Litt av hvert

Dette blir litt av hvert. Bildene mine, meningene mine, ting som interesserer meg, provoserer meg eller engasjerer meg.lørdag 3. desember 2011

Nå er det vel viktig å boikotte?


Vi hører stadig vekk oppfordringer om boikott av Israel og israelske produkter. Denne lille jødiske staten, som kjemper for å holde hodet over vannet i et hav av fiendtlige naboer som ønsker å se dem utryddet, og gjerne er behjelpelige med det praktiske sånn at det kan skje, er altså en torn i øyet for mange også  i vårt land. Det er blitt en selvfølge for mange å hate dette landet og dets innbyggere, jøder generelt for enkelte og, som ikke klarer å skille jøder fra israelere, og man stiller seg ikke engang et spørsmål ved hvorfor det er blitt sånn.

Hvor mange av de som hater og fordømmer Israel har satt seg inn i historien som ligger bak denne konflikten? Dessverre alt for få ser det ut til.

Det mange ikke tar inn over seg, er hvor mye de må si fra seg om de faktisk skal følge sin egen overbevisning, og boikotte israelske produkter.

Innen medisin og høyteknologi er israelerne helt i teten. Er boikotterne villige til å frasi seg medisinsk behandling eller produkter som gjør livet deres mer behagelig, fordi de er rammet av Israel-boikott-basillen, eller boikotter de bare de produktene de likevel kan klare deg uten, fordi det er mest behagelig sånn?

Israelerne har nå utviklet en vaksine som ser ut til å kunne behandle 90% av kreftformene. Den er ikke klar for markedet før om ca 6 år, men når den kommer, vil det da bli et dilemma for noen å ta i mot denne behandlingen, eller er det greit å ta imot hjelp fra et land man egentlig boikotter når det gagner en selv? Er ikke det i så fall  en smule dobbeltmoralsk?

«Det israelske firmaet Vaxil har sin base i Nes Tzionas forskningspark kalt Weizmann, og ble grunnlagt i 2006. De har utviklet en kreftvaksine, kalt ImMucin. Det er en terapautisk vaksine som skal være svært effektiv mot 90 prosent av de kjente kreftformene.

ImMucin hjelper pasientens immunforsvar å identifisere og ødelegge kroppens kreftceller. Det skjer uten at de friske cellene i kroppen blir rammet, slik som tilfellet er ved dagens kreftbehandling. Den skal også være effektiv i forhindringen og behandlingen av tilbakevendende kreft hos pasienter som tidligere har vært rammet.

- Ved kreft vet kroppen at noe er galt, men immunsystemet vet ikke hvordan man beskytter seg mot svulsten og gjør det samme som om det var en infeksjon eller et virus. Dette skyldes at kreftcellene er kroppens egne celler, som er gått feil, sier forskningsleder Julian Levy.

Problemet med tradisjonell kreftbehandling som cellegift og strålebehandling er blant annet at også de friske cellene blir rammet. Et annet problem er at kreftcellene ofte blir immune mot behandlingen, og muterer slik at den kan motstå behandlingen. Dermed må legene forsøke med nye typer gift, helt til de i verste fall ikke har flere behandlingsmetoder å benytte. ImMucin fungerer derimot slik at når kreftcellene muterer, så tilpasser også immunsystemet seg mutasjonen.

Selskapet håper at behandlingen vil være tilgjengelig på markedet om seks år.»

Så får vi krysse fingrene for at dette blir den suksessen det så langt ser ut til å bli, for alle kreftsykes beste.  
Kanskje blir det til og med litt goodwill til israelerne for dette… eller kanskje ikke.

Mer om vaksinen her:
 

10 kommentarer:

 1. Ubestridelig godt poeng, -B-

  Fullstendig tragisk at disse boikotterne er totalt forblindet av dette djevelsk uendelige hatet.

  Når det gjelder kreftvaksinen, så er det jo helt ufattelig gledelig at man endelig kan ha funnet løsningen på kreft! Dette har jeg ikke hørt før nå, men det er bare å gi seg over.

  SvarSlett
 2. Ja det er lett å la seg rive med, slikt har skjedd før..

  Vaksinen er gode nyheter ja, men det ser ikke ut til å interessere norske medier. Best å vente til man er på den helt sikre siden før man kommer med gode nyheter om Israel antagelig.

  SvarSlett
 3. Det er jo veldig trist for bl.a. AUF'erne, siden de lider av massivt hat mot Israel. Hmm, hva var det fjåsemikkelen Eskil sa fra talerstolen nå i sommer? "Tid for dialog er forbi, nå er det tid for handling.", flott akkompagnert med stilige "Boikott Israel"-bannere.

  Huff, ungdommen nå til dags.

