler seg fornærmet. Langballe ble summarisk dømt til en bot på 5000 danske kroner eller ti dagers fengsel."

"I Finland ble politikeren og bloggeren Jussi Kristian Halla-aho stilt for retten i mars 2009 anklaget for “hets mot en folkegruppe” og “krenking av en religion” for å ha sagt at islam er en pedofili-religion. En domstol i Helsinki frafalt senere anklagene om blasfemi, men dømte Halla-aho til en bot på 330 euro for å ha krenket islam. Den finske statsadvokaten ble svært opprørt over frifinnelsen for blasfemi og anket saken til finsk høyesterett hvor den nå er til vurdering."

" Også i Frankrike ble den tidligere skuespilleren, nå dyrevernsaktivisten, Brigitte Bardot dømt i juni 2008 for rasisme etter å ha forlangt at muslimer bedøver dyrene før de slakter dem."

" I Italia ble den nå avdøde forfatteren og journalisten Oriana Fallaci stilt for retten for å skrive at islam “fremmer hat istedet for kjærlighet og slaveri istedet for frihet”. I november 2002 utstedte en sveitsisk dommer en arrestordre på henne for brudd på artikkel 261 i sveitsisk straffelov, på bakgrunn av et søksmål fra Islamsk Senter i Geneve. Dommeren anmodet den italienske regjeringen om enten å anklage eller utlevere henne. Det italienske justisdepartementet avviste anmodningen med begrunnelse i at den italienske grunnloven beskytter ytringsfrihet.

Men i mai 2005 saksøkte Foreningen av Islamske Samfunn i Italia (UCOII), med forbindelser til det Muslimske Brorskapet, Oriana Fallaci med anklager om at “noe av det hun sa i boken ‘Fornuftens Styrke’ er fornærmende mot islam.” En italiensk dommer beordret Fallaci til å møte ved retten i Bergamo anklaget for “hets mot islam”. Fallaci døde av kreft i september 2006, bare måneder etter rettsaken hadde startet."

Dette er noen eksempler, lese hele stykket her. 

11 kommentarer:

 1. Uhyre viktig

  Glad for at du skriver om dette, -B-

  SvarSlett
 2. Jeg bare videreformidler, det er viktig at flest mulig får med seg galskapen som foregår, det er faktisk så ille at det er vanskelig å tro, og selvsagt er det stille i media om dette.

  SvarSlett
 3. Sivilisert adferd og steinkasting

  Steinkastende unge irettesettes av mor med en ørefik

  - Å kaste stein er en uting, og det er prisverdig at først og fremst mødre, og eldre søsken, kjenner sitt foreldreansvar og forstår viktigheten av å straffe slik uønsket adferd allerede fra tidlig alder for at det ikke senere skal utarte.

  SvarSlett
 4. Hehe, kanskje noe for mennesker å ta etter..?
  Steinkasting er jo faktisk akseptert i enkelte ideologier..

  SvarSlett
 5. :)
  Ja, faktisk interessant at noen tar steinkasting på større alvor enn mange av dem som har reist seg opp på to. Enkelte burde følge eksempelet...

  -

  Stille i mediene, ja. Det er ikke til å tro. Igjen og igjen tar man seg i å lure på hvordan mennesker som skulle ha alle muligheter til å være godt orientert, journalister og redaktører, vender det døve øret til, og konsekvent nekter å beskrive virkeligheten som enhver annen kan se.

  For ikke lenge siden kunne man snakke om heksebrenning og inkvisisjon med sikker distanse og en viss overbærenhet i visshet om at vi heldigvis, var kommet lenger enn som så.

  Og hva ser vi?

  Jo, at vår opplyste verden raskt siger tilbake mot det samme punktet, til inkvisisjonen uten at de vi trodde vi kunne stole på, løfter en finger. Tvert imot! De bidrar så godt de kan.

  Bærer ved og bensin til bålet...

  SvarSlett
 6. Vil vi snart seg Haakon, Jens og Jonas på sokkelesten ydmykt bøye seg i nærmeste moske en fredag igjen?

  SvarSlett
 7. Må føles litt surt for disse karene som har vært så vennligsinnet overfor alt og alle, at de selv er utpekt som mål for islamistenes hat.
  Så hva gjør man, legger seg enda mer flat, eller manner seg opp og setter hardt mot hardt?

  Det er absurd å se i hvor stor grad vi skal respektere overtro og tull. Om jeg velger å tro på nissen, og starter en religion, må jeg vel forvente den samme respekten?
  Gå med nissemaske hele året fordi det gir meg frihet, våg ikke å le av meg da, det må selvsagt være straffbart å si noe nedlatende om troen min og.

  SvarSlett
 8. Ja vi ser jo politisk korrekthet her også når Høyres André Oktay Dahl går hardt ut mot Venstres Abid Raja (selv muslim) som omtaler disse hat-terroristene som "Skadedyr". Oktay Dahl synes det er feil å kalle dem det de faktisk er! Han vil ha "dialog" og ikke utskjelling! Hva pokker er det disse terroristene driver med på Facebook siden sin da, om det ikke er utskjelling og terrorisme! Terrorisme er som kjent å spre frykt!

  Når en så profilert muslim som Abid Raja går så hardt ut mot de ytterliggående muslimistene er det minste man kan forvente at det etnisk norske politiske miljø vil støtte ham og ikke angripe ham for på en meget betimelig måte å sette "skapet på plass"!!

  Spiralis

  SvarSlett
 9. Helt enig Spiralis, jeg reagerte på det samme.
  De er kjapt på banen i noen sammenhenger, som i helgen hvor hele kultureliten gikk varm på Twitter i avsky mot mokkamenn, men nå er det ikke mye man hører til dem når både kronprinsen, statsministeren og utenriksministeren trues på den mest motbydelig måte.
  Jeg mister stadig mer tiltro til mine medmennesker. Nå er det stort sett "folk flest" som er fornuftige og reagerer riktig, mens politikere og den selvutnevnte eliten er stadig mer ute å kjøre.

  SvarSlett
 10. Hei igjen -B- ;-)

  "Eliten er stadig opptatt med å lulle seg inn i sin tro på egen fortreffelighet, og da må man jo velge hvilke slag det er best for egen karriere å kjempe! ;-(

  Ja når det gjelder "Moccamennene" så er jo det artige at "Madcon" faktisk brukte navnet "Mokkamenn" før det ble bestemt at de skulle prøve å skape seg en internasjonal karriere. Men når "Plumbo"-vokalisten sier det er det plutselig galt!??!

  Tore Sagen, radiotekniker og programleder i Radioresepsjonen på P3 twitret om dette nesten med en gang det skjedde! Men fant noen av de store avisene grunn til å formidle dette?? Nei man kan jo ikke kaste bort muligheten til en "god" rasismesak! ;-P

  Spiralis

  SvarSlett
 11. De tenker nok kun på eget rykte ja, men tror de feilbedømmer publikum, de lever i en egen boble, de fleste andre lever utenfor.

  Har hørt dette med Madcon og Mokkamenn, og hva de selv har kalt nordmenn... tror egentlig det i størst grad var andre ( de prektige) som ble fornærmet på deres vegne, men det var merkelig å se hvordan saken snudde 180 grader i løpet av helgen, folk flest ser jo ikke noe galt i kommentaren, den var ikke vondt ment, det var derimot ølkastingen.

  Har man ikke rasisme får man skape rasisme, noe skal man jo leve av, om man får lønnen sin fra ARS/staten eller media.

  SvarSlett