  SvarSlett
 4. -B-

  Når det kommer en fatwa om å voldta "de vantros kvinner", så er det vel grunn til å være ekstra på vakt

  Jeg la denne linken under voldtekts-posten, men poster den også her, siden fatwaen er høyst aktuell, og flest mulig bør kjenne til den.


  Oppfordring til voldtekt!
  - Fatwa oppfordrer til voldtekt av "de vantros kvinner"

  Oppfordringen omfatter også gifte kvinner, i og med at voldtekten opphever ekteskapet med deres "vantro" ektemenn. Når en "vantro" er voldtatt, er hun "blitt gift med" muslimen som har voldtatt henne.

  Fatwaen tar imidlertid forbehold om at dersom det er fare for at muslimske kvinner kan bli voldtatt som gjengjeld, så skal oppfordringen ikke gjelde i samme grad.

  Fatwaen, datert 28 oktober 2011, kommer fra et shariaråd og oppfordrer til å kidnappe, tilfangeta og voldta "vantro" kvinner.

  Forbehold i land der det er fare for at "de vantro" kan slå tilbake og voldta muslimske kvinner.

  Legg særlig merke til at de potensielle voldtektsofrene omtales som tilhørende den mannlige befolkning, og ikke som selvstendige individer. Mudjaheddin, kjempende i jihad, oppfordres til å angripe "de vantro", underforstått den mannlige befolkning, ved å voldta deres aktiva, kvinnene.

  http://sheikyermami.com/2011/12/03/fartwa-soldiers-of-allah-can-kidnap-imprison-and-have-sexual-intercourse-with-infidel-women/#more-88298

  SvarSlett
 5. Skremmende holdninger, men ingen overraskelse, det er jo den type krigføring man bruker en del steder for å krenke motstandernes kvinner, og deres menn. At det kan kalles en slags krigføring, den eksplosjonen av voldtekter man har sett i mange Europeiske land de siste årene, er noe svært få vil ta inn over seg. Selv ikke etter krigen her i Norge var det vanlig at "tyskerjentene" ble voldtatt, selv om de ble utsatt for mange andre grusomme og urettferdige represalier, mens andre bruker det bevisst og som et virkemiddel i krig.

  AUF er svært hatefulle overfor Israel ja, og selv om de nå begge har opplevd det å få terroren rettet mot seg, så er det ingen sympati med Israel for det heller, det ble uttalt av vår ambassadør at man anså terroren som et resultat av Israels politikk...
  Ingen medfølelse å hente der nei..

  Hamas derimot, de skal man omfavne, uansett hva de sier eller gjør så ser det ut som de kommer seg unna med det.

  SvarSlett
 6. Ikke bare boikott, men regelrett sletting

  Israel slettet av kartet
  - igjen

  "A website has been admonished for apparently wiping the state of Israel off the map.
  The Advertising Standards Authority (ASA) banned the Palestinian Diplomatic Mission to the UK from using a "misleading" interactive map on its website."


  Ellers ser "Palestinian Embassy" ut til å være etablert i Oslo, ifølge nedenstående informasjon. Vet den norske offentligheten at det er opprettet en slik "ambassade" i Norge?

  "- Som et ledd i vårt samarbeid med de palestinske selvstyremyndighetene har vi oppgradert den palestinske representasjon i Oslo til en ambassade, sier Støre til NTB etter samtaler med Salam Fayyad.
  Publisert: 15.12.2010"

  "Palestinian Embassy in Oslo, Norway
  Palestine Embassy in Norway
  Drammensveien 104, 0273"

  "Ambassadøren" ser ut til å ha vært etablert i Norge siden 2001, som PLOs utplasserte i Oslo. I følgende link svarte han dengang på spørsmål i Dagbladet.

  I noen av linkene under fremkommer det at Arafat selv syntes det ble brukt for mye penger, også ved hans kontor i Norge, og hvis Arafat mente det, så antyder det kanskje noe om pengebruken? Hvor kom pengene fra? Nærliggende å anta at norske skattebetalere har bidratt sterkt.

  http://www.dagbladet.no/nyheter/2001/01/16/237284.html

  http://www.bistandsaktuelt.no/nyheter-og-reportasjer/arkiv-nyheter-og-reportasjer/palestina-ambassade-i-oslo

  http://embassy.goabroad.com/embassies-of/palestine#24923

  http://uk.news.yahoo.com/website-wiped-israel-off-map-000503816.html

  http://tundratabloids.com/2011/12/palestinian-mission-in-uk-wipes-off-israel-from-the-map.html

  SvarSlett
 7. Meget interessant om AUF og deres tette samarbeid med anti-israelske krefter

  "Svaret ligger i å forstå det geniale ved at det nasjonalsosialistiske PLO fra 1985 til 1993 i Norge lot seg representere av den sterkt marxist-leninistiske, Omar Kitmitto.

  Kontoret var stengt en tid, men ble gjenåpnet, med Kitmitto som fortsatt sjef og med ny status som "ambassadør". Kitmitto er norsk statsborger, og det er Norge som betaler hele regningen.

  Omar Kitmitto og Ahmed Alawi klarte det nærmest umulige; De klarte å overbevise de mest maktsyke av etterkrigstidens norske politikere om at nøkkelen til global makt og innflytelse lå i et intimt samarbeide med PLO. Deres første møter fant sted i Oslo i april/mai 1986.

  Det møysommelige arbeidet med å gjøre terroristorganisasjonen stueren tok til, i den dypeste hemmelighet, etter at AUF på sitt landsmøte i 1971, året før(!) München - massakren hadde vedtatt en resolusjon om å arbeide for avviklingen av Israel som en jødisk stat, og for opprettelsen av et «jøderent» Palestina.
  "

  Bilder fra Utøya i sommer med "Boikott Israel"-plakater og uforminskede judenraustakter, rinner en i hu.

  Foto: Jonas Gahr Støre og Eskil Pedersen foran "Boikott Israel"-banner

  http://politisk.tv2.no/nyheter/st%C3%B8re-om-israel-palestina-konflikten-%E2%80%93-okkupasjonen-ma-opph%C3%B8re-muren-ma-rives-og-det-ma-skje-na/

  http://www.nyemeninger.no/alle_meninger/cat1002/subcat1020/thread168626/

  SvarSlett
 8. AUFs "svar" på overfallsvoldtektene

  - La oss snakke om noe annet!

  "AUF-lederen holdt apell mot voldtekt i Bergen i går. – Gutter må snakke om voldtekt, sa han.

  – Vi kan ikke akseptere noe annet må for samfunnet vårt enn at det skal være uten frykt for voldtekt, sa han, sa Pedersen til "Bergensavisen "

  http://auf.no/-/bulletin/show/702338_snakk-om-voldtekt

  SvarSlett
 9. Bjørn Tore Godal, Eskil Pedersen, Skien, AUF, Palestina, Israel


  Nedenstående gir et visst innblikk i hvor små avstandene er mellom 1971 og 2011, og man får også et godt inntrykk av at visse stillinger holdes "innen familien"

  Den palestinske "Ambassaden" i Norge

  "En ny terrororganisasjon skulle overta. Den fikk navnet HAMAS, (Harakat Mkowme Islamiys) Opprinnelig het HAMAS "Al Mudjama", men skiftet navn etter Oslomøtene i 1986.

  Gro Harlem Brundtland visste hva dette dobbeltspillet dreide seg om.

  Utenriksminister Godal var en av dem som hadde forfattet resolusjonen i 1971, som krevet at Israel måtte utslettes som selvstendig stat. Hvor er anstendigheten og hvor er opposisjonen?
  "

  Bjørn Tore Godal var utenriksminister i sin tid, og arrangerte pengeoverføringer til Arafats organisasjon.

  "Den sentrale personen i AUF i 1971, og som stod bak dette vedtaket, var den tidligere utenriksminister, Bjørn Tore Godal og hans styre i AUF. Da disse AUF’erne senere kom "i posisjon", ble det straks opprettet en svært intim og offisiell kontakt mellom Arbeiderpartiet og PLO, de senere "kanalkamerater"."

  http://radiobergen.org/artikler/sionisme_fascisme.html
  http://en.scanpix.no/spWebApp/search.action?search.advanced.assignmentNumberAft=54464&sid=83&search.tabId=editorial

  "Bjørn Tore Godal, født 20. januar 1945, fødested Skien, norsk politiker (A), cand.mag., gift med Gro Balas. Leder av AUF 1971–73."

  "Eskil (24) og er født og oppvokst i Skien, men er nå bosatt i Oslo. Han har vært nestleder i AUF siden oktober 2006.

  Han er også leder av ressursgruppa for arbeid og utdanning i sentralstyret. Han er spesielt engasjert i kampen for et fritt Palestina, mot klimaendringer og for fellesskolen."

  http://www.auf.no/gammel/index.php?option=com_content&task=view&id=1173&Itemid=4
  http://snl.no/Bj%C3%B8rn_Tore_Godal
  http://www.nyemeninger.no/alle_meninger/cat1002/subcat1020/thread168626/

  SvarSlett
 10. Mye å ta fatt i her. At vi har valgt side er ikke vanskelig å se nei, at vi har valgt feil side vil vel mange påstå, men man har bevisst og gjennom lang tid skapt et inntrykk av at Israel er onde, så da får man jo "rett" til slutt når folket tror på det man sier.

  SvarSlett